Goede producten, goede service, fijne prijzen

Ze leveren mooie producten aan een fijne prijs, de verzendkosten blijven laag wat heel fijn is. De service is top, als er toch iets aan de hand is of een product niet voldoet aan de verwachting wordt dit netjes en snel opgelost!

Rap

Rap

Vlot en goed ontvangen

De wol van Breiwerkshop is altijd prachtig.

Snelle levering en goede kwaliteit breigaren voor een betaalbare prijs

Mooi garen en lekker zacht. Ook goed uit te halen als het niet goed is, het garen wordt niet lelijk.

Handig en snel bezorgd

De kleuren van de wol zijn goed afgebeeld op de website.

Super content met mijn bestelling.

Mijn pakketje nog maar in huis en direct begonnen met haken. Super tevreden

Excellent

I received quickly my order, the quality of the products is excellent. I finished my first scarf and I'm very satisfied with the result. I'll be surelly buy more!

Artikel zoals verwacht

Grote keuze aan wol. Snelle bezorging.

Goede kwaliteit en service

De artikelen die ik heb gekocht zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast was de service m.b.t. verzending goed.

Netjes geleverd, netjes verpakt.

Altijd netjes verpakt en netjes geleverd. Ze zouden enkel beter een abonnement nemen voor de verzendingskosten. Soms kom ik een bolletje tekort en vind het spijtig dat ik dan weer zoveel verzendkosten moet betalen.

Garen was op voorraad en het was snel geleverd.

Goede communicatie en snelle levering

Supersnelle levering als brievenbuspakketje door vacuumverpakking. Goedkoop en milieuvriendelijker denk dan alle bolletjes in een doos. Top.

Snelle levering en duidel8jke patroonomschrijving

Prachtige kwaliteit wol

Overzichtelijke website de wol die ik heb besteld was boven verwachting. Mooier dan verwacht ook de kleuren De levering van de wol was door de Breiwebshop zeer snel en netjes

Grote keuze patronen

Snelle levering, groot keuze en heerlijke kwaliteit! Handige video's wanneer het soms wat moeilijker gaat.

Perfect van bestelling tot levering

Ontzettend blij met mijn breinaaldenset van KnitPro. Deze stonden al lang op mijn verlanglijstje. De informatie op de website was duidelijk, bestellen was makkelijk. Daarna werd ik goed op de hoogte gehouden via mail (bestelling ontvangen, bestelling verzonden, …) ‘s Anderendaags mocht ik mijn breinaalden al in ontvangst nemen. Ik heb ze meteen getest én goedgekeurd! Een klein minpuntje vond ik de verpakking. De naaldenset zat in een gigantische doos die best wel een heel stuk kleiner had gekund.

prima en snelle service

super! Ik werd goed op de hoogte gehouden. Mijn bestelling werd al de volgende dag geleverd.

Order snel verwerkt en verzonden.

Heel vlug geleverd

Heel vlug geleverd

Alles voorradig en snelle levering

Ik wou een vest breien van Drops en voor bestelling van het garen werd ik automatisch doorgestuurd naar Breiwebshop waar de keuze en het bestellen eenvoudig verliep.

Veel wolsoorten en garen, duidelijke website en snelle levering

Super goed!

Snelle levering Goede kwaliteit

Wat een geweldige webshop. Kwaliteit wol en hele goede service. Ze hebben zelfs voor mij het patroon geprint, omdat ik geen printer heb. Heel erg fijn.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)