Goedemiddag mevrouw van der Waall, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ik zal uw lovende woorden zeker doorgeven aan Angèle! Hopelijk tot ziens en heel veel plezier met uw pannenset! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online
Goedemiddag meneer Termont, Hartelijk dank voor uw beoordeling en wat fijn om te horen dat de bestelling helemaal naar wens was! Dat er maar een hoop perfecte pizza's mogen volgen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online
Goedemiddag meneer ten Wolde, Hartelijk dank voor uw beoordeling, hierdoor kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Ik heb geprobeerd om met u in contact te komen, dat is helaas nog niet gelukt. Ik vind het erg vervelend om te horen dat de eerste levering niet is verlopen zoals zou moeten, onze excuses! De producten dienen zo goed mogelijk verpakt te worden om zo eventuele transportschade te kunnen voorkomen. Wij zullen dit intern uitzoeken en oplossen. Als ik nog iets voor u kan betekenen hoor ik dit uiteraard graag! En anders hoop ik u een volgende keer toch weer te mogen verwelkomen in onze (web)shop. Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online
Goedemiddag mevrouw Hilverdink, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat de bestelling helemaal naar wens is verlopen. Heel veel plezier met de kruidensnijder, het is ook echt een mooi product! Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online
Goedemiddag mevrouw Baan, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het prettige contact was zeer wederzijds! Heel veel plezier met uw wok en de kooklessen! Hopelijk tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online