Mooie wol en super snel geleverd.

Nog nooit heb ik zo snel en soepel een pakketje binnengekregen! Erg fijn. Ook ben ik erg blij met de wol die ik heb gekocht! Ik heb de DROPS brushed Alpaca en de DROPS Karisma gezocht. Beide zijn super mooi en komen overeen met de foto’s. Voortaan ga ik hier mijn wol bestellen. Aanrader!

hele goede service

snelle levering voor kleine hoeveelheden vacuum in de brievenbus geleverd. Top!

Fijn garen en snelle levering

Het garen had ik de volgende dag al in huis. Drops garen is fijn garen voor een prima prijs.

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd

Snel leveren lekker prijsje

Als je het bestel de volgende dag al in huis. Uit ervaring haak ik met deze wol. Maar vind het in de winkel prijzig bij jullie toch wat minder. Behalve weet ik niet hoe ik de punten moet inleveren.

Snel en goede kwaliteit

Mijn bestelling kwam goed verpakt en in de afgesproken tijd . En de garen (Drops Brushed Alpaca Silk) zijn prachtig. Moet nog snel een mooie beschrijving voor een leuke vest opzoeken en dan ga ik aan de gang . Ik heb er zin in.

Super snelle levering.

Mooie website, snelle levering en goed verpakt,

De beste

Supersnelle levering. Goed kwaliteit product. Veel keus.

Eerste keer besteld

Perfect geleverd tegen een scherpe prijs voor herhaling vatbaar

Super fijne webshop

Groot assortiment. Leuke akties. Snelle levering

Bestelling snel bezorgd

Bestelling volgende werkdag in de brievenbus. Zeer tevreden.

Top klantenservice

Google bood het garen dat ik zocht met korting aan. . Maar helaas de kleuren die ik wilde hebben vielen buiten de korting. Na overleg met de klantenservice toch de google korting gekregen. Het ging om catona van Scheepjes. Ik ga hier een deken mee haken de diamond sofa runner van scheepjes samen met een catona colour pack. Dus voorlopig even onder de pannen met 109 verschillende kleurtjes. De catona haakt lekker weg. Mooie katoen met een glaasje.

Service en levering.

Goede service en snelle levering. Alles ok.

Uitgebreide collectie, prima kwaliteit.

Ik heb mezelf beperkt tot twee soorten wol, zodat ik de restanten van een bestelling weer kan combineren met een volgende bestelling

Hele fijne webshop

Zeer snel verzonden en handig door de brievenbus bij een kleine bestelling super!

Is goed

Voordelig en snelle levering

Kan niet beter.

Na de bestelling gedaan te hebben: bijna altijd de volgende dag al in huis, keurig verpakt en toch niet overdadig. Er wordt rekening gehouden met het milieu, fantastisch!!!

Gewoon perfect!

Tja, je kan niets anders zeggen dan dat ze heel goed, snel en perfect werken. Een heel leuk gegeven voor velen hun hobby. Mercikes.

makkelijke site en zeer vlot bezorgd

zo als boven beschreven

Al vaker besteld en telkens is het keurig verzorgd.

Zeker een aanrader

Prima en snel

Prima en snelle bezorging. Mooie kwaliteit wol. Een tevreden klant!

Echt een fijne webshop

Bestellingen worden snel verzonden. Ze hebben veel op voorraad en ook in het assortiment algemeen. De prijzen zijn ook fijn, fijne klantenservice.

Super leuk internet site

Lekker makkelijk bestellen en heel snel in huis, ook koop ik vaak met korting

Goede snelle service

Haaknaalden pakket besteld en netjes de volgende dag al in huis. Fijne snelle service.

Prima. Ervaring

Makkelijke website,vlotte afhandeling en ruime keuze

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)