Toegezegde levering werd niet waargemaakt, wel goede klachtbehandeling

Op vrijdag wol besteld voor mijn moeder, en deze zou zaterdag geleverd worden bij haar. Uiteindelijk donderdag geleverd, en bezorgkosten terug betaald. Netjes afgehandeld.

Zeer goed en betrouwbaar

Wat ik besteld hebt is mooi en snel bezorgd

Prima service, mooie kwaliteit

Ben erg blij met deze manier van materiaal aanschaffen. Snelle levering. Mooie wol, prima website. Goede feedback

Super bediening.

Prima service,zeker nu in corona tijd.

Hele snelle levering van prachtige kwaliteitswol!! Was de dag na mijn bestelling al aangekomen. Prachtige kleur van wol ook!

Super mooie kleuren en vol op keus

Een heeel fijne surfers en een snellen bediening snel in huis Netty vos schipperen

Een aanrader !

Perfecte service voor correcte prijs, een aanrader!

Super content veel keuze en snelle en correcte levering

👌👌👌

Goeie wol

Kwaliteit van de wol is zeer aangenaam, ook om mee te werken. Jammer genoeg zijn de kleuren donkerder in het echt dan op de site. Ik bestelde nummer 20 maar had eerder het kleur van nummer 23.

Super snel geleverd en dik in orde

Heel,tevreden over jullie weet waar ik moet zijn voor een snelle en correcte bediening

Snelle service en netjes verpakr

Alles prima in orde, goed verpakt, goede service, snelle levering, gewoonweg super. Een aanrader om hier te bestellen

Uitmuntend!

Ik heb nu drie keer besteld en iedere keer weer zeer tevreden! De bezorging is (zelfs in tijden van Corona) snel, de bestelling klopt en er wordt snel gereageerd via de mail. Het spaarsysteem vind ik ook zeker een pluspunt!

Snelle correcte levering

Zeer blij met de super snelle levering

Wat een service!!!

Een leuk bolletje uitgezocht, maar bij aankomst thuis bleek het draadje toch te dun. Geen enkel probleem! Gratis terugsturen ook nog! Nieuw bolletje uitgezocht en dat de volgende dag al weer ontvangen. En wat een keuze aan garens! Heerlijke webshop. Hij staat bovenaan mijn lijstje van favorieten!

Zeer goede service!

Alles supersnel geleverd, zeer hulpvaardige firma!

Super service

Zelfs in moeilijke tijden onmiddellijk, correct en vriendelijk verder geholpen. Ga zeker nog bestellen.

Ondanks drukte bij de post vanwege coronatijden supersnelle levering op de dag na bestelling. Keurig verpakt en de kleuren zijn zoals ze op de webshop lijken. Heel blij mee!

super snelle levering!

Bestelling geplaatst en dezelfde dag verzonden. Nog geen 24u later had ik mijn bestelling al aan de deur! Wol van goeie kwaliteit en duidelijke website. Ik bestel hier zeker nog :)

Geweldig, vrijdag besteld, zaterdag al in huis (naar België)

Hier ga ik meer bestellen

Snelle en goede levering

Al meerdere keren besteld bij breiwebshop.nl; altijd snel geleverd. De ene keer dat er iets ontbrak was het binnen twee dagen nageleverd. Echt een top winkel!

Speedy conzales😂

Woensdag besteld, donderdag geleverd in België. Super snelle levering in deze lockdown tijden. Ik had gedacht dat het nu toch wat langer ging duren. Mijn bestelde katoentjes voldoen helemaal aan mijn verwachtingen. Ik kan er weer even mee verder. Bedankt voor de goede service.

Beter kun je het serieus niet krijgen.Qua alles.

Goede prijs kwaliteit, leuke sales, enorm vriendelijke mensen, snelle en nette levering..ja wat wail een mens nog meer?? Ik niks 😊 meer dan tevreden.

Geweldig garen en geweldig snelle service

Besteld en 2 uur later al bericht dat het verzonden is. 24 uur later in het bezit van prachtig garen in schiterende kleuren.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)