Prachtige wol van uitstekende kwaliteit.

Snelle levering van prachtige wol. De kwaliteit is uitstekend en de prijs is goed. Ik ben in mijn nopjes!

De levering was een dag uitgesteld door de drukke periode maar bestelling is toch geleverd D+1 schitterend

Zeer fijne en verzorgde levering.

Klantvriendelijk en snelle levering. Een aanrader.

correcte en snelle levering

Mijn bestelling is snel, volledig en goed verzorgd uitgevoerd.

Zijn zeer correct en snel van levering niets op aan te merken

Vlotte correcte dienstverlening

Bestellingen worden snel afgehandeld.

Op tijd en keurig geleverd.

Bestelling werd snel geleverd.

Perfect,Goede verzorging en bestelling precies volgens de afspraak.

Al vaker wol gekocht tot voller tevredenheid. Mooie wol en mooie kleur,

Zeer snelle levering.

Heb op donderdagavond wol besteld. Het pakket werd reeds de volgende dag geleverd in België. Top service.

Groot assortiment. Supersnelle levering.

Groot assortiment. Supersnelle levering.

Snel service en snel bezorgd

Heel fijn de ene dag besteld en de volgende dag geleverd.

Betrouwbaar

Mooie wol en snelle afhandeling Binnen een dag binnen en best belangrijk: helemaal niet duur!!

Razendsnelle levering van prima produkten

Je bestelt wat je nodig hebt en de volgende dag kan je er al mee aan de slag

Geweldig snel de bestelling verwerkt.

Kleur van het product perfect. Komt overeen met de voorvertoning op de website.

Snelle reactie op vragen via mail.

Klantvriendelijkheid ten TOP

Besteld, betaald en supersnel geleverd

Snelle levering ruime keus.

Punctueel.

Bonjour ce magasin est super. La boutique en ligne est rapide et il y a du choix . La livraison est très rapide . Tout est parfait

Super service

Levering op tijd zoals beloofd, zelfs iets terugsturen gaat heel gemakkelijk en gratis, ik ben heel tevreden over breiwebshop, heb reeds veel besteld en ik zal in de toekomst ook nog veel bestellen

Snel, voordelig en betrouwbaar!

Vorig jaar ontdekt en sindsdien een regelmatige klant. Snelle en goede service, overzichtelijke website, voordelige prijzen.

Super snelle levering

Super snelle levering

gemakkelijk om te bestellen Snel geleverd Prima service

Super snelle levering en top-prijzen!

De prijzen bij breiwebshop.nl liggen altijd lager dan op andere websites en bestellingen worden altijd vliegensvlug geleverd, zelfs in België!

Zeer positief

Vlotte bediening toen mijn wol niet volledig binnen was onmiddellijk op de hoogte gebracht. Dag erop toch mijn wol toegestuurd gekregen.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)