Wat een geweldige shop!

Wat ben ik tevreden over de breishop. Snelle levering, heel goed verpakt, niet duur en goede communicatie. Ik ben heel blij met deze shop en zal nog heel vaak hier bestellen. Een dikke 10

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Fijne naalden om mee te werken,heb ik ze ook in andere maten

Snelle service Groot assortiment

Ik bestel en krijg het zo snel mogelijk opgestuurd. Altijd goed. Kijk er altijd naar uit. Prima.

Snelle levering en leuke garen!

Er is 1 keer een garen verkeerd geleverd, maar dat kan gebeuren. Voor de rest ben ik heel erg tevreden over de webshop!

Snel en goed geleverd. Fijn garen om mee te breien.

Superfijn

Snelle levering, duidelijke webshop, veel keus in materialen

Mooie kwaliteit, en supper snelle levering waardoor ik snel verder kon met mijn project.

Heel blij met mijn bestelling

Voor het maken van mijn poppen was ik op zoek naar verschillende kleuren wol voor de haren. Bij Breiwebshop. nl prachtige wol besteld. Ruime keus. Mooie kwaliteit. En heel snel geleverd.

Snel en netjes

Het was voor de 2e maal dat ik bij breiwebshop heb besteld. Weer snel ontvangen en pakket katoen voor zigzagdeken netjes verpakt. Ik heb nu een account aangemaakt voor de spaarpunten. Morgen even telefonisch contact met hun opnemen omdat beschrijving patroon niet helemaal duidelijk is

Zeer tevreden, was mijneerste bestelling zeker niet de laatste.

Duidelijke website. Veel keus in garen en kleuren!!!

Snelle reactie

Gevraagd naar voorraad van wol. Volgende dag al reactie.

Perfect!

Altijd uitstekende levering en service

Snelle bezorging maar verkeerde productfoto's

Zeer tevreden over het bestelproces: goede prijs, snelle (brievenbus)levering. Bij één garen klopte de productfoto echter niet, het was een andere kleur en andere verpakking/wikkel. Wel goed en snel op kunnen lossen met de klantenservice.

Altijd razendsnel en in orde

Ongelooflijk dat Breiwebshop er altijd in slaagt zo snel te leveren. Ook de klantendienst reageert in mijn ervaring binnen een halve dag, en de communicatie is tip top.

Snelle afhandeling

Had het de volgende dag al binnen.

Snel en goed

Wol tekort voor mijn trui, bij bestelling kreeg ik wol uit hetzelfde bad. Ideaal!!!

Goede en snelle service!

Makkelijk bestellen, snel ontvangen.

Mijn nummer 1!

Ik bestel hier altijd. De beste deals, goedkoopste verzending, snelste verzending, en groot assortiment! Als ik een verbeterpunt moet noemen dan zou de webshop wel een make-over kunnen gebruiken zodat het wat overzichtelijker is.

Uitstekend!

Fijne garen en onwijs snel geleverd! Inmiddels een paar keer besteld en voor ik het weet staat het pakket voor me deur!

Geweldige snelle levering.

Netjes bezorgd en heel snel in huis.

Altijd weer een snelle en goede service

Ik heb nu een aantal keren wol besteld en ben meer dan tevreden over de goede service. Je wordt altijd op een goede en vriendelijke wijze op de hoogte gehouden van je bestelling!

Snelle bezorging, prima kwaliteit

De door mij bestelde artikelen werden snel bezorgd en zijn van prima kwaliteit tegen een vriendelijke prijs.

Snel en volledig

Duidelijke website, heel groot assortiment. Ik heb nu voor de 3e of 4e keer iets besteld en kom zeker terug. De communicatie rond de bestelling is goed, de levering is snel en volledig. Ik heb nog geen contact gehad met de klantenservice, dus daar heb ik geen oordeel over.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)