Top service snelle levering

Super service snelle levering Mooie breigaren

Vlotte levering, mooi materiaal!

De bestelde producten zijn zeer vlot geleverd en de kwaliteit is goed.

Fantastische service

Je besteld en de volgende dag if de dag daarop heb je het al binnen. Keurig verpakt. Is de wol niet op voorraad dan krijg je een berichtje wanneer het er wel weer is.

Zoals verwacht

Makkelijk en snel. Kan niet wachten om mijn nieuwe trui te gaan dragen!

Snelle en correcte levering

Groot aanbod op de webshop tegen aantrekkelijke prijzen. De door mij bestelde artikelen werden snel en correct geleverd.

Ik ben een zeer tevreden klant van de breiwebshop. Bestellen gaat makkelijk en de bestelling is altijd de volgende dag bezorgd.

Mijn favoriete webshop voor brei- en haakgaren!

Een ruim assortiment aan de mooiste brei- en haakgarens, met fijne prijzen en leuke acties. De verzending gaat altijd super snel en de verzendkosten zijn laag. Meestal de dag na bestellen al in huis, wat echt een groot pluspunt is. Ik bestel nu al een aantal jaren al mijn garens hier en kan het iedere creatieveling aanraden.

Ruim aanbod en snelle levering

Vlotte website, ruime (kleuren)keuze. Zeer snelle service (en ik woon in Belgie), dag nadien geleverd! Goede kwaliteit!

Goede en snelle levering

Goed verzorgd en snelle levering.

Helemaal goed. Snelle levering en mooie materialen.

………

Een uur nadat ik bestel had, kreeg ik al een mail dat mijn pakket was verzonden. Volgende ochtend had ik het al in huis.

Prima verzorgd

Vlotte bestelling

Volgende dag al in huis!!!

Mooi verpakt en snel bezorgd

Fijne betrouwbare winkel

Breiwebshop heeft een breed assortiment, bestellen is gemakkelijk, leveringen komen vaak snel aan.

Via post NL werkt niet

Ikmzou vrijdag mijn bestelling krijgen, helaas was ik niet op tijd thuis. Post NL zegt naar afhaalpunt te brengen. Tot op dit moment is het daar nog steeds niet bezorgd. Ik vind het belachelijk dat dit gebeurd. Ligt aan post NL, maar jullie kiezen ervoor om hier gebruik van te maken. Ik ben erg boos hierover, doe niets anders dan wachten!

Snelle service Altijd juiste kleurnummer Bij contact klantvriendelijk Probleemloos retouneren

Ik bestel steeds bij breiwebshop door hun ruim aanbod en snelle verzending!

Alles netjes en klantenservice is top. Ze reageren binnen 24 uur en heel netjes.

breiwebshop is top!

het was mijn eerste bestelling bij breiwebshop, alles verliep heel vlot, stipte levering. Bestelling was tip, top in orde.

Snel, mooie brievenbus pakketjes! En betaalbaar!

Snel en uitstekend

Snel en goed

Snel en een goede kwaliteit. Een woord uitstekend.

Prima kwaliteit

Correcte manier van verzenden

Overzichtelijk en snel

Overzichtelijke en uitgebreide webshop met goede en snelle levering.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld Snelle levering!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)