Laden reviews...
568 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt regelmatig snelle levering, een ruime keuze en vriendelijke service. Klanten melden betrouwbare verzending en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De winkel wordt ervaren als gebruiksvriendelijk en goed verpakt, wat herhaalde aankopen stimuleert.
Ik bestel al jaren bij de Breiwebshop. Tot grote tevredenheid. Nu vond ik het moeilijk om de juiste kleur te kiezen. Heb dit aangegeven in een mailtje en kreeg dezelfde dag nog een reactie en een mooie foto van een aantal kleuren in dezelfde kleurstelling waardoor ik een keuze kon maken. De kleur was helemaal goed. Super fijn.
9 June 2026
Simone
Leidschendam
Bestelling was perfect en snel binnen.
9 June 2026
Nel
Spijkenisse
Fijne garen om iets fijns tehaken
Monique
Zierikzee
Snelle verzending en een vriendelijke en klantvriendelijke service.
Susan Vriend
Meppel
Zoals altijd als ik bij Yarnies/Breiwebshop bestel weer erg tevreden. Als je snel met een project wilt beginnen moet je hier bestellen: je hebt het de volgende dag al in huis. Complimenten!!!!
Marjan
OOSTERBEEK
Wederom de volgende dag geleverd. Breinaalden keurig bij elkaar verpakt. Altijd heel tevreden.
Mariska
Haaften
Voordelig, snel verzonden, goede kwaliteit
7 June 2026
Carine
Rijnsburg
Een fijne en uitgebreide selectie garens voor een goede prijs. Er wordt altijd snel geleverd.
5 June 2026
Martine Frijters
Terheijden
Altijd snel geleverd. Ruime keuze. goede artikelen.
5 June 2026
Mieke
Baarn
Fijne communicatie en prima service.
Frieda
Oostzaan
Het is heel fijn dat als je vandaag iets bedenkt, je het morgen ook hebt. en dat is mijn ervaring met Breiwebshop/Yarnies. Ik hou er van. Een nadeel vind ik altijd weer van internet dat de kleuren niet zijn zoals op de website getoond. Er zit echt een groot verschil in. Maar gelukkig mag je ruilen en dat wordt goed geregeld. Voor mij een internetshop waar ik vaker terug kom.
Marga
Putten
Makkelijk bestellen op de website. Gunstige prijzen. En groot assortiment garen. Hebben bijna elk garen die ik nodig heb.
Tiny
Rijswijk zh
Ik ben tevreden met mijn aankoop. De levering was snel en het product voldoet aan mijn verwachtingen.
2 June 2026
Žymante
Amersfort
1 van de websites waar ik altijd even kijk voor mijn favoriete garenmerken. Kijken draait vaak ook uit op kopen, want je wordt hebberig van al die leuke bolletjes. Tot op heden klopt de afbeelding op de website met hoe het product in werkelijkheid is. Snelle levering en altijd in goede orde.
2 June 2026
Ilona
Meppel
Ik hoefde maar heel kort te wachten voor ik met mijn project kon beginnen. En zeer goede kwaliteit van het product! Zeker ga ik nog een keer iets bij jullie bestellen
Anneke
Pijnacker
Nette levering in de brievenbus. Volgende dag in huis.
Erica
Dieren
De wol die ik heb gekozen voor mijn vest, is mooi van kleur en prikt niet.
Jacqueline
Diever
Normaal wordt r op tijd geleverd, maar nu nog niets ontvangen.
Marieke
Katwijk aan zee
Hartelijk dank voor je recensie bij Kiyoh!
Wat vervelend dat je bestelling een vertraging heeft opgelopen.
We hebben je bestelling afgelopen donderdag verzonden, deze had je zodoende vrijdag in huis mogen verwachten.
Ik heb zojuist voor je contact opgenomen met PostNL.
Deze geven aan dat je pakket inderdaad een vertraging heeft opgelopen, maar dat je pakket gisteren alsnog zou zijn bezorgd.
Ik hoop dat je deze in goede orde hebt ontvangen?
Indien dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice.
We zullen er dan gelijk voor je achteraan gaan!
We beschouwen alle feedback als waardevol en werken hard om onze dienstverlening dagelijks te verbeteren.
Je reactie stellen we daarom zeker op prijs!
Xx
Greet
Hardenberg
Via mail goed op de hoogte gehouden van levering. Super netjes verpakt.
Klarie
Rijen
Ik heb al vaker bij jullie besteld. De wol is geweldig en het wordt snel geleverd. Chapeau
Brigitte
Herten
Snelle verzending, veel keus.
Gre
Assen
Eerst hulp gevraagd met juiste keuze wol voor mijn patroon. Daarna wol besteld etc wat erg snel en netjes geleverd werd. Blij met de gehele ervaring van behulpzame medewerkers en netjes verpakte producten.
Barbara
Rotterdam
Op de website zijn veel leuke patronen te vinden, ik doe veel ideeën op die ik nog allemaal wil gaan haken. Ik bestel hier zeker nog is wat
Sarah
Voorburg
Snelle levering en vertrouwde, goede kwaliteit.
Iris
Zoetermeer
Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen.
• Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires!
Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 59 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)
Beeldschermweg 5 11
3821AH Amersfoort