Slechte levering

Ik betaalde meer dan € 5,- verzendingskosten om voor het aangegeven uur van levering (door Post.Nl) te moeten vernemen dat ik mijn pakket kon gaan afhalen op het ophaalpunt. Wat is dat voor een service ??? De wol was prima en heel correct ! Jammer voor de samenwerking met Post.Nl !

Super veel keus in verschillende soorten garen!

Altijd netjes verpakt en thuis bezorgd!

Snel, duidelijke webshop, klein verpakt

Breiwebshop heeft een assortiment van goede betaalbare garens, de levering is goed, snel en zoals beloofd. Ik ben erg tevreden over het vacuum zuigen van de pakketten, minder kosten en je hoeft er niet voor thuis te blijven.

Fijne webshop

Snelle levering en duidelijke webshop met veel keus

Top !

Overzichtelijke site, kleuren komen in het echt ook overéén . Super snel verzonden en fijn mailcontact . In één woord Top !

Altijd prima service.

Snelle levering ,wat ik zelf heel positief vind.

Ben zeer tevreden.

Al een paar keer garen besteld,zeer tevreden,snelle levering!

Veel keuze, snelle levering en prima accurate klantenservice

Hele fijne webshop. Zeker aan te bevelen

aanrader

goede website en vlugge levering. vriendelijke klantendienst.

Top ervaring

Iets langer moeten wachten omdat er iets mis was met de bestelling naar België. Wel onmiddellijk op de hoogte gebracht via mail!

Hele snelle levering

Alles word netjes verpakt en komt ook netjes aan . Als er een vertraging van levering is door het postorder bedrijf dan krijg je van breiwebshop netjes een mail met hun verontschuldigingen voor het later leveren . Het is fijn om een betrouwbare webshop te hebben .

Fijn contact, goede producten voor een goede prijs.

Goed en snrl

Ik ben zeer zeer tevreden

Heel attent

Toen er iets misging met mijn bestelling, kreeg ik direct een mailtje. Met één dag vertraging had ik mijn pakketje toch al binnen.

Makkelijk te bestellen en de volgende dag al in huis

De webshop is duidelijk en er is keuze voor iedereen.

Fantastische service

Duidelijke website; vlotte, zorgvuldige verzending; zeer snel en adequaat reagerende klantenservice; verder ook goede communicatie. Een aanrader!

Amatrice de tricots, crochets pour moi même et toute ma famille

Une belle découverte que Breiwebshop . Un choix très variés de fils de qualités .. La navigation sur le site est très facile et agréable La livraison est plus que rapide et efficace J'ai trouvé tout ce que mes aiguilles et crochets avaient besoin.. Un vrai plaisir de choisir dans tous ces coloris et matières!

Fantastisch!!!

Ik heb al verschillende bestellingen gedaan en altijd een snelle en correct afhandeling! Ik blijf zeker klant. Bedankt Breiwebshop.nl!!!

Goed service. Snel levering.

Goed selectie. Snel geleverd.

Bezorging was niet de dag erna maar 2 dgn na bestelling. Verder prima ingepakt en goed aangekomen.

Snelle levering, keurig verpakt. Product van uitstekende kwaliteit.

Altijd goed service en snelle verzending

Altijd goede service en snelle verzending

Zie onderstaand

Perfect verzorgd en snelle levering. Heel blij mee.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)