Enorme keuze

Goede communicatie

Goede prijs, snelle service!

Levering via breiwebshop is altijd super snel. Fijn ook dat je kunt ‘reserveren’ mocht er van een kleur niet voldoende op voorraad zijn.

Snelle levering. goede kwaliteit

Overzichtelijk en ruime keus

Geweldig verzorgd

Wat ik ook bestel het ziet er altijd keurig en naar wens uit. Gr Ans.

Top!!!

Snel geleverd en goed vacuüm verpakt waardoor verzending lager blijft. Helemaal top!!

Fijne webshop super klantenservice

Bij mijn tweede bestelling ging er iets mis waardoor het betalen niet lukte maar de wol wel als verkocht in systeem kwam waardoor het mij niet lukte deze opnieuw te bestellen. Mail aan klantenservice en binnen een mum werd ik gebeld en werd het keurig opgelost allemaal. Er kan altijd iets mis gaan maar de manier waarop het werd opgelost was zeer snel en professioneel, hulde!

Super service

Keurig gebracht en alles zo snel

De service was uitstekend, en het personeel was erg behulpzaam toen mijn pakketje zoek was.

Mijn garens waren luchtdicht verpakt en snel verstuurd

Vlugge verzending

Verzending was vlug en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Pas door de vrievenbus

Snelle en goede levering

Mijn bestellingen zijn vlot aangekomen en zo efficiënt verpakt dat er zo weinig mogelijk verpakking verspild wordt. Prima!

Altijd alles op voorraad en wordt keurig en snel bezorgd.

Goede en snelle service

Hele fijne webshop, reageren snel op mail . Mooie kwaliteit wol

De bestelling wordt snel en goed geleverd.

hele snelle levering en zelfs 14 bollen door de brievenbus

snelle levering als brievenbuspakketje (14 bollen).fijne hoef je niet thuis te zijn. kleur kwam niet helemaal overeen met website maar mss ligt dat aan mn telefooninstellingen...

Great service

Great wool and very good quality and service

Heel netjes geregeld en verzorgd

Zie bovenstaande zin

Mooie wol/katoen en snelle levering, goede klantenservice

Ik ben gek op haken en breien en bestel altijd mijn wol/katoen bij de Breiwebshop. Goeie kwaliteit en super snelle levering. En goede klantenservice. Ze helpen je heel erg snel. Dus helemaal TOP

Prima service en veel keus. Helemaal tevreden.

Snelle levering. Kwam wol tekort, verfbad nr. opgegeven kreeg snel vriendelijk antwoord en levering..

Zeer goede klantenservice

Verkeerde bestelling gedaan, mijn fout. Werd zeer adequaat en klantvriendelijk opgelost.

Prettige ervaring

Leuke site en duidelijk,

Leuke site,met heel veel keuze ,zowel voor breien of haken,veel verschillende keuzes in wol. Snelle levering ,netjes verpakt

Prima dus

Super snelle levering

Ik ben online gaan bestellen in de corona tijd. Voorheen ging ik altijd naar de winkel voor garen maar doordat ook de winkels moesten sluiten ben ik alleen nog maar online bij jullie gaan shoppen. Jullie service ,snelheid,en gebruiks vriendelijke webshop draagt hier zeker aan bij.

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Veilig betalen (ook achteraf) ✓ Niet tevreden, altijd geld terug! Ga voor meer informatie naar: