Fris gevoel

Ik kan niet beoordelen of het echt werkt maar het voelt goed en fris.

• Hoe waarschijnlijk is het dat je blue®m aan een vriend of collega zou aanbevelen?
  • Pluspunten N.v.t.

Heel fijn voor mijn mond

Door naar elke poetsbeurt mijn mond te spoelen heb ik nu veel minder last

• Pluspunten Blijft geen smaak na in de mond

Goede kwaliteit, snelle levering

Sonic borstel van Bluem is prima en voordelige opvolger van bekende merken

• Pluspunten N.v.t.

Geen bloedend tandvlees meer.

Na jarenlang tandvleesproblemen en wiebeltanden. En 2 implantaten, nu gezond tandvlees.

• Pluspunten Gezond tandvlees

Ik gebruik BlueM nu een aantal jaar. Als ik een probleem heb met mijn prothese dan spoel ik met de schuimspray van BlueM en de pijn is weg!

• Pluspunten Je doet er lang mee.

Super snelle levering, fijne producten

binnen no time geleverd en de producten helpen tegen m’n aften.

• Pluspunten Snelheid

snelle bezorging

ik bestelde de producten en de bestelling kwam heel snel binnen

No nonsense

Goed spul dat je tanden schoon houdt

• Pluspunten Smaak/frisheid

Sinds ik Blue®m Oral Foam gebruik, voelt mijn mond de hele nacht fris en schoon — ik kan écht niet m

Sinds ik Blue®m Oral Foam gebruik, ben ik ontzettend tevreden! Elke avond voor het slapengaan breng ik de foam aan op mijn aligners, waardoor ik de hele nacht geniet van een frisse mond en adem. Het voelt bovendien veel hygiënischer dan zonder. ’s Ochtends spoel ik mijn bitjes af, breng opnieuw een beetje foam aan en laat het kort inwerken. Na het ontbijt zijn ze dan heel eenvoudig schoon te poetsen. Ik wil écht niet meer zonder — zo blij dat ik dit product via Google heb ontdekt!

• Pluspunten Fris, schoon en hygiënisch

Heerlijk fris

Fantastische tandpasta met heerlijke frisse smaak en gevoel zeker een aanrader. En wat mijn voorkeur heeft zonder fluoride verkrijgbaar.

Top producten

Super blij mee.....ik wil niks anders dan deze.

Ruim assortiment, goede prijs

Ik bestel al jaren bij BlueM. Zij hebben een ruim assortiment producten voor het behoud en onderhoud van je tanden en kiezen, voor een goede prijs. Ik ben er zeer tevreden over. Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en snel geleverd.

• Pluspunten Goede producten, nette prijs, snelle levering.

Betrouwbaar

Bestelling prima.Produkt werkt goed

• Pluspunten N.v.t.

Niet alleen de tandpasta is heel fijn, maar ook de gel en oxygen fluid is geweldig!

• Pluspunten N.v.t.

Schoon gevoel, weinig bezoekjes aan de tandarts.

Dankzij de tandpasta en mondspoeling van BlueM, heb ik nog maar zelden tandvlees-onstekingen. Dus minder bezoekjes aan de tandarts.

Fijne smaak

Geen pijn bij tandenpoetsen en ook een milde smaak

• Pluspunten Zie hierboven

Geen tandvlees problemen meer sinds ik Bluem gebruik.

Na veel last van ontstoken tandvlees werd door mijn tandarts Bluem aangeraden. De tandpasta, maar zeker ook de Bluem Gel, doen wat ze beloven. Zeker nu ik een aantal implantaten heb, is Bluem niet meer weg te denken bij mijn dagelijkse tandverzorging.

• Pluspunten voorkomt tandvlees problemen!

Mijn dockingstation voldoet aan al mijn verwachtingen

Door steeds minder aansluitingen op een laptop is een dockingstation voor mij onmisbaar geworden. Ik heb nu het gemak van alle gewenste aansluitingen en van slechts één stekker om mijn laptop te verbinden en gemakkelijk mee te nemen.

• Pluspunten N.v.t.

Frisse tandpasta maakt goed schoon zonder fluoride

Erg goede tandpasta. Wel aan de prijs.

• Pluspunten Fluor vrij

Joseph Tippmann

Excellent product, my oral health has improved and I feel better overall. Thank you! I will continue to use Blue m forever.

• Pluspunten N.v.t.

Betrouwbaar en handelen volgens afspraak

• Pluspunten Stipt op afgesproken tijd

Geen onzin

Redelijk prijzig maar waar voor je geld. Wa sop zoek naar een goede tandpasta zonder fluoride en kwam uit bij blueM (eentje die wel daadwerkelijk door mijn tandarts werd geadviseerd)

• Pluspunten Smaak

Heerlijk spul voor prothese lekker frisse mond

Heel prettig

• Pluspunten N.v.t.

fantastisch en we gebruiken het al een aantal jaar

De middelen helpen direct, maken extra schoon en desinfecteren wanneer er wondjes zijn. Mondgevoel is fris en ook merken we dat er minder aanslag is bij controle van de tandarts

• Pluspunten eerlijk materiaal

Perfect, timely, overall excellent!

Placed my order fearing it may not be as excellent as it is when I order from the UK. I was so pleased it was as good as it has always been there. Thank you very much! Keep up the good work and the perfect quality of your products!

• How likely is it that you would recommend blue®m to a friend or colleague?
  • Advantages N/A

247 Grotevoort