overzichtelijke en fijne webshop met leuke aanbiedingen

Aantrekkelijk opgestelde webshop Leuke aanbiedingen Uitgebreide keuze breigaren Verschillende merken Overzichtelijke en handige betaling Schappelijk aankoopbedrag zonder verzendkosten (meeste webshops > 50 euro, zodat ik niet zo snel geneigd ben om daar inkopen te doen)..

Alles perfect

Goede webshop, goede prijzen, super kwaliteit, heel veel keus

Als ik vandaan wol bestel is die morgen in huis. Fantastisch.

Snelle afhandeling van bestelling

Dit is een website die ten eerste heel duidelijk is. Maar wat belangrijk is dat de bestelling heel vlug en goed geleverd wordt. De verpakking is super.

Prima webshop in alle respecten.

Ik kon goed alles vinden en vergelijken, tevens bestellen en betalen. Prima site.

Top!!

Heel goed!

Snelle levering.

Duidelijke site, mooie kwaliteit en snelle levering. Goed verpakt

Super webshop!

Heel groot assortiment garen en altijd super snel geleverd! Eventueel contact gaat ook altijd heel vlotjes en vriendelijk. Ik ben enorm tevreden!

Ga zo door

Snelle service. Gaat het mis bij een bestelling dan wordt het snel opgelost.

Snelle service!

De service is snel en correct. Bezorging wordt waargemaakt. Wol netjes verpakt. Kortom, niets op aan te merken!

Fijne winkel, alles duidelijk omschreven, snelle levering

Goede producten

Je kan uit veel soorten garens kiezen en goede kwaliteit doe zo voort

Helaas komt de kleur van Drops Eskimo Noordzee niet overeen met de foto. Jammer dat retour label en retour formulier niet met de bestelling worden meegestuurd.

Niets dan lof!

Ontdekte de site via een vriendin. Jammer dat ik, als verwoede breister, deze site niet eerder gevonden heb. Heb al andere vriendinnen de weg naar jullie getoond.

Prachtigw wol, snel geleverd, echt niet duur

Heel blij met de brushed alpaca silk!! Al eerder besteld. Krijg veel complimenten:)

Hartstikke fantastisch

altijd goed

Prima wol en prijzen, snelle verzending, en goede service bij vragen

Heel goed !

Snelle levering ,zelfs in corona tijd . Het garen is prachtig ,fijne kwaliteit en beslist niet duur

Goede service en snelle levering

Duidelijke shop en kleuren precies als op de afbeelding

Besteld op dinsdag en woensdag in huis !

Ik was blij om de rondbreinaalden van Drops Basic hier te vinden. Werken goed en niet duur !!! Ruime keuze uit alle soorten garens....ik ben heel tevreden.....

De snelle levering vind ik supper

Vandaag besteld, morgen in huis, Super

Goede prijs kwaliteit verhouding/ attente klantenservice

Fijne wol en een prachtige kleur met een superleuk breipatroon. Bijpassende verwisselbare rondbreinaalden zijn in na order en daar werd netjes over gemaild.

De breiwebshop is top! Mooi materiaal en goede service.

Helaas ging het bij de levering fout. Post NL reed gewoon door. Heeft niet het pakket bezorgt. Moest het een dag later ophalen bij ophaalpunt Post NL.

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)