Pluspunten

Hele goede ervaringen met de Breiwebshop!

Pluspunten

Supersnel in huis en duidelijke communicatie, niets op aan te merken!

Pluspunten

Reageerde direct op een mail van mij (zelfs op zondag) en het 'probleem' werd net zo snel opgelost :) Ook de levering van mijn bestelling was supersnel.

Pluspunten

Een snelle persoonlijke service van dit bedrijf. De wol van dit bedrijf is echt van heel goede kwaliteit voor een prima prijs! Bestellen en de volgende dag in huis..

Pluspunten

Zeer tevreden! Een heel snelle levering, en zelfs op zaterdag! Daarnaast is de wol ook nog eens zeer mooi en zacht, mooie kleuren, precies zoals op de foto's.

Pluspunten

Zeer goede kwaliteit wol. Prijzen van de wol voordelig. Zeer snelle service.

De verzendkosten naar Belgiè vallen een beetje duur uit.

Pluspunten

Uiterst snelle levering en goede kwaliteit van wol! Wasproduct voor wol zonder spoelen is ook een aanrader voor je delicate breisels!

Sommige kleuren wol komen niet echt overeen met de foto op de site.

Pluspunten

Duidelijke site, uitstekende levertijd, binnen 24 uur had ik m'n pakket in huis!

Pluspunten

mooie wol, goedkoop en snel geleverd. (lima drops naturel)

Pluspunten

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, netjes verpakt en supersnelle levering.

Pluspunten

supersnelle levering, mooie garens!

Pluspunten

Goede vlotte levering, goedkoop

Pluspunten

Altijd netjes en op tijd geleverd, keurig verpakt. Ben blij dat ik jullie gevonden heb

Pluspunten

Groot assortiment en snelle levering, precies wat ik zocht!

Ik kan niets bedenken.

Pluspunten

Zeer snelle levering

Geen perfect hoe het is

Pluspunten

Ik wilde graag garenhebben met hetzelfde verfbad. Ik had te weinig besteld. Ik kreeg een mailtje terug met duidelijke uitleg. En heb het nu in orde gekregen. Heel fijn.

?

Pluspunten

Volop keus, snel in huis!!

Pluspunten

Service erg goed verzorgd en mooie wol, blij mee!

Pluspunten

Zeer snel, netjes en steeds in orde!

Nee

Pluspunten

Hallo ik heb bij jullie wol bestelt die ik al binnen heb gehad jullie zijn ook goed koop dan Wolplein.nl

Pluspunten

Snelheid

Pluspunten

Bestel hier altijd naar volle tevredenheid mijn wol!

Pluspunten

Echt een super webshop! Mooie wol en super goede service. Per ongeluk 2 verkeerde bolletjes geleverd gekregen welke ik nu mag houden en de juiste worden kosteloos nagestuurd. Snelle reactie op mn mail en goede oplossing. Bestel ook de volgende keer graag mijn wol weer hier!

Pluspunten

Keurig geleverd,netjes verpakt....superservice!!!!!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)