Superfan!

Ik ben super tevreden over de Breiwebshop. De kwaliteit en de prijs is super! Ook de service is top! Vandaag besteld is morgen al geleverd, ook in Belgie.

Vlotte levering

Bestelprocedure prima, alleen jammer dat er een foutje zat bij de verwerking van de spaarpunten. Maar dat werd supergoed en vlot hersteld. Garen zier er goed uit, naar wens.

Ik werd zeer snel en goed geholpen door een vriendelijke medewerker van de klantendienst, waarvoor dank. Ik ben zeer tevreden. De kwaliteit van de durable macramékoord is trouwens super. Een aanrader. De touw is aangenaam en soepel om mee te werken.. Zoveel toffe kleuren.. ik kom terug!

Top service, top prijzen, snelle leveringen.

2x wol besteld, het werd de volgende dag al geleverd en het was piekfijn in orde

Perfecte levering

Vlugge perfecte levering

goede service

mooie kwaliteit, alleen deze e-mail kwam een dag te vroeg, ik had mijn pakje nog niet ontvangen. Vandaag wel. alles prima. dank jullie wel.

te weinig torsing

Jammer genoeg is de haakkatoen niet voldoende getorst (of getwijnd) waardoor je bij het haken telkens in de draad steekt. Op die manier krijg je ook ongewenste lusjes.

Goed aanbod, snelle levering, goede klantenservice.

Prima.

Mooie duidelijke website. Vlotte en nette levering

Geweldig!

Snelle levering, keurig verpakt en super garen!

topshop!

Het was m'n eerste keer en ik ben aangenaam verrast! Goede prijs en bijzonder snelle bezorging en afhandeling!

Veel keus, snelle levering

Zie hierboven

Breiwebshop doet wat het belooft

De wol van mijn keuze was makkelijk te vinden op de website, alleen de kleur…. Hm, zal ik blauw, of toch…..mintgroen voor de zomer? Uiteindelijk mint besteld, makkelijke betaaltijden en geleverd op de juiste dag! Ga ik nog eens doen! Groet van Greeth

Kei mooie wol

Zeker niet duur blijf zeker klant top !

Al meer dan drie jaar, een klant van deze winkel.

Een grote selectie van garen en uitstekende klantenservice!

Fantastische kwaliteit en uitstekende service

Ik bestel al langere tijd al mijn brei- en haakbenodigdheden via Breiwebshop en kan niet anders zeggen, dan dat ik altijd super tevreden ben over de kwaliteit van de producten en de snelle levering, zelfs tijdens Corona

Levering prima, website kan beter

Goed dat het mogelijk is om te laten kijken of hetzelfde kleurbad nog beschikbar is. Andere online aanbieders weigeren dit.

Prima service. Goede kwaliteit/prijs

Prima service. Top kwaliteit

Meer dan goede service na probleem met pakket bezorging

Kan niet beter.

Zeer goede produkten. Zeer goede service. Zeer goede en vriendelijke communicatie. Zeer begaan met de klanten. Vandaag besteld >>> morgen in huis. Zo kan ik nog wel even doorgaan!!!!

Een hele fijne webwinkel met geweldige service!

Fijne webshop

Na wat problemen met email geweldig meteen geholpen online en shop is erg fijn Levering ging uitstekend Ik kan alleen maar zeggen Petje af voor deze shop en medewerkers

Fijne service, snel, Nederlands, flexibel.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)