Heel fijn

Goed en fijn assortiment, goede bezorging en ook fijne klantenservice, voelt persoonlijk

Uitstekend.

Bestellen was makkelijk en het was er heel snel.

Ik bestel hier wel vaker wol, en breiwebshop stelde mij nog nooit teleur. Ik ben fan en heb breiwebshop al meerdere malen aanbevolen aan vrienden. Prijs/kwaliteit is het top!

Tevreden

Snelle correcte service!

altijd heel correcte levering, groot assortiment!

ben fan van de Breiwebshop!!!

geweldig

Snelle levering..... heerlijke wol Super vriendelijke mensen Altijd snel antwoord. Gewoon Top

Alles heel goe stipt

De bestellingen zijn correct en mooie kwaliteit dank aan jullie allen Groentjes

fijn, snel afgeleverd

Beschrijvingen en fotos op de site kwamen goed overeen met de eigenschappen en kleur van de wol.

Duidelijke site. Snelle levering. Netjes verpakt.

Vriendelijk en snel

Snelle reactie en levering, vriendelijk!

Altijd heel snelle verwerking heel prettig

Fijne snelle verwerking. Heel duidelijke webshop. Kleuren waren prachtig in het echt ook! Ik bestel graag bij jullie.

Ik vind er alles wat ik zoek, aan een correcte prijs en vlot geleverd!

Ik vind er alles wat ik zoek, aan een correcte prijs en vlot geleverd

Kwaliteit en service

Fijne snelle en heldere service en goede kwaliteit

Keurig geleverd

Zeer goede en snelle service

Binnen de 2 dagen krijg ik mijn bestelling thuis. Veilige betaling. Goed verzorgde levering.

Heb niets te klagen .

Snelle levering ,compact verzonden, top

Super goed prijs kwaliteit

Goede en snelle levering. Snelle reacties op vragen cq opmerkingen.

Zin zegt genoeg

perfecter kan het niet zijn

Hulpvaardig en snelle levering

Let op met retourneren !!!!!

Heb al een paar keer een bestelling geplaatst bij de breiwebshop en het garen is ok Niet goedkoop en de verzending is het enigste wat snel gaat maar dan houd het ook op Aftersales zijn super slecht geregeld en met retourneren is het nu al 2 keer fout gegaan Had een behoorlijke bestelling geplaatst van 53,79 Daarvan had ik 4 bollen over en heb deze retour gestuurd de bollen waren 3,70 per stuk dus totaal 14,80 zoals de voorwaarden je doen geloven is retourneren niet duur ze rekenen alleen maar 5 euro verwerkingskosten maar nu komt het verhaal door de retourneringen kwam mijn totale bestelling volgens de breiwebshop niet meer in aanmerking voor gratis verzenden let op ja niet te geloven de bestelling kwam nu uit op 38,99 dus 0,01 eurocent verschil en nu worden ook bij de retour de verzendkosten er bij afgehaald dus van de 14,80 krijg je uiteindelijk maar 6,85 terug dit is een goede winst voor de breiwebshop maar niet voor de klant ook staat het geld nog steeds niet op mijn rekening en een andere bestelling die ik retour heb gestuurd is en was volgens de breiwebshop nooit aangekomen terwijl ik de verzend bewijzen van post nl heb toegestuurd dat beide pakketten waren afgeleverd deze zijn ook nog tot heden niet terug betaald na divers mail verkeer en de belofte dat het was overgemaakt midden in de nacht een e-mail van multisafe dat het word overgemaakt maar het kon nog wel 2 tot 3 werkdagen duren helaas deze slechte aftersales doen mij besluiten om niet meer bij deze webshop te bestellen aangezien je hier te veel geld inleverd

Goed assortiment, snelle levering

Handige site.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd en prima verzorgd. Mooie kwaliteit wol.

Precies wat had verwacht!!

Mooie wol en op tijd bezorgd!!

Altijd zeer snelle levering

Staan altijd klaar om je te helpen en de levering gebeurt altijd zeer vlot! Topwebsite

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)