Ik heb mijn spullen binnen 24u gekregen na besteld te hebben. Super goed!
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al snel van uw bestelling gebruik heeft kunnen maken. Tot een volgende bestelling!
Snelle levering, goed verpakt, mooi product
Dank u wel voor uw beoordeling, wij wensen u veel plezier met het koksmes!
Mooi matje
Dank u wel voor uw beoordeling en wij wensen u veel plezier met het gootsteenmatje!
Pannen van het merk Berghoff besteld supersnel geleverd en alles keurig verpakt en helemaal volgens verwachting
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met deze fantastische pannen!
Dat was snel! En perfect verpakt
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u de snel gewenste levering op tijd mocht ontvangen. Graag tot ziens!
Een leuk assortiment producten voor goede prijzen. Verder heb ik goede ervaringen met de klantenservice die te hulp kwam toe. De DHL-pakketbezorger het pakket retourneerde omdat hij mijn adres niet kon vinden en dacht dat het pakket verkeerd geadresseerd was. Werd goed opgelost!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat wij u als klantenservice goed hebben kunnen helpen. Geniet van de artikelen en graag tot ziens!
Omdat het filiaal in Rotterdam geen voorraad meer had, heb ik alle gegevens gekregen om een bestelling via internet te plaatsen. Zeer vriendelijke personeel, en mijn bestelling is per direct verzonden. Ik raad iedereen deze website en winkel aan.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat wij u via onze fysieke winkel te Rotterdam toch hebben kunnen helpen. Wij wensen u veel plezier met de paninimaker en graag tot ziens!
Goed en duidelijke website met veel keuze, vriendelijk en snelle klantenservice, goed verpakt en snel geleverd product kortom; ik ben zeer tevreden over Habitas.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij hopen dat u heerlijke baksels mag gaan maken met deze prachtige aardewerken bakvorm!
Goede website, gebruiksvriendelijk en groot assortiment. Niet duur!
Hallo Mirjam, Dank je wel voor uw mooie beoordeling! Veel en veilig kookplezier met de pannenlappen!
Onze weegschaal was kapot. Een nieuwe besteld bij Habitas en gelijk dezelfde dag mee kunnen nemen. Geweldig! ;)
Hallo Imke, Dank je wel voor je beoordeling en veel plezier met het aangekochte artikel :)
snelle service en mooie kwaliteit
Beste Heer/mevrouw Westerwolde, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ik hoop dat de artikelen helemaal naar wens zijn en mochten wij u nog ergens bij kunnen helpen dan horen wij dit natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker Habitas-Online
Netjes en snel
Goedemiddag Joris! Hartelijk dank voor de beoordeling. Ik hoop dat alles verder naar wens is en de producten voldoen aan de verwachtingen. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
Een wafelijzer besteld die de volgende dag al in huis was. Helaas zaten er enkele krassen op wat ik toch jammer vond, foto's gestuurd naar de klantenservice en ik kreeg direct een nieuwe toegestuurd. Top geregeld.
Goedemiddag mevrouw Vossebeld, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij vinden het altijd heel vervelend wanneer een bestelling niet in perfecte staat wordt ontvangen, nogmaals onze excuses daarvoor. Gelukkig konden wij het probleem snel oplossen! Heel veel plezier met uw aankoop gewenst. Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
Artikelen waren de volgende dag binnen. Super
Beste Lindsay, Bedankt voor deze mooie beoordeling en goed om te horen dat de plank de volgende dag al binnen was! Dat er maar een hoop borrelavonden mogen volgen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
De levering was de volgende dag na bestellen! Goed verpakt en compleet! Dat wil zeggen, niet gebroken
Dank u wel voor uw beoordeling en wij wensen u veel plezier met de fruitvliegvallen!
Ik heb al een aantal keren bakvormen besteld. Ze zijn van hoge kwaliteit, 20 jaar garantie, prijs is zeker okee vergeleken met anderen die veel meer vragen voor hetzelfde. Zijn vaatwas bestendig. Losse bodem wat het ontvormen ook gemakkelijker maakt. Zeer tevreden.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat de bakvormen zo goed bevallen! Mocht u foto's hebben van uw heerlijke baksels dan mag u deze natuurlijk altijd opsturen!
Geen verdere info
Dank u wel voor uw beoordeling en veel plezier met uw onderzetters!
Bestelling werd snel geleverd en was goed ingepakt, dus zonder beschadiging
Dank u wel voor uw beoordeling en fijn dat de zending zonder beschadiging is aangekomen! Wij zien u graag terug voor een mooie nieuwe bestelling!
zie boven.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Helaas hadden wij problemen met onze friteuse. Op woensdag 04-08-2021 heb ik de friteuse opgestuurd met de ontvangen etiketten en al op donderdag 05-08-2021 hebben wij kosteloos een vervangende friteuse ontvangen..super snel! Jan Bullee
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al weer supersnel van een nieuwe friteuse mag genieten. Veel snackplezier!
Helemaal top!
Dank u wel voor uw beoordeling en fijn dat u snel van de eierdopjes gebruikt heeft kunnen maken! Graag tot ziens!
Snelle service en product komt goed overeen met foto’s en verwachtingen
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, tot snel in onze webshop voor een nieuwe bestelling!
Was op zoek naar dubbelwandige koffieglazen. Hier gevonden tegen een aantrekkelijke prijs! Meteen nog andere leuke dingen besteld.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat de glazen zo goed bevallen! Wij wensen u veel drinkplezier!
Zeer tevreden, kon mijn bestelling ophalen in Schiedam. Scheelt een hoop verzendkosten. Prima afhandeling.
Dank u wel voor uw beoordeling! Uiteraard is het altijd makkelijk als u uit de buurt komt om deze gezellig op te halen in ons filiaal te Schiedam. Geen enkel probleem! Wij zien u dan ook graag terug voor een nieuwe bestelling!
Fokkerstraat 547
3125 BD Schiedam