Pluspunten

ideale site en perfectl incl. afleveren zonder extra kosten

Pluspunten

Altijd snel geleverd

Geeb

Pluspunten

ik als leek had wat pvc besteld. en kreeg binnen 15 min een telefoontje met de vraag of het wel klopte wat ik had gekocht want dat de spullen niet pasten in elkaar samen met Glenn door genomen wat we moesten hebben hij nam echt de tijd voor ons. je kan wel horen dat ie heel ervaren is hier mee want alles wat ie vertelde paste en klopte helemaal TOP SERVICE!

Misschien is het iets om gereedschap te verkopen ?

Pluspunten

Zeer goede service en echte kwaliteit materialen. snelle levering. erg gezellige en gemoedelijke mensen.

afhaal locatie zou fijn zijn voor als je snel iets wil hebben.

Pluspunten

mooie prijs beter dan praxis moet nog kleine bouten moeren en ringen hebben maar ben aan het zoeken welk 2,3,4,5,6 m ik moet hebben

doosjes slap plak band er omheen gedaan anders vallen ze uit mekaar laat maar zo anders gaan de prijzen om hoog doe wel zelf is goedkoper grapje hahahahahahahahahhahha

Pluspunten

Prima bedrijf. Vlotte levering zeer goedkoop en kwalitatief goed spul! Top!

Ik heb op mijn telefoon soms wat ruzie met het winkelmandje.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

goede service, snel geleverd

Pluspunten

Snel en goede service

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Ruim assortiment.

Mijn bestelling kwam in 2 delen, terwijl het wellicht goedkoper zou zijn om een paar dagen te wachten om alles in een keer te leveren. Misschien heeft dit echter te maken met verschillende leveranciers en vervoerders en gaat mijn suggestie niet op.

Pluspunten

goede service en snelle levering en niet te duur. je kunt er altijd terecht met vragen , als ze iets niet hebben zoeken ze het voor je.

als er iets mis gaat lossen ze het snel weer op

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de prijs is goed

levering is slecht

Pluspunten

Zeer snelle levering wanneer dit eventjes nodig is, en daarbij goede communicatie en prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goedkoop

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voor het eerst onderdelen besteld bij Smolders, alle onderdelen netjes en op tijd geleverd.

Pluspunten

snelle levering netjes verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, goede verkoop

Wanneer iets geleverd wordt wat defect is, zal dit opgelost moeten worden. Hierbij volstaat niet " een excuses" en er vervogens niets mee doen. Ik kan mijn klanten ook geen defecte goederen leveren. Een gemiste kans op een goede relatie.

Pluspunten

vriendelijk, goede prijs, snelle levering

indien mogelijk toch een plaats waar je de koopwaar kunt zien

Pluspunten

kwaliteit / prijs duidelijke website keuzedag levering

Pluspunten

Top producten aan top prijzen met een top service!!

Pluspunten

Goed op tijd geleverd top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Reageren goed en snel op de mail. Geven tijdens bestelling telefonisch goed advies.

Let op correcte levering onderdelen. Eventuele check door een tweede persoon, tot twee maal toe niet exact geleverd wat gevraagd is, dit is wel netjes opgelost

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gunstig geprijsd, snel in levering. Groot assortiment. Ook de afwikkeling bij verkeerde leveringen is prima geregeld. Telefonisch bereikbaar en dan ook direct iemand aan de lijn krijgen die dingen regelt / problemen oplost. In mijn vorige beoordeling aangekaart dat de omschrijvingen minimaal waren en dat is nu gewoon duidelijk, top! Dan heeft een beoordeling ten minste zin. Ik zal hier zeker nog wel vaker gaan bestellen!

Volgens mij worden een hoop goederen door een extern magazijn gesorteerd en uitgeleverd. Hierdoor heb ik al een keer in plaats van 1 lengte buis van 4m1 een stuk van een meter gehad. Gebeld en de volgende dag direct een nieuwe gekregen maar dit lijkt me voor Smolders toch ook een hoge kostenpost!? Soms is ik wat specifiekere materialen in het assortiment. Zoals flexibele elektrobuis 19 mm, Bis dillentatie montage beugels voor HWA etc.

Pluspunten

Hello, Vrijdag besteld, dinsdag geleverd in Belgie. Die mannen zijn sneller dan hun schaduw. Had filterbuis nodig, heb gans het internet afgelopen, nog de goedkoopste ook, plus gratis levering. Mogelijk zullen ze hierna wat opslaan. Daniel

Pluspunten

prima service en snel antwoord op elke vraag,top

Maalbergenstraat 57

5045 JG Tilburg