An excellent customer service!

I purchase a lot from different online shops in Holland as I am a textile artist and I need my materials. The breiwebshop is definitely the best in terms of delivery time, flexibility and service! The retourning is always stressful and expensive, but with this shop it is so easy! I love it as I have to experiment sometimes with the yarn, so not everything I order works for me. I just love this shop! Every time I write for support, I receive an immediate and very kind reply. Please, never change!

Snelle levering, prima geregeld!

Snelle levering.

Uitstekende wol. Haakt heerlijk weg. Snelle levering en netjes verpakt.

Voor het eerst garen hier besteld. Ben er heel tevreden over, netjes het garen vacuüm verpakt zodat het in de brievenbus paste. En snelle levering.

Meedenkend

Goed geholpen toen bleek dat ik te weinig garen gekocht had, er is moeite genomen om het zelfde kleurnummer op te zoeken! Top👍👍

Een goede kwaliteit zeer tevreden er mee mijn dank hier voor groetjes

Topservice!!

Onlangs bestelde ik per vergissing te weinig wol, ik stuurde direct na bestelling en betaling een mail, het ontbrekende werd nog op datzelfde moment bijgevoegd en tesamen met het andere de volgende dag geleverd, wat een service! Bedankt alweer!

Ik bestel heel graag op breiwebshop.nl. Je kan ook gemakkelijk communiceren met hen. Dat vind ik heel belangrijk. Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik ben fan.👍

Topservice!

Ruim aanbod van mooie kwalitatieve breigarens. Supersnelle levering en vlotte communicatie bij vragen aan de breiwebshop

Perfecte service, alles is zoals het beschreven staat !

Heel tevreden, goede service. De wol en kleuren zijn zoals je ze ziet op de website. Kortom heel heel tevreden !

Supersnelle levering, alles piekfijn in orde

Duidelijke mooie website, prima spullen

Geweldig!

Hele snelle levering en door manier van verpakken gewoon door de brievenbus.

Goed verzorgd en sneller dan het licht heb je je bestelling binnen.

Goed verzorgd, en je hebt je bestelling pijlsnel in huis.

supersnelle levering!

Mijn bestelling was bijna sneller geleverd dan het antwoord op mijn vraag (per mail). Geen idee hoe jullie het voor mekaar krijgen, maar correct, supersnel, veel keuze....een aanrader!!

Geweldige service

Ik kreeg bij mijn bestelling van 12 bollen, 3 bollen in de verkeerde kleur geleverd. Na telefonisch contact, werden meteen dezelfde dag nog de goede bolletjes opgestuurd, die ik de dag erna al ontving, zonder dat de verkeerde retour waren gezonden! Super!! Nog nooit meegemaakt, van harte aan bevolen dus!!

gemakkelijk

veel keuze en zeer duidelijk

Hierbij laat ik u weten zeer tevreden te zijn over uw service.

Perfecte levering en kwalitatief materiaal

Heb breiwebshop.nl aanbevolen bij vrienden

Mooie wol en snel geleverd.

De mohair en zijdemix is zeer mooi van kleur en bijzonder zacht en sterk. Mooi product en ben hier zeer tevreden over.

vlot, rap en vriendelijk

altijd vlotte levering en bij bestelling dag erop al bij ons thuis.Bij een vraag, heel vlug een correct antwoord terug.echt tevreden van jullie werk.chapeau😇😇😇

Zeer snelle levering, 's avonds bestelt en volgende morgen al geleverd

Zo snel heb ik nog nooit meegemaakt en perfect garen.

Superrr

Snelle levering, goeie prijs en kwalitatief. Ben zeer tevreden

41/2 ster, er dient altijd ruimte te zijn voor verbetering.

Snel super

De bestelling was de volgende dag al binnen. Super

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)