Super site, mooie producten en snelle levering

Super site mooie priducten en snelle levering

Goede communicatie en zeer snelle en nette levering .

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Ideaal, alles wordt supersnel geleverd. Je kan dan direct door met je project! Ik mis wel "baby snuggle" garen

Goede producten, snelle levering

Breiwebshop heeft een ruime keuze mooie en niet al te dure garens. Mijn bestelling werd snel geleverd en was goed verpakt.

Prima !

Supersnelle levering ! Alles ok !

Voordelig en snel

Goede kwaliteit garens voor een goede prijs. Daarbij wordt het allemaal netjes en snel geleverd. Een fijne en overzichtelijke webshop!

In één woord perfect.

Snel overzichtelijk en mooie prijs kwaliteit.

Goede en snelle duidelijk contacten per email

Heel goed contact via email wanneer iets niet op voorraad is en een alternatief word voorgesteld. Ook de prijzen zijn echt prima van de katoen.

Overzichtelijke site

Veel keus, duidelijke foto’s en fijne patronen. Bestellen gaat makkelijk en de levering is snel. Ook evt. retourneren gaat heel soepel! Blij met de Breiwebshop!!

Snelle levering en mooie kwaliteit wol

Ik vond het prettig om goed op de hoogte gehouden te blijven van de levering van het pakket. Ook was ik blij dat de kleuren van de wol goed overeen bleken te komen met de kleuren op de foto’s van de website.

mooi product, vlotte levering

ruime keuze, snelle levering, dus heel tevreden

Fijne service, snelle levering en nette paketten.

Altijd fijn geholpen door de klantenservice, netjes hetzelfde verfbad en fijn dat het vacuüm verzonden wordt waar mogelijk!

Snelle levering, veel keuze en fijne bollen.

Fantastisch!!

Als ik op handwerkgebied iets bestel doe ik dat zeker daar. De bestelling wordt snel geleverd, je krijgt bijna direct antwoord op een mail, men is vriendelijk en als het nodig is doen ze alle moeite voor je. Een keer is mijn bestelling zoekgeraakt oid bij PostNL. Ik kreeg direct van hen kosteloos de bestelling opnieuw toegestuurd. Wat een fantastische service. Ik zou zeggen: bestel er eens wat en neem de proef op de som.

Makkelijk bestellen, goede prijs

Zeer snelle en complete levering. Groot aanbod, maar toch makkelijk kunnen vinden wat ik nodig had.

prima assortiment, prima levering

vlotte afhandeling

Zeer goed , snelle levering

Mijn ervaring is erg goed. Snelle levering ,dus kan lekker snel beginnen

Zeer mooie wol

Wol is Perfect, levering ook. Alleen een opmerking over de rondbreinaald : als ik bestel een van 40cm verwacht ik een kabel van 40cm et niet een totale lengte van 40cm = de kabel van mijn naalden is maar 21cm

De bestelling was super vlug hier

De kleur was ook zoals ik verwacht had. Super zachte katoen. Ben tevreden

Snelle kwaliteit met klantvriendelijkheid!

Pakketjes worden snel verzonden. Indien mogelijk luchtdicht zodat het door de brievenbus past. Toen ik een alternatief zocht voor mijn haakpatroon mocht ik ook snel een goedadvies ontvangen. Nabestellen met hetzelfde lotnummer is natuurlijk geen garantie maar ook dat werd netjes gecommuniceerd en bij toevallig aanwezig zijn geregeld. Een mooie bijkomstigheid is de prijs-kwaliteitsverhouding.

mooie prijzen, snelle levering

Snelle levering en een prima service

De levering van mijn bestelling Droos sokkenwol in behoorlijk veel kleuren verliep op rolletjes.

Fijne prijzen, vooral ook voor het gereedschap zoals breinaalden. Snelle verzending, geen onzinnige hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Alleen bleek de voorraadinformatie voor garens behoorlijk vaak (ongeveer de helft van al mijn orders over 2022) na plaatsen van de bestelling toch niet te kloppen, dat is een beetje vervelend en een reden om als ik de precieze kleur echt belangrijk vind toch ergens anders te bestellen.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)