It has improved my teeth health tremendously
De smaak is goed en je hebt er maar weinig van nodig. Het bevalt goed!
Ik ben heel blij met de tandpasta. Geen fluoride, wel fris. Als hij wat langer ligt, wordt de geur wel minder sterk.
Op advies van mijn nieuwe mondhygiëniste bestelde ik BlueM mondwater. Ik had haar verteld, dat ik aangezichtspijn heb, een brandende tong en Lichen Planus in mijn mond. Het mondwater zou voor de Lichen kunnen helpen, zei zij. Het spijt me, maar dit mondwater is voor mij veel en veel te sterk, mede door de menthol. De consequenties voor mijn hoofdproblemen zijn ronduit afschuwelijk, alles is enorm getriggerd. Dit weer tot rust krijgen, gaat helaas lang duren. En wat doe ik nu met 2 flessen mondwater? Met vriendelijke groet, Martine van Vliet
Hoi Martine, Bedankt voor het delen van je ervaring. Dat is erg vervelend om te horen. We willen je graag verder helpen, zou je contact met ons op willen nemen via [email protected]? Dan kunnen we je hopelijk alsnog een goede oplossing bieden. Vriendelijke groet, Team blue®m
Ik vind de tandpasta heel fijn, poetst goed schoon en de smaak is aangenaam.
I’ve been using your products regularly and have found them to be effective, high-quality, and a valuable addition to my daily oral care routine.
Heb het gevoel dat ik iets extra aan mijn beugel n gebit doe!
Blij mee. Helpt goed
Fijne tandpasta en mondspoeling.
Prima producten, ik gebruik de tandenborstel en fluorloze tandpasta.
Vanwege mijn facings is de aanrader dit te gebruiken voor een gezond tandvlees en tanden!
Gezonde adem
Ik poets sinds anderhalf jaar met BlueM. Ik merk dat ik echt daadwerkelijk minder plaque heb. En, als ik het heb is het na het poetsen echt verdwenen. Ik ben dus heel tevreden.
Ik gebruik al een aantal jaar de producten van BlueM. Ik wil niets anders meer!
Na de maaltijd plak verwijderen door te spoelen als poetsen niet lukt. Fantastisch!
Fijn, fris produkt
De tandpasta is een aanrader, heerlijk fris en goed werkend
Mijn tandvlees was niet in al te goede conditie op advies van tandarts bleuM gaan gebruiken. Je ziet echt een verschil
Hoi Rebecca, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de producten ook echt een verschil maken, daar doen we het voor. Vriendelijke groet, Team blue®m
Handig product om je ( nacht-)beugel en je gebit in een mum , helder, schoon en fris te krijgen. Ik gebruik het product nu minstens twee jaar en ik zou niet meer zonder kunnen.
Hoi Renate, Dankje voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat de Oral foam zo goed bevalt. Vriendelijke groet, Team blue®m
Niet alleen weet ik dat ik met BlueM de beste mondzorg heb maar het is ongelofelijk prettig om te gebruiken. Zowel de tandenborstels (sonisch als hand-) als het mondwater, de foam en natuurlijk de tandpasta. En de kleine tubes voor op reis.
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de producten niet alleen effectief zijn, maar ook zo prettig in gebruik, tot in de kleine details. Vriendelijke groet, Team blue®m
n.v.t.
Een goed product. Simpel.
Ik gebruik de tanpasta en het mondwater al jaren nadat ik een implantaat heb gekregen. Ik ben zeer tevreden en mijn behandelende tandarts en mondhygiënist ook!
Hoi Yuri, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jij én je tandarts tevreden zijn over de werking. Vriendelijke groet, Team blue®m
Sinds Blue is er weer rust in mijn mond
Via mijn mondhygiëniste verwezen naar producten van BlueM, het verhaal en aanpak sprak mij aan en inmiddels vervend gebruiker van diverse producten. Met name op zoek naar producten zonder fluoride. Niet goedkoop wel fijn en goed.
Hoi Marco, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je via je mondhygiënist bij blue®m bent gekomen en dat de producten zo goed aansluiten bij wat je zocht. Wij waarderen je vertrouwen enorm! Vriendelijke groet, Team blue®m
Grotevoort 247
8041 BL Zwolle
Level up your oral care collection. The mouth is the window to our overall health and therefore crucial for the quality and quantity of our lives. We offer a full range of award winning oral care products that recover and recharge your oral health. From daily care, to on-the-go and problem care. Oral care for anytime and anywhere. www.bluemcare.com