Prima en vlot.

Het product zelf kan ik nog niet beoordelen omdat ik het nog niet gebruikt heb, maar de service is goed.

geweldig

geweldig meestal snel bezorgd maar nu duurt het iets langer ik denk het weer en carona maar verder mijn complimenten en een geweldige service vriendelijke groet Marianne

Heeel fijn geholpen

Snellen suffers mooie wol en vol op keus

Keurige levering en goede service!

Ik had vier bollen wol besteld met breinaalden. Ik hoefde niet thuis te blijven, het pakket kwam door de brievenbus. Echter ik bleek een bol te weinig te hebben. Een mailtje was voldoende om te regelen dat er een bol wol met het juiste verfbad voor mij werd gereserveerd en vervolgens naar mij werd toegestuurd! Prima service!

Prachtige wol! En wat ook erg fijn is, is dat er goede communicatie is. Ook als er 'n keer iets anders loopt dan geplant, blijft de communicatie goed lopen en de service goed en vriendelijk.

Uitstekend! Snelle reactie en snelle levering!

Ben helemaal tevreden met jullie shop! Op mijn vraag over mijn bestelling om 19 uur 's avonds, kreeg ik gelijk reactie. En ondanks vertraging door Post.nl toch al na 3 dagen, mijn bestelling binnen! Bij andere breiwebshop, heb ik 4 weken mogen wachten en helaas nu nog steeds niet alles binnen, dus ik weet wel, waar ik voortaan bestel! Hier dus!

Prima wol. prima webshop.

Bij deze webshop verkopen ze prachtige wol. Als je een vraag hebt, krijg je snel antwoord. Een aanrader deze webshop.

Simply the best

Zelfs in tijden van corona zeer snelle levering. Uiterst gunstige prijzen. Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Ik blijf klant!

Zowel. Erkoop als after sales geweldig!

Ik was heel verbaas 10 bollen wol te krijgen door de brievenbus, wat een op,ossing, dat vacuüm trekken. En de wol is super.

Super webshop

Duidelijke webshop Ook contact gehad met de klantenservice. Ook deze dames reageren vlot en hebben een leuke duidelijke manier van communiceren. I

Snelle reactie. Goede service. Snelle levering, zo niet dan duidelijke communicatie. Pakjes kunnen door de brievenbus.

Zeeeeer lange levertijd.

Ik wacht al 10 dagen op mijn bestelling, als ik mailtje stuur krijg ik standaard mailtje terug van druk druk druk en tot op de dag van vandaag nig niets gehoord!!!

hartelijk dank voor de snelle levering

Prachtige kwaliteit wol, snelle levering en leuke patronen.

Top webwinkel

goeiedag, ik ben zeer tevreden over deze webwinkel. Ze helpen je onmiddellijk als je iets fout hebt aangeduid,en zorgen ervoor dat alles vlot en goed verloopt voor de levering! EN een keuze aan wol AMAI ! En dan ook nog eens korting ! Toppie ! Bedankt he’ Brsch. Taem vrienlijke groetjes carmen meert en tot de volgende !!

Zeer goede ervaringen met Breiwebshop, ruime keus in kleuren, merken en materialen en altijd netjes verpakt. Krijg het altijd zeer snel binnen!

Altijd netjes gesorteerd

Snelle levering en goede service.

Zeer tevreden over mijn bestelling en levering.

Ben heel tevreden over de leveringen van mijn bestellingen, zeer snel. Hoop nog vaak bij jullie te bestellen. Graag raad ik jullie aan bij mijn Familie en Vriendinnen. Altijd leuke aanbiedingen voor de beste kwaliteit. Ook altijd leuke patronen van Drops, met uiteraard de Garens van Breiwebshop.nl . Tot de volgende keer maar weer, heb nog veel in de planning. ;-))

Snelle levering en prima service

Vriendelijk en zeer behulpzaam. Korte reactietijd

Van de twee bestelde wolsoorten was een niet op voorraad. Tot overmaat van ramp bestelde ik ook de verkeerde kleur. Na contact over deze kleur, werd geadviseerd dat het wel bij elkaar kleurde. Als het onverhoopt tegenviel, kon ik zonder probleem het aantal bolletjes retourneren.

Fijne snelle service, keurig netjes verpakt

Mooie kwaliteit wol

Geweldig aanbod met geweldige klantenservice!

zeer groot aanbod, snelle verzending en vriendelijke en snelle klantenservice die er alles aan doet om je te helpen indien je een probleem hebt.

Zeer tevreden.

Zeer tevreden met het snelle contact en levering van mijn bestelling,keurig binnen gekomen. Dank jullie wel.

Problemen met levering maar uiteindelijk goed opgelost!

Pakketje was verdwenen in de post. Na wat moeite om klantenservice te bereiken, uiteindelijk goed afgehandeld. Mooi assortiment met veel verschillende kleuren. Lage verzendkosten omdat wol vacuum verpakt wordt en dus door de brievenbus past :-)

Vlotte bestelling en levering

Alles ok

FANTASTISCH OP ALLE GEBIED!

Al jaren ben ik een super tevreden klant. Heel ruim aanbod van zeer hoog kwalitatieve producten die steeds heel snel geleverd worden. Heb je een vraag of wens je bijkomende hulp, dan is de klantendienst heel vriendelijk en heel snel om je verder te helpen. 100% betrouwbare webshop! Ik bestel nergens anders meer, geen enkel bedrijf kan tippen aan Breiwebshop.nl

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)