Duidelijke website, snelle levertijd, goed materiaal

Helemaal top!

Goed geholpen gevonden wat ik zocht perfecte levering

Vlotte service

Alles is vlot verlopen

Prima product, goede levering!

Snelle levering, product voldoet aan verwachtingen. Ook superfijn dat er op vraag nog een papieren catalogus toegestuurd wordt, dat kijkt anders dan op de computer en werkt inspirerend!

Duidelijk bestelproces en snelle levering

Bestelde product in goede orde ontvangen, vanaf moment van bestellen werd ik keurig op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en de verzending

Super service door een geweldig team van nenko

Goeie gesprekken en hulp gekregen hoe onze ruimte moest worden. Geweldige service door iedereen die aan onze ruimte heeft mee gewerkt. Altijd aardig en behulpzaam en super klantgericht. In een woord TOP.

Doet wat het beloofd

Snelle en goede levering

Pluspunten

Snelle levering en prettige klantenservice.

Het product wat besteld had een afwijkende afbeelding op de site. Een correcte foto had misverstand kunnen voorkomen.

Pluspunten

Een foutieve levering werd snel goedgemaakt. Bovendien mocht ik het foutief geleverde behouden.

Jammer dat er foutief geleverd werd. Goed het bestellingsnr. controleren is een noodzaak.

Pluspunten

Super snelle levering.

Pluspunten

snelle levering. duidelijke informatie.

Pluspunten

Hoe goed de service van een bedrijf is merk je pas als je het nodig hebt. Ik heb in het verleden een product bv is Nenko gekocht waar een onderdeel van los liet. Ze hebben dit keurig opgelost door een vervangend product te verschaffen.

De verzendkosten zijn ook voor kleine leveringen aan de hoge kant. Biedt een mogelijkheid tot verzending aan waarbij het leveringsvenster groter is tegen lagere kosten

Pluspunten

Snelle levering, hoge kwaliteit producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering zoals afgesprokdn

Wat persoonlijker benadering.

Pluspunten

Snellere levering dan verwacht

Bij keuze menu bij type werken een aantal opties in dit formulier niet. Aangevinkte klopt dus niet.

Pluspunten

leuke vlotte service

Pluspunten

Snelle en keurige levering

Pluspunten

prima service doet wat het belooft

Pluspunten

Goede materialen tegen betaalbare prijzen.

opvolgen via track and trace is bijna niet mogelijk.

2 sterren: slechter dan verwacht

Levering duurde meer dan 14 dagen. Veel te lang. De reden waarom het zo lang duurde werd pas gecommuniceerd nadat ik een mail had gestuurd. Wegens overweldigend succes zou de levering vertraging hebben opgelopen. Overigens werd er wel snel gereageerd op mijn mail. En ze hebben beterschap beloofd! Dus als het goed is, behoort trage levering nu tot het verleden.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle Reactie

Juistheid van producten omschrijven en gewoon leveren als je een fout maakt,

Valeton 13

5301 LW Zaltbommel

418820082

Over Nenko BV

Om de levenskwaliteit van kinderen, volwassenen en ouderen met een zorgbehoefte te verbeteren, biedt Nenko al ruim 30 jaar verschillende mogelijkheden voor ontspanning, communicatie, stimulatie, ontwikkeling, beweging en welzijn. Samen met begeleiders uit de zorg bedenken en realiseren wij constant nieuwe materialen die aansluiten bij de doelgroep. Ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om mensen met verschillende zorgbehoeftes actief in het dagelijks leven te betrekken én, wat nog belangrijker is, ze van het leven te laten genieten! Nenko ontwerpt en realiseert al sinds 1987 snoezel- en belevingsruimtes voor de totale zorg en is leverancier van een breed pakket aan snoezelmateriaal.