Fantastische service en snel antwoord op e-mails!

Er ging wat mis met bestellen. Kreeg zeer snel antwoord per email. Alles goed geregeld. Zeer persoonlijk en vriendelijk. Retour ook allemaal perfect gegaan. Beide bestellingen waren er snel. Zelfs in Corona tijd.

Goed en snel in huis

Hele fijne en snelle levering. Super.

A recommander

Superbe qualité. Rapide merci

Hele goede service

Onze zwangere schoondochter wilde na mijn bestelling toch een andere kleur. Dat hebben jullie heel fijn voor me opgelost!

Prima ervaring

Direct geleverd correcte afhandeling zéér betrouwbaar Irena Merksplas

goed!

Goede service, vriendelijk, snelle levering!

Betrouwbaar en oprecht

Heel goede service en serieuze behandeling. Wollen zijn van goede kwaliteit en heel overzichtelijke informatie over de materialen op de site.

Fijne wolwebshop..

Ik ben blij met jullie......dankjewel

zeer tevreden

ik heb onlangs wol besteld en diverse mails voor info gestuurd naar de breiwolshop. Deze werden zeer snel en vriendelijk behandeld. Ook zeer tevreden over de snelle levering.

mooie producten en zeer vlotte levering

voor de tweede keer iets besteld, ben zeer tevreden over het assortiment, kwaliteit en de service :)

Super prijs, super snel geleverd, perfecte ppvoging

Perfecte dienstverlening op alle punten. Ik blijf klant en maak reclame bij vriendinnen.

Prima verzorgde verzending en ook het retourneren van te veel bestelde wol is goed geregeld.

Aan te bevelen voor iedereen die van breien en haken houdt! Gemakkelijk bestellen en vlug in huis in deze tijd van CORONA!!

Prijs - kwaliteit

Ik had maandag namiddag besteld en de volgende dag had ik mijn wol. Super tevreden. Had tevens ook een mail gestuurd en 'savonds had ik de gevraagde antwoorden. Super super tevreden klant. Martine

Klantgericht, meedenkend en probleemoplossend

Ondanks de drukte tijdens corona tijd, heel vriendelijk, meedenkend en ik had niet genoeg gaten besteld. Stom van me maar ze hebben er alles aan gedaan om toch tot een oplossing te komen. Top! Nu kan ik weer verder

Zeer goede service and snelheid qua bezorgen!!

Het was een fijne ervaring om hier te shoppen. De klantenservice dacht goed mee en was goed bereikbaar. De verzending en bezorging is altijd al snel geweest geweet. Ga zo door!

de wol is top. Snelle levering. Goed bedrijf!!!!

Jullie team is echt een super goed team. Nooit fouten in de verzending. De juiste wol uitgezocht. De wol is zo mooi en je kunt er hele mooie dingen van breien en haken. Ik zit op drops design. Dat is mijn favoriet. Ik wens jullie veel succes met jullie bedrijf. groetjes van annie Froma uit Delfzijl

Breed assortiment aan garen, netjes verpakt en super snelle levering. Een absolute aanrader.

Super!!

Vele malen bij de Breiwebshop besteld en elke keer weer geweldige keuze, geweldige dienstverlening en nog steeds supersnelle levering ondanks de 'corona'drukte. Voor mij is de Breiwebshop dè allerbeste!!

Alle wol netjes verpakt en snel geleverd ! Ga hier zeker vaker een bestelling doen.

Mijn favoriete webshop voor brei/haakbenodigdheden!

Vriendelijk en correct Ook verzending Fijn geregeld

Een perfecte service ! Ongelooflijk snel !!!! Een kei goede en vriendelijke klantservice !!!!!

mijn favoriete webshop

De site is makkelijk te gebruiken, ik vind altijd wat ik wil, de prijzen zijn aantrekkelijk, de bezorging is snel en mijn pakket wordt altijd goed verzorgd, ik ben echt heel blij en ik raad de winkel ten zeerste aan. Ik kom er altijd op terug. Severine

Geweldige service

Omdat ik tekort kwam voor een plaid te breien moest ik hetzelfde kleurbad hebben,Er werd gevraagd of dat het geval was anders kon het terug gestuurd worden,heel fijn om dat te weten!!!

grote keus en snelle levering

voor het eerst kennis gemaakt met de site op facebook, ik was benieuwd naar met name de Drops garens en vond heel veel meer. Ik ben heel tevreden met mijn bestelling en zal zeker terugkomen

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)