Beste heer Koehof, Wat een mooie woorden en wat fijn dat wij u zo goed hebben kunnen helpen! Wij wensen u heel veel plezier met de Big Green Egg en zien u graag terug voor weer een nieuwe bestelling!
Dank u wel voor de mooie beoordeling en wij hopen dat het cadeau bevalt!
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn dat u al zo snel van de bestelling gebruik heeft kunnen maken! Graag tot ziens!
Dank u wel voor mooie beoordeling en wat fijn dat we het goed voor u hebben kunnen oplossen! Graag tot ziens!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al snel van het artikel gebruik kan maken. Graag tot ziens!
Dank u wel voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw artikelen!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de Habonne pannen en graag tot ziens!
Beste mevrouw Pol, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Ik kom graag met u in contact om de problemen die u tegen bent gekomen te bespreken. Zo kunnen wij u hopelijk in de toekomst nog beter van dienst zijn. Ik zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
Beste heer Graafland, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en fijn dat de artikelen naar wens zijn! Graag tot ziens!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Heel veel plezier met uw fantastische Dualit toaster!
Beste Annelies, Dank u wel voor uw beoordeling en veel plezier met de cannoli vormen. Als er nog punten waren waarop wij u beter hadden kunnen helpen, dan horen wij deze natuurlijk graag!
Beste Sarah, Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de houten schepjes!
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij hopen dat u veel mooie uurtjes bakplezier mag hebben met de bakplaten! Mocht u leuke foto's hebben van uw baksels, dan houden wij ons uiteraard aanbevolen!
Beste mevrouw Bosveld, Dank u wel voor uw mooie woorden en wat fijn dat wij u goed hebben kunnen helpen! Mocht u vragen hebben, tips nodig hebben of gewoon een leuke bestelling willen plaatsen dan bent u bij ons altijd van harte welkom!
Beste heer Bouma, Wat fijn dat u de weg naar onze website heeft gevonden en zeer goed heeft kunnen slagen! Dank u wel voor uw beoordeling en graag tot ziens op onze webshop! Mocht u vragen hebben over de bestelde artikelen dan bent u uiteraard van harte welkom deze te stellen!
Dank uw wel voor uw mooie beoordeling, wij wensen u heel veel veilig kookplezier met de keramische messen!
Beste heer Perrier, Wat fijn dat de koffiebonenmaler zo goed bevalt! Wij wensen u heel veel plezier met het artikel en hartelijk dank voor uw beoordeling!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met de theepot en graag tot ziens!
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al snel van de melkkannetjes gebruik kon maken. Veel plezier met uw bestelling en graag tot ziens!
Beste René, Dank u wel voor uw beoordeling en fijn om u weer te kunnen helpen. Graag tot ziens in de winkel of op de webshop!
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat wij u hebben kunnen helpen met een vervangende Woll pan. Heel veel plezier met de pan en graag tot ziens!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de keukenrolhouder! Graag tot ziens!
Goedemorgen! Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn om te horen dat de bekers zo naar wens zijn. Wij wensen u een goed weekend en graag tot ziens voor een nieuwe mooie bestelling!
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij wensen u heel veel gezellige thee momenten met deze mooie theepot!