Hele snelle service

Fijne kwaliteit wol, Snelle service

Never had any problems. Orders always arrive super quickly.

Fantastisch!

Mooie kwaliteit en veel kleuren!

Ik ben tevreden.

Super service

Echt top! Goede prijzen, goede kwaliteit en de bezorging inderdaad zoals beloofd op de website. Ik ben erg blij met mn aankoop

De beste wolwebwinkel ooit!

Heerlijke wol en niet duur. Super klantenservice. Snelle levering.

Binnen uitpakken beginnen!

Snel en netjes verpakt, ik hoefde niet thuis te blijven want het was vacuüm verpakt. Dus kon het makkelijk door de brievenbus!

Een goede en snelle service

Een goede en snelle service. Wordt het een dagje later verzonden dan krijg je daar keurig bericht van. Een ruime keuze aan garen.

Snel geleverd deze mooie wol, prijs en kwaliteit kloppen met elkaar.

Dankzij de snelle levering kon ik snel weer verder met mijn project. Fijne site met veel soorten garen en wol waardoor je de juiste keuze maken voor je project.

Snel geleverd!

Kwam net wat katoen tekort. Dus super fijn dat het zo snel geleverd werd zodat ik mijn project af kon maken.

Persoonlijk

Ik wilde nog wat bij mijn bestelling voegen, kreeg snel en een persoonlijke mail en het werd in orde gemaakt. Klasse. En de houten knopen zijn prachtig en voir een voordelige prijs

Goed én snel

Snel en zorgvuldig, makkelijk bestellen

Goedkoop materiaal en snelle levering!

Snelle levering, wat ik heel belangrijk vind. Ook vaak aanbiedingen. Retour sturen geen probleem bij de webshop.@

Zeer correct en vriendelijke medewerkers en top-service!!

Uitstekende service

Vandaag besteld ,morgen geleverd mooie service

Prima, alleen heb ik nog niks.

Gisteren mail van PostNL dat pakket afgeleverd was. Maar helaas niks ontvangen. Klantenservice zei dat het een scanfout bij het Depot was geweest maar vandaag nog steeds niks. Is nu 19.00 uur dus zal ook wel niet meer komen. Jammer.

Snelle levering, goede kwaliteit. Kleur van het garen komt helemaal overeen met de kleur van foto

Snelle levering en producten in goede staat ontvangen

Heel veel keuze. Makkelijk dat je snel bij kunt bestellen en het de volgende dag al in huis hebt (als je toch te weinig garen hebt om een project af te ronden). Ik ben zeer tevreden!

Bestellen en de volgende dag thuis, top

Ik ontving meteen mails en ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer mijn pakket geleverd zou worden. En het was er ook nog eens heel snel! Fijne ervaring :) Vond de verzendkosten ook aanzienlijk meevallen t.o.v. andere webshops die garen verkopen

Geweldige service

Zeer tevreden. Alles altijd netjes op tijd. 1 keer problemen gehad met een levering maar dat werd zeer goed opgelost dus ook de na service is top. Ik bestel alles altijd bij breiwebshop omdat de prijzen ook meevallen. Super content van!

Prima, betrouwbaar, snelle levering, prettig contact.

Er werd duidelijk uitleg gegeven, vriendelijk, nogmaals betrouwbaar.

dienstverlening perfectioneren???

Ik lees in de tekst dat jullie proberen de dienstverlening te perfectioneren. Ik zal jullie even uit de droom helpen. Iets dat perfect is valt niet te perfectioneren. Ik heb al vaak dingen besteld en ook al eens mijn lof uitgesproken over deze webwinkel. Iedere keer dat ik iets heb besteld, ontvang ik het juiste artikel supersnel in een goede verpakkking. Ik weet niet wat hieraan beter kan. in het kort: Tien Punten voor alle medewerkers.

Super bedrijf

Een snelle levering. Super

Bezorging prima, kleur wol was anders dan op foto

Ik vond de kleur van de wol op de site er anders uitzien dan in het echt. Heb de wol wel gehouden maar ben er niet helemaal tevreden over. De bestelling en bezorging verliep prima.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)