Bestelling volgende dag al in huis

Heb bij Habitas diverse pizzaplanken gekocht, voor onszelf en als kado. Ze zijn nergens goedkoper en ik had ze de volgende dag al in huis.. Geweldig!

De dag na de bestelling al in huis, prima verpakt en duidelijke indicatie omtrent tijdstip levering.

Mooi produkt voor een aantrekkelijke prijs

Mooie pannenset (die op inductie kan) besteld die vlot is geleverd. Ben erg tevreden.

Bestelling is volgens de planning gegaan. Al twee maal bij Habitas besteld…..

Uitstekende ervaringen bij Habitas gehad. Goed prijssteling vergeleken bij BOL.

Alles ging goed

De website was duidelijk en verzorgd. De bestelprocedure verliep vlekkeloos De bezorging was snel en probleemloos. Het product was in orde.

Totaal probleemloos

Vlekkeloos bestelproces, snelle levering.

Blij met mijn aankoop

Zeer ruim assortiment van top merken met betrouwbare en snelle levering!

Geweldige produkt!

Snelle en correcte levering

Veel keus en snelle levering

Voordelig en snel

Bij Habitas een pizzaplank van Eppicotispal besteld (Habitas bleek de voordeligste). De plank werd bij snel geleverd en was keurig verpakt

goed assortiment en snelle levering

Heel snel bezorgd.

Mooie website, snelbezorgd.

Zeer goede en snelle afhandeling van mij bestelling En prima product

Klantenservice is behulpzaam, vriendelijk en snel.

Een garantiegeval. Vlot en meedenkend afgehandeld. Complimenten voor uitstekende service!

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goed product

De levering is goed.

Ik kreeg een bericht dat ze ons gemist hadden. Terwijl we wel gewoon thuis waren. Wij wonen op een verbouwde boerderij. Er zijn 3 voordeuren met allemaal een deurbel. Maar ze rijden bij ons helemaal t erf niet op. Gaan zo weer weg. Toevallig zag mijn schoondochter dat. Zij woont naast ons. Dus heb ik 2 dagen de bezorging in de gaten moeten houden. Maar t product ben ik erg over te spreken.

Heel goed!

Wok besteld, dag later al in huis, keurig verpakt, dus prima geregeld. Snel en goed! Énig klein minpuntje was dat niet vermeld werd dat de wok verstuurd was en ook geen trace&track vd vervoerder. Gelukkig was ik thuis anders moest de bezorger het bij de buren afgeven. Maar dat mag de pret niet drukken. Prima bedrijf dus!

Gevarieerd aanbod van kwalitatief hoogwaardige kook & bakartikelen

Op de website zijn de door mij gewenste bakspulllen eenvoudig te vinden. Bestel & betaalproces verloopt soepel. Levering wordt spoedig gedaan.

Snelle bezorging

Kreeg het bestelde meteen de volgende dag. GIng heel snel. Fijn.

Gewoon uitstekend, netjes en keurig, én snel verstuurd; Wat wil een mens nog meer?

Super service

Mijn pakketje kwam helaas beschadigd aan, ik kreeg per mail direct contact en de volgende dag werd het nieuwe pakketje al geleverd. Dit keer gelukkig onbeschadigd. :)

Goede pompjes

Vervangende pompjes voor zeepdispensers. Mooie kwaliteit. Passen prima.

De bestelling snel ontvangen en netjes verpakt. Artikelen waren zoals verwacht!

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam