Goede kwaliteit, snelle levering

de wol is van goede kwaliteit en staat op de website met duidelijke omschrijvingen. Ik heb mijn bestellingen meestal binnen 2-3 dagen binnen. Echt een aanrader :)

Snelle en bij wol meestal brievenbuslevering.

Hele fijne winkel. Ik bestel er vaak. Wat door de brievenbus kan, zoals bij garen dat vacuüm verpakt wordt, word op die wijze geleverd. Het komt dus niet in een veel te grote doos en je hoeft er niet voor thuis te blijven. Ook de prijzen zijn vaak voordeliger en de levering is heel vlot : )

Stipt op tijd

Oke

Jammer dat deze keer de postbezorging er langer over deed

Snelle bezorging en uitstekend materiaal!!!

Zal zeker vaker hier iets bestellen

Goede oplossing

Mijn negatieve ervaring is nu positief. Gisteren het garen terug mogen sturen en zelfs mijn geld terug. Prima service.

snel en efficient!

zie boven!

Overzichtelijk en snel geleverd

Helemaal goed

Had snel een rondbreinaald nodig voor een leuk breiklusje. Bij Breiwerkshop werd deze dezelfde dag nog verstuurd. Vanwege Koningsdag werd deze door PostNL later bezorgd, maar dat was een ongelukkige bijkomstigheid. Ik ben tevreden met de rondbreinaald.

Leveren altijd de perfecte garens super snel!

Ik bestel al een tijd mijn haak garens bij hen en ben altijd heel erg tevreden. Ze leveren het gevraagde, hebben een breed assortiment en leveren altijd super snel!

Vlotte levering netjes verpakt goede webside makelijk alles te vinden

Top breishop

Top breishop, veel keus, mooie website, snelle verzending, lage verzendkosten.

Prima webshop. Doen wat ze beloven. Alleen was het brievenbuspakketje iets te groot voor de brievenbus van ons complex. Het pakketje ging wel (met moeite) door de brievenbus maar kon niet door het deurtje aan de andere kant.

Netjes verpakt, snel geleverd, in 1 woord prima

Makkelijke webshop, groot assortiment!

Snelle en goede levering van mijn bestelde artikelen. Kwaliteit van de door bestelde producten was p

Ben tevreden.

Makkelijk shoppen

Makkelijk en duidelijk zoeken en het garen is leuk geprijst

Top bedrijf

Snel. Netjes verpakt.

Fijne webshop. Geen account aanmaken

Prima. Zoals afgesproken

Gewoon alles goed

Zie boven

top

ik heb hier meerdere keren iets bestelt en daar ben ik erg blij mee. het is netjes verzorgt, goede kwaliteit en erg snel. ik zal hier zeker vaker bestelen.

Fijne klantenservice en mooie bollen!

Snelle levering en als dat even niet lukt, krijg je dat meteen te horen. Maar nog fijner is dat de wol vacuüm wordt verzonden, zodat het in de brievenbus past! Fijne webshop.

Snel

Snelle levering, mooie artikelen.

Mooie garen

Fijne garen. Stevig en mooie kleur. Ook veel keuze.

Blij mee!

Helemaal tevreden

Breed aanbod, goede prijzen, snelle verzending - niks te wensen over!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)