5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Online transaction as it should be. You order, you pay and it is sent the same day with delivery the next day - You can't ask for more!

Pluspunten

Ruime keuze, prima prijzen en snelle levering!

Pluspunten

heel snelle correcte levering. Goed verpakt.

Pluspunten

Ik maakte tijdens het bestellen een foutje en dit werd onmiddellijk opgelost door Breiwebshop. Heel vriendelijke communicatie, supersnelle levering en prijs/kwaliteit meer dan voldoende. Ik ben een tevreden klant!

Ik kan echt niks bedenken.

Pluspunten

Adviserend , vriendelijk , snelle levering ,duidelijke en overzichtelijke website

Deze heb ik niet

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie wanneer er geen voorraad is

Pluspunten

Veel op voorraad, snelle levering en goede prijzen.

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Snel en vriendelijk antwoord als je vraag stelt per e-mail

Misschien ook trouwe klanten iets cadeau geven,?

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering.Super

Pluspunten

Zeer tevreden met de service van Breiwebshop. Goede communicatie met de klantenservice, zeer snelle levering, avond 18 u bestelling afgerond, de volgende voormiddag al geleverd door PostNL naar Belgie. Superblij met mijn aankoop. Dank u wel.

Bij de pagina van verwisselbare rondbreinaalden misschien is het goed idee om de diameter van elke naald te tonen bij elke afbeelding. Dan wordt het niet meer nodig aan elke afbeeldingen te klikken om de juiste naald te vinden. Dank u wel.

Pluspunten

Heel snelle correcte levering van de goederen zelf in Belgie

Pluspunten

Goede website, mooie breiwol, snelle service...... dit was mijn eerste bestelling en ik vond het helemaal top !

Aanbod losse breipatronen

Pluspunten

Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding = zeer stipte levering

Pluspunten

Zeer correct en nauwkeurig bedrijf. Ik vindt het zeker een aanrader

Nihil

Pluspunten

Ik ben erg blij met de Breiwebshop. Ze hebben fijne breinaalden. Vooral de houten van Drops zijn erg prettig!! En zien er sjiek uit). Daarnaast een fijne prettige geprijsde uitgebreide collectie garens. En een snelle levering! Binnen 2 dagen na bestelling geleverd!

Pluspunten

zeer goede communicatie - supergoede en zeer snelle levering

Pluspunten

snelle levering, gebruiksvriendelijke website, goede producten

links bij b.v. Drops-wol naar de site met patronen van Drops en dus de benodigde hoeveelheid wol zou handig zijn

Pluspunten

goed service , vriendelijk en fijne website.

graag de goede kleur opsturen, kom er nu achter dat taupe wat ik besteld heb van alpaca punt beige is. helaas ben ik hier te laat nu achtergekomen.

Pluspunten

Goede en vriendelijke service, snelle levering en prima producten, Ze hebben hun zaken goed voor elkaar hier,

Pluspunten

Snelle levering , correcte afhandeling , goede kwaliteit wol. Top winkel

Geen enkel

Pluspunten

Fijne wol, mooie kwaliteit en goed geprijsd

kleur van de wol is soms lastig in te schatten; soms helpt het als je kleuren dicht naast elkaar kan zetten. verder overzicht van alle kleuren van 1 kwaliteit wol op 1 scherm weergeven, is handig als je combinaties wilt maken

Pluspunten

Super snel en de juiste levering!

Pluspunten

Fijne website - kleuren van de wol goed weergegeven. Goeie service. Heldere uitleg. Spaarprogramma is natuurlijk ook leuk meegenomen. Probleempje snel en geweldig opgelost!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)