Heel fijn Gelijk terug koppeling En snelle bezorging

Snelle levering en prima in orde. Duidelijke website.

Supertof

Krijg je zin in haken of breien. Bestellen. Dag nadien kan je starten

Geweldige kwaliteit en snelle leveribg.

Prachtige keuze aan kwaliteitsbreiwol. Supersnelle levering. Fantastische klantvriendelijkheid.

Snelle levering, goede producten

Snelle levering, goede prijzen.

Uitgebreid assortiment, goede prijs, snel in huis!

Precies wat ik zocht, veel keuze voor een goede prijs! Per soort garen/wol direct een overzicht van alle kleuren. Veel besteld en volgende dag al in huis.

Perfecte service en razendsnel geleverf

Vandaag besteld, morgen in huis...

Uitzonderlijk klantvriendelijk

Deze webshop behoort tot mijn favoriet. Geen torenhoge verzendkosten, past altijd in de brievenbus dankzij slimme verpakking en ze helpen ook nog eens bij een moeilijk patroon!

Heel snel en goed geholpen, top

Fijne afhandeling van mijn eigen misrekening. Te weinig garen besteld, maar door de medewerker van de breiwebshop snel en fijn opgelost, waarvoor nogmaals hartelijke dank.

Gewoon geen klachten, netjes verpakt en snel in huis, dat vind ik ook belangrijk 👍😀

Gisteren besteld, vandaag reeds in huis. Super service

Super snelle bezorging, geweldige klantenservice

Ik zocht naar 2mm breinaalden en Google vertelde me dat ik dan vooral bij de breiwebshop moest zijn. De zeer goede kiyoh beoordeling van de shop trok me over de streep. En wat ben ik blij! Het assortiment wol is ongelooflijk uitgebreid en desondanks kon ik alles wat ik nodig had in minder dan vijf minuten vinden dankzij de handige mogelijkheid om alle kleuren die ze van een bepaald merk/soort wol hebben in één oogopslag te zien. Toen ik door al die keuzes per ongeluk toch nog de verkeerde kleur bestelde (had ik maar niet alle keuzes in mijn winkelmandje moeten doen voordat ik mijn definitieve keuze maakte) was daar Robin van de klantenservice om alsnog alles voor me recht te breien ;-) Het pakketje werd meteen de volgend dag keurig in mijn brievenbus bezorgd. Wat een goed idee om de bollen wol vacuüm te zuigen, zo past alles perfect in een brievenbuspakje. Dit was mijn eerste maar zeker niet mijn laatste bestelling en ik beveel deze webshop van harte aan!

Goed en vlot geholpen

Prettig

Snel, netjes, prijs/kwaliteit uitmuntend.

Breiwebshop doet wat er beloofd wordt. Mooie kwaliteit voor een zeer goede prijs en super snel geleverd. Een aanrader.

Ik heb vanmorgen mijn bestelling gekregen (gisteren besteld) Maar ik ben wel erg geschrokken, want hoe krijg je 8 bollen in zo'n klein doosje. De bolletjes waren als een plank. Maar de kleur is erg mooi en precies als op de side.

Supersnel verzonden en geweldige kwaliteit wol!

Bestellingen in no time in huis! De kwaliteit is fantastisch en de klantenservice is top! Erg tevreden!

Ontzettend goed geholpen met het aantal bollen omdat ik op andere naalden ga breien

Sokken breien: één en al plezier !

Ik ben een grote fan geworden sinds ik de Breiwebshop heb gevonden. Heel veel soorten wol in wel duizend kleuren! Dank zij de supersnelle levering kon ik direct beginnen breien voor echtgenoot, kids, schoonzoons en een vriendin.

Heel blij met mijn bestelling

Zeer betrouwbare en snelle webwinkel. Ik raad iedereen aan hier zijn/haar brei/haakspulletjes te kopen. Ik kom hier zeer zeker weer terug!

Super snelle service

Ik heb bolletjes katoen besteld en wilde er graag nog een haaknaald bij, nadat ik de bestelling en betaling had geplaatst, en dat was totaal geen probleem en via een betaal linkje kon mijn haaknaald alsnog toegevoegd worden. Het is toch super? Nu al zin om te starten met haken.

Goede levering en service

Snelle en goede levering. Service waar een keer nodig is uitstekend.

Snelle levering en snelle reactie op vragen

Heb al verschillende keren mijn materialen hier besteld. Steeds snelle levering, goede producten. Er wordt adequaat op vragen gereageerd.

Geweldig en zeker klantvriendelijk

De producten zijn perfect om mee te werken. De site vind ik geweldig, je kunt de producten makkelijk vinden. En als je een vraag hebt stuur je e-mail en binnen een 1 uur heb je antwoord terug. Dat noem ik fantastisch service.

Snelle levering+ nog snellere klantenservice

Alleen maar positief!

Snelle levering en heel goede service

na email contact had ik heel snel antwoord en werd het product direct opgestuurd. Een super fijn bedrijf om handwerkspullen te bestellen

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)