deskundigheid en ervaring

Inspiratie en deskundigheid, hebben de kennis om technische aspecten te combineren met de wensen, hierin onderscheid Nenko zich. Ruim aanbod. Fijn dat de tijd wordt genomen om tot een goed voorstel te komen. Soms laat het resultaat wat lang op zich wachten.

Goede bezorging en snel

Prima service en leuk materiaal!

heel tevreden van de service en samenwerking

begeleiders schrijven : "Onze snoezelleefruimte is helemaal aangepast aan onze wensen. Voor elke cliënt hebben we een eigen gepast plekje. En plekje waar men kan genieten, een plekje waar men zich kan openstellen voor allerlei prikkels, een plekje waar men zich kan afzonderen en toch samen zijn ... waar we samen kunnen snoezelen en de wereld achter onze deur even kunnen vergeten. De gebruikte materialen en kleuren passen perfect bij de rest van ons meubilair en gaan zo mooi op in het geheel. Hier gaan wij nog mooie momenten beleven !"

Betrouwbaar

Goede ervaring met Nenko, snelle levering. Komt afspraken na!

heel goed

snelle levering. Bestelling al de volgende dag ontvangen

Persoonlijke uiteg

Ik ben erg tevreden over Nenko. Ze hebben me persoonlijk te woord gestaan en we hebben het juiste product gevonden bij mijn wensen.

Helemaal super

Top super blij met het product dat ik heb besteld

super product, snelle levering

super product, snelle levering

Voldoende

Lezen en reageren op wat er op de bestelbon staat.

Snelle levering!

Heel tevreden, ga hier vaker shoppen 👍

geweldig robothondje voor dementerende

Vlotte bezorging. mooi uitgevoerd hondje met hele leuke mogelijkheden: draaien met de kop, zachte blafjes, heerlijk vachtje, zacht janken, hijgen, voelbare hartslag, knijpen met de ogen, gemakkelijk aan en uitzetten. Het hondje zorgt onmiddellijk voor aandacht, vertedering en interactie. Heel blij er mee.

Mooie site, fijn product

Heel mooie site met zeer uitgebreid aanbod voor de doelgroep. Het blijft wel heel prijzig materiaal.

Superservice

Het bestelde spel werd de volgende dag al keurig netjes verpakt afgeleverd.

Zeer klantvriendelijk

Er was alle begrip voor het feit dat mijn moeder misschien niet met de interactieve kat kon omgaan. Er werd meegedacht en een oplossing gevonden. Inmiddels is de kat al helemaal ingeburgerd bij mijn moeder.

Pakket niet bezorgd bij afdeling.

Altijd iemand aanwezig bij bezorg adres, pakket is echter toch ergens bij een ophaalpunt afgeleverd... Voor ons erg onhandig om dit zelf op te gaan halen.

betrouwbaar

betrouwbare en snelle behandeling van de bestelling

Duidelijke site, snelle levering

Snelle en goede levering.

Alles volgens afspraak..

Prima communicatie over hoe, wat en waar.

Snelle levering, prima kwaliteit

Snelle levering, prima kwaliteit

heel positief

Geachte:mijn mama is super tevreden,ze kan er niet van wegkijken;die slaapt met haar in bed ongeloofelijk ,ik heb mijn mama een heel ander leven gegeven.toch een klein tipje zou het niet nuttig zijn om in een kleine versie maken eventueel voor kinderen die een langdurige ziekte hebben bijvoorbleed . alvast bedankt vele groetjes Viviane

Super snelle levering. Heel vriendelijk te woord gestaan door medewerkster.

Goede produkten en meestal snelle levering

Rondleiding door showroom was goed. Producten worden snel geleverd. De mogelijkheid om een demo-stoel uit de catalogus te ontvangen is er, alleen duurt het erg lang voor deze gebracht/geleverd wordt.

Makkelijk en behulpzaam

Makkelijk de bestelling te plaatsen en meteen een bevestiging

Valeton 13

5301 LW Zaltbommel

418820082

Over Nenko BV

Om de levenskwaliteit van kinderen, volwassenen en ouderen met een zorgbehoefte te verbeteren, biedt Nenko al ruim 30 jaar verschillende mogelijkheden voor ontspanning, communicatie, stimulatie, ontwikkeling, beweging en welzijn. Samen met begeleiders uit de zorg bedenken en realiseren wij constant nieuwe materialen die aansluiten bij de doelgroep. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om mensen met verschillende zorgbehoeftes actief in het dagelijks leven te betrekken én, wat nog belangrijker is, ze van het leven te laten genieten! Nenko ontwerpt en realiseert al sinds 1987 snoezel- en belevingsruimtes voor de totale zorg en is leverancier van een breed pakket aan snoezelmateriaal.