Altijd alles op voorraad en wordt keurig en snel bezorgd.

Goede en snelle service

Hele fijne webshop, reageren snel op mail . Mooie kwaliteit wol

De bestelling wordt snel en goed geleverd.

hele snelle levering en zelfs 14 bollen door de brievenbus

snelle levering als brievenbuspakketje (14 bollen).fijne hoef je niet thuis te zijn. kleur kwam niet helemaal overeen met website maar mss ligt dat aan mn telefooninstellingen...

Great service

Great wool and very good quality and service

Heel netjes geregeld en verzorgd

Zie bovenstaande zin

Mooie wol/katoen en snelle levering, goede klantenservice

Ik ben gek op haken en breien en bestel altijd mijn wol/katoen bij de Breiwebshop. Goeie kwaliteit en super snelle levering. En goede klantenservice. Ze helpen je heel erg snel. Dus helemaal TOP

Prima service en veel keus. Helemaal tevreden.

Snelle levering. Kwam wol tekort, verfbad nr. opgegeven kreeg snel vriendelijk antwoord en levering..

Zeer goede klantenservice

Verkeerde bestelling gedaan, mijn fout. Werd zeer adequaat en klantvriendelijk opgelost.

Prettige ervaring

Leuke site en duidelijk,

Leuke site,met heel veel keuze ,zowel voor breien of haken,veel verschillende keuzes in wol. Snelle levering ,netjes verpakt

Prima dus

Super snelle levering

Ik ben online gaan bestellen in de corona tijd. Voorheen ging ik altijd naar de winkel voor garen maar doordat ook de winkels moesten sluiten ben ik alleen nog maar online bij jullie gaan shoppen. Jullie service ,snelheid,en gebruiks vriendelijke webshop draagt hier zeker aan bij.

Snelle levering, goede service

Bestelling wordt erg snel en goed geleverd. Als iets niet op voorraad is, kun je dat aangeven en dan komt er snel een reactie van de klantenservice. Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, goede en duidelijke communicatie per e-mail en veel keus.

Keurige snelle levering

Fijn dat mijn wol vacuüm verpakt netjes in een plat doosje door de brievenbus kon. Hoefde er niet voor thuis te blijven! Super bedacht.

Mooie wol en snelle levering

Ben zeer tevreden over de snelle aflevering en de mooie kwaliteit katoen luchtdicht verpakt en verzonden. Je hoeft voor het pakket niet thuis te blijven.

Super snel geleverd. En mooie verpakking.

Super snel geleverd in mooie verpakking.

Fijne webshop en een mooie kwaliteit garen.

Met de bestelling ging het niet gelijk goed want bij het afronden om te betalen ging het mis omdat er een storing bij de bank was. Dit liet ik de Breiwebshop weten en stuurde ze mij gelijk een mail terug met hun link waar ik alsnog kon betalen en kreeg gelijk bericht dat de bestelling goed was aangekomen. De DROPS Safran garen vind ik ook heel erg mooi.

Snelle levering.

Was wel grappig dat het een brievenbuspakketje was. De wol helemaal vacuüm gezogen.

Al vaak bij Breiwebshop besteld.iedere keer weer voortreffelijk geholpen zelfs met nabestellingen met hetzelfde verfbad en verzending naar afhaalpunt.Top, ik ben erg tevreden

Perfecte service

Wij zijn uitermate tevreden over: De website De service De afhandeling van de bestelling De kwaliteit van de wol De snelheid

Snelle levering!

Gewoon prima.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)