snelle Service

Besteld, en dag later om half acht ‘s ochtends hoorde ik het pakkketje door de brievenbus vallen. Geweldig!👍🏻

Geweldige ,goede service ,snelle levering en behulpzaam personeel

Heel goede service

Maandag in late namiddag bestelt,en de dag erna rond 15 uur al in Alken(Belgie) aangekomen. Probleem dat ik niet kon inloggen,mail gestuurd en heel snel antwoord ,en ook in orde geracht👍

Goed! Denken altijd mee met jou als klant

Reageren snel en vriendelijk, doen altijd hun best om jou als klant tegemoet te komen. Levering is snel en compact, geen mega doos voor paar bolletjes.

Ik ben supercontent!

Niet te geloven...... gisteren, maandag 24/6 breikatoen besteld vanuit Berchem (Antwerpen). vandaag 25/6 levering gekregen. Ik ben supercontent. Groetjes Annick

Een ontzettend goede service. En behulpzaam personeel.

Een ontzettend goede service. Had breikatoen nodig van een bepaald verfbad. Ben daar heel goed mee geholpen.

Snelle goede service

Prettig, correct en efficiënt.

Ik heb mijn breiwinkel gevonden!

Goede kwaliteit, zeer goede service, bijzonder vriendelijk en behulpzaam personeel!

Toppie Joppie

ik wordt hebberig als ik bij jullie shop maar ja mijn huis is niet zoooo groot ;) klantenservice die is fantastisch als het niet meer op voorraad is wordt het bestelt en je wordt op de hoogte gehouden over hoe en wat en ze helpen je om verschillende kleuren bij elkaar te krijgen voor je project wat ik nog steeds heel fijn vind is vandaag bestelt morgen in huis netjes verpakt /zelf het begin van de wol lag er boven op dus ik kan gelijk beginnen zonder zelf te zoeken naar het begin van de bol garen net wat ik al schreef Toppie Joppie tot de volgende x maar weer

Fijne, snelle en correcte levering!

Prima webshop om te bestellen.

Zie hieronder

Gebruiksvriendelijke site en een super snelle levering 👍🏼

Zeer vlotte en supersnelle service

Levering dag na bestelling binnen het gemelde uur. Vlot en compleet pakket.

Ongelooflijk goed.

Donderdag bestelling en de volgende dag kon ik al breien.

Snelle levering duidelijke communicatie

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede kwaliteit wol snel in huis .

Ene dag besteld volgende dag in huis goede kwaliteit wol prima dus.

Snelle levering en super garen

Ik had dit product een week eerder ergens anders besteld. Maar na gebeld te hebben moesten ze het zelf nog bestellen. Hier is het bestellen en ik had het de volgende dag. Dan weet ik het voor de volgende keer ook waar ik het moet bestellen. Natuurlijk bij BREISHOP!!!

Super service

Voor het eerst wol bestelt, Ging soepel tot ideal betaling ,linkte niet door maar gelukkig kreeg ik al snel een mail dat ik de bestelling nog moest afronden en toen lukt het wel, en de volgende dag was het ook al binnen

Prima service en snelle levering

Een goede ervaring rijker.

Goed en snel

Ruime keuze, goede dokumentatie en snelle service.

prima!

Besteld en de volgende dag in huis, prima service!

Duidelijke site vriendelijke benadering vlotte afhandeling.

Prettig om wat te bestellen.

Snelle, correcte service.

Bestelling steeds snel en correct geleverd. Héél tevreden.

perfect, super service!

heel snelle en heel vlotte levering

Zeker het waard om hier producten te bestellen!

Duidelijke site, goede prijzen voor goede producten en nette en snelle verzending! Ook het terug sturen (niet omdat het product niet goed was maar ik de kleur niet goed had gekozen) gaat erg makkelijk en netjes.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)