Zeer goede en vlotte service

Onlangs was mijn ontvangen bestelling onvolledig. Na contact met klantenservice, zeer vlot opgelost, waarvoor dank!

Heeeeeel erg goed!

Goede service, goede klantendienst!

Zeer tevreden klant!

Het breigaren dat ik kocht voldeed volkomen aan mijn verwachtingen. Juiste kleur , kwaliteit zoals online beschreven. Bovenop nog zeer goede prijs en supersnelle , correcte levering!

Goede service, goed product, snelle levering

Snelle levering, goede prijs.

Goede service!

Mijn pakketje was niet bezorgd door PostNL op de afgesproken tijd. Na een melding van mij aan Breiwebshop.nl kreeg ik een hele goede reactie terug en mijn pakketje werd alsnog wat later bezorgd.

Een topwebshop herken je niet alleen aan kwaliteitsproduct met een goeie prijs maar ook aan hoe iets wordt opgelost als het ergens is misgegaan. Bij Breiwebshop is dat allemaal heel goed voor elkaar! Blij mee.

Uitstekend!

Mijn bestelling werd super snel geleverd en was zo verpakt dat het gemakkelijk door de brievenbus kon!

snel geleverd en prima kwaliteit

Ik moest katoen bijbestellen, deze was snel gevonden en na bestellen de volgende dag in huis.

perfekt

Atijd snel en daar ik opdrachten heb kan ik snel weer doorhaken!

Nici są w pięknych kolorach Dostawa bardzo szybka

Super service

Super service, geleverd zeer snel en op de dag dat ik zelf gekozen had !!

mooie wol,fijne prijs,snelgeleverd

Fijn dat het elke keer zo snel geleverd wordt. Mooie wol voor een prettige prijs. Geen al te hoge verzendkosten.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering

Super fijne webshop met groot aanbod en goede service!

Ik bestel eigenlijk al mijn wol en garen hier. Ze leveren snel, zijn fijn in het contact en ze hebben een gigantisch assortiment.

Goede service en snelle levering

Ik bestel al jaren bij breiwebshop, en ben zeer tevreden over de goede service en de geleverde producten. Ook als er iets mis gaat bij een 3e partij, wordt je altijd geholpen met een open en eerlijk antwoord.

Ik ben zeeer content over de webshop!

Stipte levering, betrouwbare service, mooi aanbod. Echt een aanrader!

Ruime keuze en supersnel geleverd

Keus uit vele soorten wol en katoen en veel op voorraad. Snelle en goede levering.

Snel en goed verpakt.

uitstekend, super, eersteklas

Ik heb katoen "paris" besteld voor een projectje, mooi katoen ontvangen, goed verpakt, kleuren zijn mooi. 1min punt : de levering ! er wordt beloofd dat de bestelling dag later zou aankomen maar dit werden er twee.. niet dat dit erg is, maar zet gewoon op de site dat er zo vlug mogelijk geleverd zal worden binnen de 2à3 dagen. vindt ik persoonlijk duidelijker. Nu was ik echt aan het wachten op de levering omdat ik thuis was die dag, vind het niet leuk wanneer ik niet thuis ben om mijn pak zomaar aan de deur te vinden, iedereen kan dit meenemen

Altijd perfect

Al vaak besteld en nog nooit problemen gehad, foto's komen altijd goed overeen met de daadwerkelijke kleuren, alle informatie klopt met het daadwerkelijke product, veel verschillende opties... kortom, geen klachten! Ga zo door!

Snelle reactie , goed verpakt

De bezorgdienst van post.nl was dit keer erg traag,op de ene dag een aantal keer tijd veranderd, op de volgende dag tijd weer een paar maal aangepast en tenslotte na de aangekondigde tijd bezorgd.

Snel bezorgd en goede spullen

Snel bezorgd en goede spullen.

Kan niet beter

Heel snelle service.

Snel en goed verzorgd.

Koop vaak bij de breishop. Heeft mij nooit teleur gesteld.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! ✓ Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 39 ✓ Gratis retourneren ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)