Tweede online bestelling. Helemaal top!
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Wij wensen u heel veel plezier met de braadslede!
Heel snel geleverd en duidelijk vermeld wanneer ze langs kwamen.
Dank u vriendelijk voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al zo snel van de koekenpan gebruik kon maken. Graag tot ziens!
Uitgebreide en bijzondere sortering, fijne website
Dank u wel voor de mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de bestelling en graag tot ziens in onze webshop!
De wokpan die ik als cadeau besteld heb, werd netjes verpakt bezorgd. Prima service, produkt zoals verwacht.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel wokplezier!
Heel tevreden over de goede service
Dank u wel voor uw beoordeling! Mocht u tips voor ons hebben hoe wij u in de toekomst nóg beter kunnen helpen dan horen wij dit uiteraard graag!
Nadat ik het product besteld had werd het al snel geleverd! Pakket kon ik goed volgen.
Dank u wel voor uw beoordeling en wat fijn dat u al snel van uw bestelling mocht genieten. Heel veel plezier ermee en tot een volgende bestelling!
Online eenvoudig bestellen van de gewenste artikelen. Snelle levering zonder verzendkosten. Kortom: zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel bakplezier met de fantastische Woll pan!
Niks op aan te merken!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering producten zien er goed uit
Dank u wel voor uw beoordeling. Mocht u de tips hebben of opmerkingen hoe wij u in de toekomst nóg beter kunnen helpen, dan horen wij dit uiteraard graag!
Snelle levering en ook nog eens flink goedkoper als bij de concurrent
Dank u voor uw beoordeling en dat is goed om te horen. U weet dus waar u de volgende keer moet zijn. Veel lees- en bakplezier!
Goede informatie in de winkel gekregen. Via website besteld, volgende dag al in huis.
Dank u voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat zowel wij als webshop, als ons winkelpersoneel u goed hebben kunnen helpen met het maken van een beslissing. Graag tot ziens!
Snel, vriendelijk, meedenkend, behulpzaam.
Dank u wel voor uw beoordeling! Mocht u tips voor ons hebben hoe wij u in de toekomst nóg beter kunnen helpen, dan horen wij dit uiteraard graag!
Helaas zaten er twee sticker op de glazen maatbeker die er niet zonder slag of stoot vanaf wilden. Ik heb zelfs stickerverwijderaar moeten halen om het ervan af te krijgen. Voor de rest goed verpakt, goede prijs en snelle levering
Eerste keer hier een wokpan besteld, goed omschreven op de site en zeer snel geleverd. Goede eerste ervaring.
Dank u hartelijk voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u heel veel wokplezier en graag tot ziens!
De bestelling van de goed geprijsde Nordic ware vorm ging heel soepel. De bestelling werd snel en keurig verpakt bezorgd.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, wij wensen u heel veel bakplezier met de prachtige Nordic Ware vorm. Mocht u leuke foto's hebben van het resultaat dan zien we deze graag tegemoet!
Zoals ik schijf!
Dank u wel voor uw kort maar krachtige beoordeling. Wij wensen u veel bakplezier en zien graag leuke foto's tegemoet van uw bakresultaat!
Prima ervaring met dit bedrijf. Alles verliep vlot en gemakkelijk.
Dank u vriendelijk voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat alles zo vlotjes verliep. Graag tot ziens!
Bestelling van de voorraadbussen snel en keurig geleverd. Hopelijk is er weer snel voorraad! :) dankjulliewel.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw bestelling en wij zien u graag terug bij een nieuwe bestelling! :)
Geen klachten. Ok
Dank u wel voor uw beoordeling! Wij wensen u heel veel plezier met de kruidenorganisers!
Goede prijs, snelle levering en een hele fijne pan.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier met de prachtige Woll pan!
Mooi product besteld, heldere produktomschrijving en snel geleverd. Verpakking verzending wel heel minimalistisch, het product is toch heel aangekomenl
Goedemiddag mevrouw Kremers, Hartelijk dank voor uw beoordeling en fijn dat de wokpan goed bij u is aangekomen! Ik begrijp dat de verpakking m.b.t. het verzenden wat minimalistisch overkomt. Wij proberen inderdaad een zo klein mogelijke doos te combineren met zo min mogelijk gebruik van opvulmateriaal. Zo proberen wij onze impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Uiteraard staan wij altijd open voor feedback om onze service te blijven verbeteren. Mocht u verbeterpunten met ons willen delen dan horen wij deze graag via [email protected]. Voor nu wens ik u een hele fijne dag en hopelijk mogen wij u nog eens verwelkomen in onze (web)winkel! Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel drinkplezier met de koffieglazen! Graag tot ziens!
De vierkante pan van het merk Woll was alleen via webshop te koop. Allereerst vriendelijk aan de telefoon geholpen door medewerker in winkel R’dam , daarna besteld via webshop waar ik het de volgende dag opgehaald heb. Prima service ! Ik ben nl geen DHL fan vandaar dat ik het zelf opgehaald heb.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en gezellige bezoek bij ons afhaalpunt in Oud-Beijerland. Wij zijn blij dat wij u zo goed hebben kunnen helpen en zien u graag weer terug voor een nieuwe bestelling!
En goedkoper dan via Bol
Bedankt voor uw mooie recensie en wat fijn om te horen dat u zo snel gebruik kon maken van uw bestelling!
Bijna een jaar na aanschaf brak een beugel van mijn zeef af. Na daarvan melding te hebben gedaan werd prompt het aankoopbedrag terugegestort. Grote klasse.
Wat fijn om te horen dat wij u op deze manier passend hebben kunnen helpen en dank u wel voor de mooie recensie! Wij zien u uiteraard graag terug bij een volgende bestelling :)
Fokkerstraat 547
3125 BD Schiedam