Ik heb een pakket garen besteld.en ik dacht dat kan nog voor mijn Vakantie (4 dagen voor ik ging) Maar het betalen ging wat moeilijk uit eindelijk toch gelukt Het werd toch niet de volgende dag bezorgd zoals in de Mail staat.maar een dag later.van PTT post wel mail dat het bezorgd Werd tussen 8.00-18.00, en daarna nog een mail gehad had Dat het s.middags was bezorgd maar ik had niks gehad.( daar kunnen jullie niks aan doen ) uit eindelijk heb ik jullie hier een mail over gestuurd.De volgende dag is het pakje bezorgd. En gelukkig op tijd.wij zijn de volgende dag met vakantie gegaan Dus kon ik het nog meenemen.

Altijd tevreden als ik hier bestel

Snelle levering, goed verpakt. Mooie producten.

prima, alles in orde

Post.nl zou op zich flexibeler kunnen zijn. Bvb met een app werken, waarop we kunnen invullen waar en wanneer te leveren

Topservice, idem voor kwaliteit

Op mijn vraag welke kleur van een bepaald type garen het meest vergelijkbaar zou zijn met een eerder (elders) aangeschaft garen kreeg prachtige foto's van de opties doorgestuurd. De bestelling ontving ik de volgende dag na het bestellen al! Perfect verpakt en supermooi. Jullie zijn keer op keer toppers!

Supertevreden

Zoals altijd snel geleverd, mooi breigaren, wat wil een mens nog meer…

fantastisch

Zeer correct bij levering, altijd op tijd! Goede service

Snelle goede ervaring

Goede snelle service en de dag later in huis, het kan niet beter

prijs/kwaliteit

Voordelige prijzen, Zeer over zichtige site. Zeer veel keuze. Zeer snelle levering. Absolute aanrader.

Prima snel geleverd

Heel goed.

Snelle behandeling en goed afgeleverd.

Enorme keuze voor een lage prijs

Altijd naar wens. Veel keuze, makkelijk te bestellen en heel snelle levering.

Snelle levering en service

Mijn bestelling was vrij snel geleverd. Toen bleek dat er iets verkeerd was gegaan in mijn bestelling hebben ze dit goed en ook snel weer opgepakt.

Snelle verzending

De verzending kwam de volgende dag al, en het bestelde zag er keurig uit! Het pakket was ook goed verzorgd.

Aanrader

Fijne webshop en snelle levering.

Snelle bezorging

Mijn bestellingen zijn altijd keurig (vacuüm) verpakt en worden zeer snel bezorgd.

Prima geholpen toen het pakketje niet was geleverd door PostNL

Snelle levering.

Er was een ING storing en kreeg netjes een bericht daarover en dat de winkelmand in tact bleef. Toen de storing over was kreeg ik daarover weer bericht. Super

snelle bezorging

mijn bestelling was snel en heel geleverd

Betrouwbare winkel, veel keuze voor een goede prijs.

Prettige webwinkel, waarin ik makkelijk patronen vind met daarbij de geschikte wol. Verschillende merken, veel keus.

Mijn favoriet!

Er zijn heus genoeg mogelijkheden om online wolletjes te kopen. Maar breiwebshop is mijn favoriet. Snelle levering, veel keuze en een super goeie klantenservice!!!

Prima verzorgd pakket. Goede kleur en kwaliteit.

Prima verzorgd pakket.

Snelle service - persoonlijk contact

Voor ik nog een eerste bestelling plaatste, mailde ik een Amerikaans patroon dat ik niet kon interpreteren. Ik kreeg advies op maat m.b.t. naalddikte, te gebruiken wol etc. Sindsdien heb ik nog enkele keren advies gevraagd (m.b.t. kleuren, aanvoelen van bepaalde types wol) en kreeg ik dat steeds en snel. En ook als de breiwebshop iets niet aanbiedt, durft men doorverwijzen naar een 'concurrent', zodat de klant dan toch geholpen is. Tot slot: groot aanbod (al beperk ik me tot Drops), goede prijs-kwaliteit en snelle levering. Ik ben sinds die eerste pull dan ook trouwe klant.

Veel keus en snelle levering

Leuke prijzen en nog punten sparen ook

Gemakkelijk besteld en snel geleverd!

Website is overzichtelijk en breed aanbod. Mijn bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en was mooi ingepakt. Ook handig dat het een brievenbuspakketje was. De bollen garen waren vacuüm verpakt in een platte doos.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)