Prachtige wol. Snelle verzending. Goed advies. Gratis retourneren. Duidelijke website. Top

Levering prima ook vacuümverpakking waardoor het door de brievenbus kan. Bij vragen snelle reactie op mail. Een aanrader als je wol wil bestellen.

Je zou willen dat iedere webshop zo goed is!

Ik bestel al heel lang hier, supergoede winkel met een goed functionerende klantenservice! Ze zijn echt toppers! En natuurlijk fantastische producten!

Mooi materiaal, goede prijs, snel en netjes geleverd

Mooi materiaal, goede prijs, snel en netjes geleverd

Super kwaliteit, supersnelle levering, super service

Meerdere keren reeds besteld, altijd even tevreden. Ook klantendienst geeft goeie bijkomende info! Tevreden klant, raad deze site aan bij mijn breivrienddinnen

Duidelijke en snelle communicatie. Duidelijke website. Een adres om te vertrouwen

Ik heb mijn winkel gevonden

Mooie wol en snel geleverd!

Voor mijn leerlingen wol besteld bij de Breiwebshop zodat er weer volop kerstmannen en paaskuikens gemaakt kunnen worden. Blij met de mooie kwaliteit wol.

Altijd stipt en correct!

Bestellingen gaan zeer vlot en bijna als een trein:klokvast! Als ik een vraag heb, wordt er altijd snel en vriendelijk geantwoord. Ik heb jullie webshop al aan vele vriendinnen aangeraden en we delen dezelfde tevredenheid!

Snelle levering, ook in de drukke decemberperiode

Overzichtelijke site en goede service. Ook in de drukke decembermaand werd snel geleverd.

Super tevreden

Super kwaliteit breiwol! Snelle en correcte levering.

Bolletjes kwamem vacuum verpakt door de brievenbus, ideaal want ik hoef er dan niet meer voor thuis te blijven. Garen is scherp geprijsd.

Prima service, snelle levering!

Prima service, snelle levering!

zeer tevreden over Breiwebshop

mijn bestelling was op tijd binnen.

slechte ervaring

Ik wacht al 10 dagen en er wordt vanalles beloofd Ik heb geen vertrouwen in deze webshop Ik beveel het niet aan

Fijne klantenservice!

Toen de kleur van de wol mij tegen viel kon ik deze kosteloos terug sturen en heb ik goed advies gekregen welke wol beter geschikt was voor mijn project. Super service!

Helemaal top

Zelfs 2dagen voor kerst nog de volgende dag geleverd

Geweldig zo snel en dat in deze drukke dagen en keurig verpakt en niet te vergeten ook niet-duurzame echt verdiende 5 sterren

Heel goede ervaring, na een jaar gestopt met breien en de draad weer opgepakt kwam ik er achter dat ik 1 bolletje te kort kwam, en hier vond ik mijn kleurnummer en het juiste, super, heb ik mijn breiwerk kunnen afmaken.

Supersnelle levering!!

Heel blij met m’n pakketje sokkennaalden, fijn dat de maten allemaal verschillende kleuren hebben. Supersnelle levering en netjes verpakt! Alleen jammer dat er een hele vieze lucht aan het etui zit. Zal er met de tijd wel uitgaan hoop ik. Nu maar even te luchten gelegd buiten. Ik durf het zo niet in m’n wolmand te leggen.

blij!!!

mooi materiaal, goeie prijs en, supersnelle levering

Mooie kwaliteit breiwol

Geweldig snel, goede service

In één dag al geleverd en dat in deze drukke tijd. Heel goed verpakt zodat het door de brievenbus paste. Kan deze firma bij iedereen aanbevelen.

Te laat

Speciaal hier besteld omdat ik mijn naald graag binnen een dag wilde hebben. Helaas kreeg ik hem 3 dagen te laat. Maar n.a.v. mijn review werd er netjes contact opgenomen en naar een oplossing gezocht. Service was dus prima.

Mooi aanbod en goede service

Aangename webwinkel, veel uitleg over de garens. bij aankomst pakket nooit teleurgesteld, goede kwaliteit en aangenaam om mee te haken en breien

Snelle levering, de prijs is goed!

Beeldschermweg 5 11

3821AH Amersfoort

Over Breiwebshop.nl

Bij Yarnies / Breiwebshop.nl draait alles om creativiteit, inspiratie en kwaliteit. We zijn dé plek voor brei- en haakliefhebbers die op zoek zijn naar bijzondere garens, met zorg ontworpen patronen en fijne handwerktips. Onze passie voor het ambacht zie je terug in alles wat we doen – van de zorgvuldig geselecteerde materialen tot de samenwerking met ontwerpers en makers uit de community. Met liefde maken we handwerken nog leuker, persoonlijker en toegankelijk voor iedereen. • Alles voor haken en breien online - specialist in wol, garens, naalden, knopen, patronen & alle bijbehorende accessoires! Bestel voordelig online ✓ Gratis verzending vanaf € 49 ✓ Gratis retourneren tot 120 dagen ✓ Snelle levering ✓ Niet tevreden, altijd geld terug ✓ Veilig betalen (ook achteraf)