1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim 4 jaar geleden een Woll inductie koekenpan van 20 cm gekocht waarvan de bodem nu hol is,dus slechte warmte geleiding. Klacht ingediend maar Habitas kan niets doen omdat ik geen aankoopbon kan overleggen. Op de body van Woll pannen zit overigens 25 jaar garantie. Voor mij geen Habitas meer.

Pluspunten

Goedkoop, snelle levering!

Pluspunten

Top geregeld Mn 1 keuken maschienen werkt niet 100% kon hem gelijk terug stuiten en volgende dag al weer een nieuwe.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering track en trace

Pluspunten

Snelle correcte levering.

Pluspunten

Ruim assortiment en erg snel met leveren. Discrete verpakking zodat niet iedereen aan de balie bij het postkantoor ziet wat jij gekocht hebt. Zijn niet altijd de goedkoopste. Echter is goede service soms zoveel waard dat het compensatie bied.

Kon mijn bestelling niet volgen omdat ik geen account had aangemaakt. Hierdoor onduidelijkheid over de levertijd. Melding is gelijk opgepakt door Habitas en netjes aan mij teruggekoppeld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fast delivery

Tidy packaging would be great

Pluspunten

Ik zocht een slowcooker en heb hem gevonden voor een mooie prijs! Er zit zoals vermeld een deukje in achteraan maar dat stoort mij dus niet, zolang het ding doet wat ie moet. Ik had mij geïnformeerd over de garantie en die blijft mooi 2 jaar op het toestel verzekerde men mij. Heb trouwens diezelfde dag nog antwoord van de klantendienst gekregen op mijn vraag. Snelle verzending naar België: de dag nadien Sting post NL al aan mijn deur. Niets dan lof dus! Ik kende deze webshop niet en kom zeker terug shoppen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en accuraat geleverd. Goede producten ontvangen.

Geen, dit was de eerste bestelling bij Habitas.

Pluspunten

keurige afhandeling

Pluspunten

Nadat ik had besteld kreeg ik binnen een half uur een track&trace code. De producten waren helemaal in orde en netjes verpakt. Top!!

Pluspunten

Goede snelle afhandeling. Product goed ontvangen en is volgens verwachting.

Pluspunten

snel levering en goed verpakt super postnl voor de snel levering topie

geen minpunten

Pluspunten

Duidelijke website, goede afhandeling, snelle bezorging. En de informatie over dat alles is juist

geen kunnen bedenken

Pluspunten

N.V.T.

N.V.T.

Pluspunten

Kwaliteit bestelde materiaal zeer goed.Buitengewoon snelle levering.N.L. de volgende dag.Zeer aanbevelens waardig .Voor mij een 10

Pluspunten

mooi product, goed verpakt en zeer snelle levering!

Pluspunten

Fijne webwinkel, geweldige service, super snelle levering!

Pluspunten

Snelle adequate levering. Een verzoek aan de klant bij retourzending dezelfde verpakking te gebruiken - recyclen

Pluspunten

Goede website, snelle levering. Ben zeer goed geholpen door een medewerkster van de winkel in de markthal en daardoor op deze site gaan bestellen.

Pluspunten

Snelle levering en het bestelde was goed

Fokkerstraat 547

3125 BD Schiedam