Bezorging

Wat een snelle service, dit was de tweede keer dat ik iets bestelde en na 2 werkdagen al bezorgd. Prima.

Zeer goede opvolging en perfecte leveringen

Zeer goede ervaringen, alles wordt perfect opgevolgd. Zeer betrouwbare site.

Kwaliteit, duidelijke site en bestelproces en accurate levering.

Héél goed

Groot assortiment, prijs/kwaliteit goed, supersnelle levering, kortom ik ben een heel tevreden klant!

Ideale site om alle enthousiaste ongeduldige breisters en haaksters te verwennen

snelle service, goede opvolging, mooie keuze maar mocht iets sneller aangevuld worden, terugbetaling van retourwol laat te lang op zich wachten in verhouding tot andere leveranciers. suggestie: maak een stalenkaart van de verschillende wolsoorten, zo leren we nieuwe producten kennen en gaan we eens andere (en misschien zelfs meer) wol bestellen

Ik heb goede ervaringen met breiwebshop, als er staat geschreven dat je je pakket morgen krijgt dan is het ook zo. Als bepaalde kleuren garen op zijn dan krijg je daarover bericht en al heel gauw hebben jullie die kleuren weer en jullie hebben goede kwaliteit garen

Super bedrijf

Bestelling wordt super snel geleverd. Vacuüm verpakt zodat het in een plat doosje door de brievenbus past!

Perfecte levering, goed verpakt, vlotte communicatie.

Perfecte levering, goed verpakt, vlotte communicatie.

vlotte service

Goede service. Vlotte site.

Snel geleverd + goede kwaliteit

Meerdere keren besteld, elke keer snel aan huis. Vriendelijke klantenservice en goede kwaliteit!

Uitstekend kan niet anders zeggen snel geleverd en keurig verpakt. Niks mis mee

Snel en heel netjes

Mijn bestelling kwam supersnel en netjes aan. Er was iets misgegaan met de kortingcodes, maar zonder dat ik in actie kwam, stortte Breiwebshop het kortingsbedrag naar me terug!!

Altijd perfecte service

Bestellen is altijd super makkelijk, de porducten komen altijd super netjes en snel binnen! Zeker aan te raden!!

Vlot

Duidelijke website, en heel snel geleverd.

Goede kwaliteit en perfecte prijzen

Super content met mijn aankoop.

Zeer tevreden over de wol en snelle service.

Hele snelle levering!

Volgende dag in huis! Lekker snel. Alleen ondervond ik op de site bij het bestellen dat deze steeds bleef hangen bij een vorig aantal die ik eerder ingevuld had… Zeker nog een keer een bestelling plaatsen!!!

Heel snelle levering en prima kwaliteit.

Heel snelle levering en prima kwaliteit

Super gemakkelijk

Je kiest een Drops patroon wat je wil maken en de juiste wol is al geselecteerd. Zeker voor een beginnende breister, die nog geen ervaring heeft met het omzetten van het patroon, is dat heel handig. De breiwerkje die ik tot nu toe heb gemaakt passen allemaal perfect. Kwaliteit van de wol is goed en de levering gaat super snel. Zelfs ruilen is geen probleem.

Tevreden met de wol en snel geleverd

Lang gezocht naar deze kleur en dikte. Blij dat ik breiwebshop heb gevonden. Ga er wel mee haken, hahaha.

Uitstekend!

Goede service, goed garen.

Snelle levering, mooi product, uitnodigend om eraan te beginnen

Al mijn bestellingen werden totnogtoe super snel geleverd, waarvoor dank!

Mooi aanbod

Snelle levering en goede wol!

ideaal

snelle levering en goed materiaal

Super service

Veel keus snelle levering

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)