Service top et livraison très rapide.

Un site qui propose des bons produits avec d'excellents services et des délais de livraison super rapides. Je recommande ce site.

Behulpzaam, snel en zeer mooi assortiment

Breed assortiment, de verzendkosten zijn itt andere webshops bijna helft voordeliger, dat is erg fijn. Bij vragen zeer snel antwoord. Deze breiwebshop heeft alles wat ik eigenlijk zoek :)

super blij

Al vaker heb ik bij de Breiwebshop besteld. Laatst wilde ik iets dat niet meer in voorraad was. Na een poosje kreeg ik keurig een mailtje dat het er weer was en ik kon bestellen als ik het nog wilde hebben. Omdat ik in Amersfoort woon kan ik het altijd in het magazijn afhalen, dat is ook super. De verzendkosten krijg ik dan teruggestort. Dus ik blijf lekker bij de Breiwebshop bestellen.

Vlotte en correcte levering en snelle reactie op vragen via de e-mail

Ook een retour wordt correct afgehandeld

Gewoon Goed!

Goede webshop. Veel keuze. Snelle levering. En niet duur. Klantenservice is ook heel erg accuraat.

Vlotte en vlugge,professionele aanpak. Duidelijke website. Eenvoudig om te retourneren. Bij een probleem krijg je een duidelijk antwoord en wordt je niet zomaar afgewimpeld. Je kan gerust over en weer sturen en je krijgt steeds snel het juiste advies. Een prima service waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen.

Geweldige webshop

Nu besteld morgenochtend bij de post vruevenbuspakket ook SUPER ook de kosten van het pakket

Levering prima en op tijd.

hele goede service

ik ben tevreden over de levering

Goed en snelle levering

Ik bestel regelmatig katoen en wat speciale wol bij jullie en mijn ervaring is erg goed, service prima, snelle levering en mooi katoen en wol. Ik vind de acties van 30 of 35 % korting ook heel fijn want zo koop ik wat extra in omdat ik ook wel eens wat voor anderen brei. Ik let erop dat ik voor kinderkleding voor mijn kleinzoon wel katoen koop wat wat kan verdragen. Ga zo door en ik blijf jullie vaste klant.

Bbbb

Aaaa

Snelle leveringpp

Heel mooi garen. Haakt lekker!!

Mijn favoriete wolwinkel

Ik koop regelmatig bij breiwebshop. Zij hebben een uitgebreide keuze, goede kwaliteit en leuke aanbiedingen. De service is top en het wordt super snel bezorgd.

Mooi garen

Mooi garen en netjes geleverd

Snel en correct geleverd

Mijn bestelling is correct geleverd, ik werd duidelijk op de hoogte gehouden van mijn verzending Kwaliteit is top

Goede kwaliteit van garen

Bestellingen worden snel verwerkt.

Thank you

Hello, I like your service, just sometimes the yarn color in real is a bit different from pictures on website. Thx for your job!

Mijn breiwebshop-pakje ontvangen is telkens weer een leuk moment!

Besteldatum - ontvangstdatum: telkens weer uitzonderlijk snel. Verpakking: geweldig! Hoe jullie het voor elkaar krijgen weet ik niet, door mij bestelde artikelen vullen de doos altijd precies op! Bestelde artikelen: altijd helemaal naar verwachting. Ben nog altijd heel blij met jullie.

Snelle levering, goede kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd. Goede kwaliteit. Een aanrader.

Ervaring goed goede communicatie iets wat er moet zijn en twijfelen ze aan iets krijg je een vriendelijke emaail met uitleg

Mooie kleuren netjes verpakt voor de brievenbus

Goede ervaringen super blij mee goede kwaliteit!

Snelle en accurate levering

Betrouwbaar webshop

Breigaren zijn van goeie kwaliteit; kleur komt overeen met de afbeelding. Snelle levering.

Prachtig garen en super snel bezorgd

Prachtig garen

Uitstekende snelle service en topkwaliteit garen

Zoals altijd verliep het kiezen van nieuw garen zeer vlot door de overzichtelijke website. Twee dagen later werd mijn pakketje al geleverd. Topservice.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)