Top!!

De Catona garens zijn echt een plezier om mee te haken! Het garen haakt soepel, splijt niet en de kleuren zijn gewoon prachtig — zoveel keuze en allemaal even levendig. Mijn projecten krijgen er altijd een mooie, verzorgde uitstraling door. Een echte aanrader voor elke haakliefhebber!

Goede service, klantvriendelijk, meedenkend

Ik had garen besteld maar door een computer fout bleek er te weinig.. netjes op de hoogte gehouden, mocht wachten of nieuwe kleuren kiezen.. maar wilde graag die kleur.. na iets meer dan een week heb ik mijn garen mogen ontvangen met een compensatie.. heel netjes vind ik dat... Het garen is de eerste dat ik het gebruik maar ben fan! Heerlijk zacht, warm en breid heel fijn.. mooi kleuren

Helemaal perfect

Ik ga het garen gebruiken om er hortensia's mee te haken. Het is heel fijn garen om mee te haken, ik gebruik nld 2,5

Topkwaliteit en snelle service

Mijn trui van Drops Daisy (merino non superwash) is prachtig geworden. Wat een genot om met dat garen te breien en ook nog eens een gratis patroon: Moon Dust sweater. Ik kwam wat tekort maar geen probleem: de wol werd snel vacuum opgestuurd en kon zo in de brievenbus! Na natmaken bleek de trui nauwelijks 'gegroeid', dus de maten klopten prima! Na enkele keren dragen een beetje pilling onder de armen, maar na een keer de pills weghalen, bleef de wol mooi glad. Laat de winter nu maar komen!

Echt top

Paar keer besteld hier, geen een negatieve ervaring. Goede uitgebreide (haha) info bij elk product, goede kwaliteit en hele snelle levering. Gister avond sokkennaalden en wat wol besteld en die werden vandaag al geleverd, zo snel heb ik de post nog nooit meegemaakt.

Geweldig goede service

Er was een foutje geslopen in de levering van de 4 bestelde haaknaalden. Dit werd snel en vriendelijk opgelost. Complimenten hiervoor.

Mooie wol

Mooie wol en zeer snel geleverd

Snelle levering en heb helaas retour gestuurd omdat ik zelf verkeerd heb besteld maar ook dat is snel afgehandeld

Goeie communicatie. Rappe verwerking

Uitstekende ervaring

Harstikke goed

Super leuke webwinkel.Ik ben altijd tevreden met mijn aankoop.Soms i.v.m uitverkoop vooraad is beperkt.Snelle verzending.De klantenservice heel goed communicert met de klant.

Aanrader!

Mooie keuze aan kwaliteitsvolle én betaalbare wol! Goede service. Aanrader!!! Ook de gratis patronen van Drops zijn een meerwaarde.

In één woord super

Met Yarnies ben ik echt heel blij, Gelukkig woon ik ook nog eens dichtbij En al is mijn bestelling vaak maar klein, Ik mag het altijd afhalen in het magazijn . ‘ s-morgens besteld en betaald Dan kan het meestal ‘s-middags worden afgehaald.

Vlotte bezorging niet waar gemaakt

Jammer, jammer... Op vrijdagmiddag wol besteld. Lekker in het weekend starten met nieuw project. Geen wol op zaterdag maar een mail dat de bestelling de dinsdag erna geleverd zou worden. Helaas op dinsdag ook niet afgeleverd....Misschien woensdag?

Goede en snelle levering

Leuke site, makkelijk bestellen en snelle levering

Mooie wol, snelle levering

Keuze uit vele garens, van sokkenwol tot wol voor vesten in mooie kleuren. Leuke prijs. Ik wordt er hebberig van.

goed!

snel!

Fantastisch!

Great service, fast shipping and overall a lovely experience

Prima!!!

Prima prijzen, snelle levering

Drops muskat !

Ik ben heel tevreden en brei prachtige Babydekens! Het is een heerlijk werk voor een 94 jarige!

Gesmeerde bliksem

Fijne site, ruime keuze, snelle bezorging. wat wil een mens nog meer!

Super snelle levering

Informatie op de website duidelijk of product wel of niet leverbaar is. Mogelijkheid om een seintje te krijgen wanneer product er weer is. Top service.

‘s avonds besteld volgende dag geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe breinaalden en alle wol die ik heb gekocht. Ook stond de bestelling de volgende dag al voor de deur!

Snelle levering en mooie product

Erg blij mee

Snelle en correcte levering

Prachtig garen. Goed ingepakt. Binnen 24 uur in huis

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)