Laden reviews...
16 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral snelle levering en duidelijke productinformatie. De meeste beoordelingen noemen een betrouwbare service en een vlotte afhandeling van bestellingen, met snelle oplossingen bij problemen. De verzamelde indrukken wijzen op een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige algehele ervaring.
Goede ervaring met Automotive Line. Aflevering was mislukt en bestelde artikelen waren retour gestuurd. Na een snelle mailwissel zonder enig probleem meteen weer, en nu met succes, verzonden en ontvangen. Bestelde artikelen prima kwaliteit voor de prijs. Kortom, ik bestel er weer als ik iets nodig heb..
9 April 2026
Pieter
Eindhoven
Super snelle levering
1 March 2026
Niels
Nieuwegein
Goed advies en snelle informatie over levering
1 March 2026
Theo Rutten
Venray
Duidelijk wat je koopt en wordt geleverd wat je verwacht
29 September 2025
Carl
Ravels
Goed assortiment en prijzen
28 September 2025
Henri Brouwhuis
Utrecht
fijne en snelle levering van goed passende delen
30 August 2025
ruud
nieuwerkerk
indien nodig snel contact en erg hulpvaardig en aanrader
30 August 2025
garage andré loos
BEEK EN DONK
Perfect besteld en netjes aangekomen.
Bob
Elsloo
Duidelijke productomschrijving, service en levering.
Geert Meulen vd
Elburg
Correct
Johan
Hengelo gld
Alles vlot verlopen. Zeker aan te bevelen.
Ies
Oss
Klein foutje in de webshop , waardoor verkeerde dopsleutelset ontvangen . Eén belletje is voldoende om probleem op te lossen . Perfecte aftersales !
22 July 2025
John
Woudrichem
Een fietsendrager besteld, Movanext. Voor 15:00 uur besteld en de volgende ochtend geleverd. Bestelproces was probleemloos, de bevestiging en leveringsberichten volgden snel en de levering zo snel zoals beloofd op de site.
7 July 2025
Harry
Leidschendam
6 July 2025
Leon Vaes
Kelpen-Oler
Had een fietsdrager besteld, die keurig op tijd werd opgestuurd helaas paste onze E-MTB’s niet, mailtje gestuurd, retour formulier ontvangen en teruggestuurd. Geld werd dezelfde week nog teruggestort. Perfect
6 July 2025
C
Van der Wende
Goede info en snelle verzending
3 July 2025
Marc
Arnhem
Goed, rap and quick
9 June 2025
Michel LOICQ
Bruxelles
Snelle levering en goede kwaliteit en nette prijs. Zeker vaker bestellen.
5 June 2025
Mark
Elst
Heb een set besteld wat bestond uit 3 standaard kleuren, heb mijn voorkeur gegeven en ze hebben mij fantastisch geholpen met mijn juiste voorkeur, daar ben ik heel tevreden/blij mee in het vervolg zal ik zeker nog vaker bestellen: Kenny
10 May 2025
Kenny
Almere
Goede webshop, goede bereikbaarheid
21 March 2025
Mario
Roermond
Professioneel telefonisch geholpen en ze hebben veel verstand van remmen, remleidingen etc waar ik vragen over had.
30 November 2024
Martin
Beverwijk
Prettig om online mee te werken.
30 November 2024
Jan
Deest
Mooie spullen voor een schappelijke prijs. Ze waren 1 product vergeten mee te versturen, mailtje gestuurd en de dag erna ontvangen. Top service!
7 November 2024
Barrie
Beusichem
Vlotte levering en goede prijzen
27 September 2024
henk
assen
Snel en goed geleverd ! Dank u.
15 June 2024
Johan Pauwels