2 sterren: slechter dan verwacht

Er wordt niet of niet snel genoeg geantwoord op Een email Bij online bestelling wordt er niet vermeld of de artikelen in voorraad zijn Pas na betaling En dan is er nog de lange leveringstermijn van 2 tot 4 weken

Pluspunten

Snelle correcte levering.

geen

Pluspunten

zeer vlotte en correcte levering .

meer variatie in het ballen aanbod...grotere afmetingen 30 -35 cm.

Pluspunten

Pluspunten

Alles naar wens geleverd. Levering was ook erg snel zoals bij het product vermeld stond.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heeft juiste artikel waar ik naar op zoek was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

levering gebeurt volgens wat aangegeven staat

het is irritant dat ik voordat ik de bestelling had ontvangen al een vraag en een herinnering had gekregen om het bedrijf te beoordelen. De regel; " Indien u de bestelling nog niet heeft ontvangen, wilt u de review dan invullen na ontvangst van de producten?" is hierbij dus overbodig want ik kreeg niet de gelegenheid om te wachten tot ik de producten ontvangen had. Bij zo'n opdringerigheid ben ik geneigd om hier niet op te reageren.

Pluspunten

Vlotte behandeling

Pluspunten

-groot aanbod van producten, ook betaalbare producten, in vergelijking met bedrijven als sensory shop en barry emons. -duidelijke site -verschillende betaalmogelijkheden -snelle levering

?

Pluspunten

Snelle service en een goed product.

Pluspunten

Super leuke producten voor mijn gehandicapte broer. Voor zijn verjaardag zal ik zeker opnieuw de site bekijken voor leuke speeltjes.

De webshop heeft, vind ik, te veel categorieën.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bezorging en vriendelijk aan de telefoon te woord gestaan. Toen er wat materialen verkeerd geleverd zijn is dit snel opgelost en werd het zelfs door een van de medewerkers op lokatie afgeleverd.

Pluspunten

Goede informatie over het traject van de bestelling en snelle en correcte levering!

Pluspunten

Zeer snelle levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het is makkelijk een bestelling te doen. De bestelling wordt snel geleverd. De service was zeer goed nadat ik had gemaild dat er een zo snel stuk was. Er werd direct een nieuwe spiegelmolen verzonden en die kreeg ik de volgende dag.

Ik heb 2 spiegelmolens besteld voor de groep waar ik mee werk. De kinderen zijn ernstig beperkt en sommige gedragsgestoord. Een spiegel molentje was al na een week kapot. Het kost 130 euro en dat vind ik erg prijzig voor iets wat zo snel kapot te krijgen is. Steviger materiaal voor een redelijke prijs is mijn advies.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wij hadden de schommel in gebruik maar het zitje was versleten. Zit nu weer heerlijk confortabel gr Roy Claassen

Pluspunten

Snelle service. Bestelling was binnen 2 dagen

Wij krijgen alleen steeds een betalingsherinnering die niet van onze groep is. En dat gebeurt wel vaker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

DUIDELIJKE SITE, MOOIE PRODUCTEN, SNELLE LEVERING, GOED VERPAKT

Valeton 13

5301 LW Zaltbommel

418820082

Over Nenko BV

Om de levenskwaliteit van kinderen, volwassenen en ouderen met een zorgbehoefte te verbeteren, biedt Nenko al ruim 30 jaar verschillende mogelijkheden voor ontspanning, communicatie, stimulatie, ontwikkeling, beweging en welzijn. Samen met begeleiders uit de zorg bedenken en realiseren wij constant nieuwe materialen die aansluiten bij de doelgroep. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om mensen met verschillende zorgbehoeftes actief in het dagelijks leven te betrekken én, wat nog belangrijker is, ze van het leven te laten genieten! Nenko ontwerpt en realiseert al sinds 1987 snoezel- en belevingsruimtes voor de totale zorg en is leverancier van een breed pakket aan snoezelmateriaal.