Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Ruime keuze Vlotte en keurig verpakte levering. Uitstekende service en uitermate klantgericht.

Kan vooralsnog niet bedenken.

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering netjes verpakt goede communicatie per mail groot aanbod

tip: meer aanbod in veiligheidsogen, veiligheidsneuzen,... voor amurigumi (indien dit het geval is zeker een bedrijf dat 5 sterren waard is!)

Pluspunten

Snelle levering en alles is netjes verpakt. Top!!

Pluspunten

Snelle levering, uitgebreide collectie, correcte en vriendelijke service.

Niets aan toe te voegen.

Pluspunten

Super klantgericht vriendelijk en efficient

Pluspunten

duidelijke website, snelle levering, keurig verpakt.

geen, zo door gaan!

Pluspunten

Opnieuw heel tevreden. Mooie materialen voor een goed prijsje. Snelle levering, keurig verpakt en top service! En dit keer kon ik mijn spaarpunten ook nog inzetten.

geen

Pluspunten

Snelle en duidelijke mailverkeer. Snelle levering

Niets. Is perfect.

Pluspunten

Snelle levering en goeie kwaliteit katoen Ook goed mailcontact over de levering erg fijn om op de hoogte gehouden te worden.

Pluspunten

Superblij met de katoen die ik heb besteld! Netjes ingepakt, snel geleverd én ik ben uitstekend geholpen toen ik een vraag had.

Pluspunten

Snel, voordelig en zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

Het artikel wat ik had besteld had het verkeerde label en verkeerde kleur. Ik werd daarvan keurig op de hoogte gesteld. Ondanks dat had ik het bestelde artikel na 2 dagen al thuis. Ook had ik een dubbele bestelling geplaatst. Dit werd keurig opgemerkt, er werd navraag gedaan of het correct was (wat het was) en er werd netjes 1x verzendkosten retour gestort. Ik werd van alles keurig netjes op de hoogte gesteld. Taal en antwoord zijn zeer correct.

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Duidelijke communicatie. Zeer behulpzaam en altijd bereid met de klant mee te denken!

De kabels voor de zelf samen te stellen rondbreinaalden van DROPS/KnitPro zijn niet direct te vinden in de webshop. Wellicht kunnen ze worden opgenomen bij de 'verwisselbare rondbreinaalden'.

Pluspunten

Vlotte en eerlijke service.

Geen gekend

Pluspunten

10/10 Super goed geholpen en prachtige kwaliteit garens voor een goede prijs!

Pluspunten

Service!!!! Uitstekend! Heb in al mijn bestellingen een 'pech' gebeuren zitten maar zonder één spoor van twijfel of vervelende vragen werd het direct en naar ALLE tevredenheid opgelost! Raad daarom dit bedrijf van harte aan! Ben zeker van plan om in de toekomst hier weer te bestellen. Ook de snelheid van leveren/bezorgen is een pluim waard!

Vergeleken met andere webshops vind ik de prijzen wel wat aan de 'hoge' kant, Niet extreem maar ook niet meevallen.

Pluspunten

Snelle lering en nalevering

Pluspunten

Uitstekende klantenservice. Je krijgt wat je besteld en wordt heel snel geleverd!!!

Pluspunten

De klantenservice van breiwebshop is echt voortreffelijk! Er bleek een probleem met 1 van de naalden van mijn breinaalden set te zijn en dat hebben ze meer dan uitstekend opgelost! Ik kan weer blij verder breien!

Pluspunten

Toegankelijk bedrijf : klantendienst is altijd heel vriendelijk en doet er alles aan om te helpen. Ook heel vlug reactie. Retour verloopt ook vlot en wordt duidelijk uitgelegd.

Spaarpunten inzetten liep niet zo vlot. Het was wat zoeken maar heb het uiteindelijk gevonden.

Pluspunten

Alles vlug in huis en perfect verpakt, goede service !

Pluspunten

Snelle service, er wordt meegedacht. Duidelijke website en ruim assortiment.

Blijf zo doorgaan :-)

Pluspunten

Zeer snelle levering.Prima webshop,mooie wol en niet duur. Kan ik iedereen aanbevelen..

Ga zo door.Misschien een staal kaart van de wol...tegen betaling

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)