Een vlugge levering, steeds klaar om advies te geven

Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en zonder problemen opgelost ( snelle uitleg gekregen om dit op te lossen)

Snelle levering heel blij mee. Fijne kwaliteit

Ruime keuze, vlotte levering.

Breiwebshop heeft een ruim assortiment en levert vlot. Fijn dat er brievenbuspakjes mogelijk zijn, daarom was het niet erg dat de levering een dag later was dan eerst aangekondigd.

Goedemorgen service-snelle levering

Mijn ervaringen met deze breiwebshop zijn zeer positief

De bestelling is heel snel bezorgd. De reactie op mijn vragen kwamen direct en zorgvuldig. (Misschien kan de verpakking iets milieuvriendelijker?)

Mooie wol, snel bezorgd

Wat extra wol besteld, gaat prima via de website. Veel keuze dat is fijn. Bezorging had wat vertraging door post.nl, dat lag niet aan de breishop. Heel slim om vacuüm te verpakken. Kortom een aanrader!

Snelle levering goede service en goed materiaal

Heel goed vooral de service

Goede ervaringen snelle levering

Snelle levering, klantenservice alleen mail, telefonisch niet bereikbaar, mail uren wachten voor antwoord. Jammer

Snelle levering, zeer realistische kleur op website, aangename prijs-kwaliteitverhouding.

Zoals gewoonlijk is de bestelling vlot en betrouwbaar!

Zie boven

Goede snelle service

Wel iets moeilijker om ern soort wol op naam of dikte te vinden. De kleuren komen ni zo goed overeen met de foto's. Wann er ni genoet op voorraad is. Omslachtig om dan toch nog bij te bestellen. Computer weet voorraad toch direct.

Goed en netjes geregeld.

bestelling wordt netjes en zuinig verstuurd. Als er problemen zijn met bestellen wordt je snel geholpen.

Heel goeie ervaringen

Heel blij met de brievenbus pakketjes, alleen jammer dat je ze niet kunt bellen.

Een aanrader

Goede, vlotte én vriendelijke opvolging - precies zoals het hoort.

De bestelling wordt snel en correct bezorgd.

Geen enkele negatieve ervaring met de breiwebshop.

Kwaliteit en op tijd!

Kwalitatieve wol voor een eerlijke prijs . Op de afgesproken plaats gevonden. Ik bestel zeker nog bij jullie!

Mooi assortiment, fijn geprijsd, snelle bezorging en goede, vriendelijke klantenservice

Sinds de fysieke garenwinkel hier uit de stad verdween koop ik bij de breiwebshop Uitstekende winkel! Naast het ruime assortiment en de razendsnelle en perfecte bezorging zijn de medewerkers van de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam. Ze vinden alternatieve garens voor je, denken mee als je niet uit het aantal benodigde bolletjes komt en ze reageren snel. Bijna alsof je in een fysieke winkel koopt

fijne website, snelle service duidelijke informatie

Het vinden van garens op de website is heel makkelijk en duidelijk. De service is snel en goed. Vind ook de mannier van verpakken duurzaam en modern. Verder wordt je goed op de hoogte gehouden van de levering.

Meestal de volgende dag al in huis

Snel en mooie wol

Een goede ervaring vanwege snelle en afequate communicatie. Artiekelen zijn goed van kwaliteit

Altijd heel snel geleverd en prima service.

Efficiënt

Snel en zodanig verpakt dat zelfs meerdere bollen nig door je brievenbus passen!

Mooi garen voor een mooie prijs !

Ik ben een zeer tevreden klant. Vele artikelen, snelle verzending en een mooie prijs.

Excelent

Really good. I could see perfectly which product was in stock (in some shops the stock is always a mess). And the shipping was really fast. I already recommended to my friend

• ¿Nos recomendarías?

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Breiwebshop.nl - Yarnies B.V. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)