Pluspunten

Snelle levering en reactie bij vragen.

Pluspunten

Reeds 2 orders geplaatst bij Breiwebshop.nl en beide werden de volgende dag al thuis geleverd. Fantastische service en supermooie wol. Het spaarprogramma is een leuk extraatje. Ik raad Breiwebshop aan iedereen aan!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk zoeken

Pluspunten

er ging iets mis met online betaling. Ook werd aangegeven dat er niet genoeg op voorraad was. Meteen reactie, alles opgelost en snel geleverd.

Pluspunten

Prijs/kwaliteit ++ Levering binnen beloofde termijn

Voor nu geen punten

Pluspunten

Snelle levering. Over het resultaat kan ik nog niet zo veel zeggen, ben nog niet begonnen. Maar de wol ziet er wel leuk uit.

Pluspunten

Snelle levering en een goede communicatie bij vragen

Pluspunten

Heel goede service

Geen meldingen

Pluspunten

Helpen mee bij het zoeken naar een oplossing! Mooie website, groot assortiment met goede kwaliteit, top service en snel.. erg snel!

Zo doorgaan!

Pluspunten

Snelle levering nette email, alles keurig

geen

Pluspunten

fijne wol snelle levering

Pluspunten

Hele snelle levering en erg mooie wol

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Pluspunten

snelle levering, goede kwaliteit

slechte levering, PostNL levert nooit op tijd en/opf op het juiste adres

Pluspunten

Kwaliteit

Pluspunten

Super snelle levering en goede service

Pluspunten

Netjes en op tijd bezorgen

Pluspunten

ik heb alleen maar positive dingen goede levering fijne wol dus ja ik kan alleen maar zeggen ga zo door

Pluspunten

Ontzettend snel, keurig!

Pluspunten

Snelle levering en goede service; toen ik mijn levering opende bleek er 1 stuk te weinig geleverd, min lailtje hierover werd onmiddellijk beantwoordt en 2 dagen later geleverd!!

Pluspunten

Het was de eerste maal dat ik en bestelling deed. Het ging vlot ,alleen de betaling ging niet vlot. Het was onduidelijk daar ik 30 bollen moest hebben en er waren er maar 19.Op dat scherm kwam geen teken dat er gaan 30 bollen aanwezig waren. Dus ik heb toen moeten bellen. Verder ben ik zeer positief over de wol Dank U

Indien er geen genoeg bollen aanwezig zijn dit duidelijk weergeven AUB

Pluspunten

Snelle levering De op de site getoonde afbeeldingen kwamen overeen met de geleverde artikelen

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)