Great service

Fast service and great selection of yarns

Helden

Helden zijn jullie!! Ik had van drie verschillende kleuren Snow net een bolletje te weinig besteld. Bijbesteld dus, met verzoek om als het kon hetzelfde verfbad te leveren. "Dat lukt nooit" dacht ik. Maar ja hoor, zojuist in de brievenbus 3 bolletjes in precies het goede verfbad. Wat een verrassing! Trouwens, die vacuüm verpakking zodat het door de brievenbus past is ook heel handig.

snelle service, prima product

de bestelling was binnen 2 dagen in huis, was precies zoals ik verwacht had.

Betrouwbare website

Altijd snelle en correcte levering van mijn bestelling. Jammer dat er nog geen sokkennnaaldjes in de collectie zitten van Addy crazy trio

Zeer snelle levering en kwaliteitsmaterialen

Altijd snelle service en de tot nu toe bestelde materialen zijn van gode kwaliteit

Volgende dag al in huis

Blij met de vlugge levering.

Ben zeer tevreden

Snelle levering, goede omschrijving van de producten. Ga zeker vaker een bestelling doen.

Uitstekend!

Goed verpakt en netjes op tijd ,goede kwaliteit!

Altijd snelle en goede service

Fijne winkel met veel keuze en snelle service.

De breiwebshop zorgt voor een snelle levering van kwaliteitsgaren.

Uitstekend !!

Snelle verzending, goed geprijsd, grote keuze !

supersnel geleverd ! Top!

mooie site met prachtige garens

Mooi materiaal, snel geleverd

Mooi product. Ruime keuze

Makkelijk en overzichtelijk

Ik had een goed overzicht van de kleuren wol,kon ze ook apart nog bekijken

Ik vind dat jullie een heel goede webwinkel hebben! Mooie materialen, maar vooral de service is goed. Zeer vriendelijk personeel, dat snel reageert en zijn afspraken altijd nakomt. Top!

Prima service en producten

Alles wat ik bestel heb ik altijd snel in huis en voldoet aan mijn verwachtingen :-)

Snelle levering , fijne webshop

Bestelling zondag geplaatst, mijn wol dinsdag gekregen

Geweldig en snel

Snelle levering en altijd goed

Besteld hier vaak, nog nooit verkeerd gegaan

Goede service verzend snel en prachtig garen dank u wel

Gewoon goed!!

Altijd netjes mijn garen op tijd gekregen en netjes verpakt.

Zeer goede service

Goede en snelle service nadat iets niet helemaal goed was gegaan met plaatsen van de bestelling. Helemaal naar wens opgelost. Dank.

Super tevreden

Snelle levering,super tevreden.

Vlotte levering en mooie kwaliteit.

Vlotte levering en mooie kwaliteit.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)