gewoon geweldig!

Gebruiksvriendelijke website, snelle levering maar ook een fantastische klantenservice! Had een vraagje over een nalevering en dit wordt geweldig opgelost. Snelle en vriendelijke reactie van Robin.. Top!

TOP

Super snelle service!

Super service

Contact gezocht met de klantenservice na een verkeerde levering door leverancier Scheepjes (zonder schuld van Breiwebshop). Zeer vriendelijke en snelle reacties van Breiwebshop ontvangen, waarmee het probleem goed en vlot door hen werd opgelost. Echt top!

Hele goede service

Zeer tevreden met de breiwebshop. Snelle reactie bij vragen!

Prima verzorgd!!

Mijn pakketje gekregen en prima verzorgd. Scheepjes had er andere bollen in gedaan en ik heb mooie bollen terug gekregen de kleur die ik wilde hebben!! Groeten van Adri.

Snelle levering, goede service

Bedrijf doet uiterste best om de klant op nr 1 te zetten. En dat lukt voortreffelijk.

Eén fijne webshop

Bestellingen en vragen zijn goed en netjes behandeld en beantwoord.

Gisteren scheepjes Rozeta cal doos ontvangen, die scheepjes niet had ingepakt zoals besteld. Werd opgelost op een top manier. Verder goede communicatie, snelle levering. Koop er zo weer

Wat een verrassende manier van bezorgen!

Op zondag avond katoen besteld, de prijs was echt gunstig, en dinsdag middag had ik alles al in huis. Doordat het vacuüm verpakt was, pastte het gewoon door de brievenbus! In alle opzichten (bezorgkosten, milieu enz) een zeer goede keuze!!

Zeer klantgericht

Ik had het cal pakket van Scheepjes besteld. Steeds kreeg ik een update over de verwachte levering door vertraging. Eenmaal geleverd bleek ik een pakket met verwisselde bollen te hebben gekregen. Ook hier bood de winkel direct een klantgerichte en mee denkende oplossing.

Ik had te veel bollen besteld, ik stuurde een mailtje en binnen de 10min had ik mijn geld al terug

Na een ietsje mindere start, zeer positief op weg!

Recentelijk had ik een vraag/teleurstelling/klacht. Dit werd direct opgepakt, uitgezocht en beantwoord. Ik was heel blij met de snelle reactie en kreeg ook nog eens mijn verzendkosten terug als tegemoetkoming. Dat was erg attent. Ik blijf zeker klant!

Vriendelijk en eerlijk

Had wol uitgezocht voor de cal 2019 van scheepjes,maar waren losse Bollen op een of andere manier viel het duurder uit, dit gemaild en ik kreeg gelijk het verschil terug, dat vind ik echt super,en heel fijn Niet voor die paar euro, maar gewoon de manier waarop. Dus het volgen project wordt zeker bij u besteld , Vriendelijke groet Loes Kunst

prima klanten service

zeer snel contact na een misverstand en in volle tevredenheid opgelost

Super snelle service, betrouwbaar en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mijn bestelling (diverse kleuren Scheepjes Colour Crafter) is super snel afgehandeld. Alle kleuren die ik wilde waren op voorraad. Ik mocht de bestelling afhalen en alles was tip-top in orde.

Geweldig toch.

Zondag bestelling geplaatst, dinsdag pakje in huis.

Pakket netjes bezorgd

CAL-pakket besteld. Helaas kon Scheepjes pas laat uitleveren, maar uiteindelijk is het pakket netjes door Breiwebshop naar mij opgestuurd zodra zij het binnen kregen.

Uitstekende service!

Mijn bestelling zou door een fout van Post.nl een dagje later geleverd worden en zonder dat ik het zelf had gezien, kreeg ik al een mailtje van Breiwebshop om mij dit mee te delen. Keurige service hoor!

Klantvriendelijk en uitstekende service

Snelle service en eerlijke prijs/kwaliteit

Geweldige site.

Heel erg tevreden over de snelle en goede service. Top hoor!!!

Vriendelijk en snel

Ook al heb ik niet echt contact, het voelt goed, veilig , mooie wol en mooie prijzen en zooooo snel. Voor mij is dat fijn, bedenk soms op het laatste nog iets voor mijn handwerkatelier dan bestel ik gauw. Dankdank hoop jullie nog veel te kunnen gebruiken. Gerda Olgers

Kleur van bestelde wol komt vaak niet overeen met de foto, dat vind ik heel jammer! Bijv. Drops Nepal mix kleur 0618 heeft op de foto een rossige gloed en is life gewoon beige. Wat dat betreft kun je beter naar de winkel gaan zodat je de wol kunt bekijken.

voor het eerts bij u bestelt zeer te veden snel gelevert netjes verpakt

ik ben blij dat ik het gewaagt heb via internet ik ben zeer tevreden over mijn bestelling bij u snel geleverd en netjes verpakt dank u wel

Snelle levering en fantastische hulp

Ik had te weinig bollen wol van Drops Delight bestelt. Na een mailtje met de klantenservice werd er snel gekeken of er nog bollen wol waren van het zelfde verfbadnummer. Super zo'n snelle en fantastische medewerking. Klasse😃

Voor de eerst iets bij u besteld en ben daar zeer tevreden over. Snelle bezorging, uitstekend verpakt. Mijn complimenten.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)