prima webshop
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel wokplezier en graag tot ziens!
Goed verpakt snelle zending goede kwaliteit
Dank u wel voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de theedoeken en graag tot een volgende bestelling!
Duidelijke website en snelle levering.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al snel van de bakplaat gebruik mocht maken! Graag tot een volgende bestelling!
Inductie wok pan gekocht en ideaal licht gewicht en wokt uitstekend
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met de mooie wok en graag tot een volgende bestelling!
Voor 21:00 uur bestelling geplaatst, de dag nadien al geleverd in België. Top !
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al zo snel van de bestelling gebruik heeft kunnen maken! Graag tot een volgende bestelling en veel hamburger bakplezier!
Helaas dhl niet accuraat.. verkeerde huisnummer van de buren…daarom toch nog lang geduurd.
Beste Annet, Ten eerste hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij snappen uw frustratie volledig en maken graag onze excuses voor het ongemak. Zodra een bestelling ons magazijn verlaat zijn wij afhankelijk van de deskundigheid waarmee ons vervoersbedrijf (in dit geval DHL) te werk gaat. Helaas is er in dit geval iets mis gegaan, hetgeen wij zeer betreuren. Wij zullen van deze bezorging dan ook zeker even een melding maken bij DHL, zodat dit soort gevallen in de toekomst voorkomen kunnen worden. Alsnog hopen wij dat u mag genieten van de bestelling en zien u graag terug voor een nieuwe bestelling!
Prima pan, de Lyonnaise hapjespan 26cm - Garcima, en de Lyonnaise koekenpan 20cm - Garcima mag er ook wezen, bakken niet aan bij goed gebruik
Wat fijn dat de pannen zo goed bevallen en bedankt voor uw mooie recensie! Graag tot ziens!
Makkelijk bestelproces, snel bezorgd
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Graag tot een volgende bestelling!
Ik had op korte termijn een broodbakvorm van Nordic Ware nodig. Bij Habitas zeiden ze: voor 20.00uur besteld, volgende dag in huis en dat was waar! Snelle levering en netjes verpakt. Dikke pluim!
Dank u wel voor uw beoordeling! Heeft u voor ons nog tips of opmerkingen waarmee wij u in de toekomst nóg beter kunnen helpen? Wij horen het graag!
Pyrex pannen gekocht voor inductiekookplaat. Ben er erg tevreden over. Ook de service van Habitas goed. Snelle levering in goede verpakking.
Wat fijn dat de Pyrex pannen zo goed bevallen! Dank u wel voor uw recensie en graag tot de volgende keer!
Geen omkijken naar. TOP!
Wat fijn dat alles goed gegaan is met uw bestelling en bedankt voor de mooie recensie! Hopelijk tot ziens!
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Wat fijn dat we u op een passende manier hebben kunnen helpen en vriendelijk bedankt voor de mooie recensie! Hopelijk tot ziens!
Mijn ervaring is prima goede prijzen en snelle services..
Bedankt voor uw mooie recensie! Hopelijk tot ziens!
In de winkel zag ik de grillpan, die al lang op mijn lijstje stond. Meenemen was niet handig. Bij thuiskomst via de website besteld. De volgende dag al afgeleverd. Kleine opmerking: de punt van de steel was door de verpakking heengegaan. Tip: bij afneembare steel, zou je de steel er ook los bij kunnen doen.
Wat fijn dat u toch de gewenste grillpan zo snel in huis heeft! Bedankt voor uw mooie recensie. Hopelijk tot ziens!
Snelle levering en goede materiaal
Bedankt voor uw mooie recensie en veel plezier met uw nieuwe aankoop! Hopelijk tot ziens!
Spullen netjes verpakt, snel verzonden
Hartelijk dank voor uw mooie recensie en wat fijn dat u al zo snel gebruik heeft kunnen maken van uw nieuwe artikelen! Hopelijk tot ziens!
Lang gelden dat ik vanuit een (online)winkel echter service en goede communicatie heb mog ontvangen
Beste heer Koehof, Wat een mooie woorden en wat fijn dat wij u zo goed hebben kunnen helpen! Wij wensen u heel veel plezier met de Big Green Egg en zien u graag terug voor weer een nieuwe bestelling!
Zo kun je iemand op afstand toch een mooi verjaardagscadeau sturen
Dank u wel voor de mooie beoordeling en wij hopen dat het cadeau bevalt!
Een top product voor de juiste prijs. Zondag de bestelling geplaatst en maandag in huis.
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling, wat fijn dat u al zo snel van de bestelling gebruik heeft kunnen maken! Graag tot ziens!
Snelle levering, perfecte service. Alles een dikke 10!
Dank u wel voor mooie beoordeling en wat fijn dat we het goed voor u hebben kunnen oplossen! Graag tot ziens!
Op vrijdag een bestelling geplaatst en de volgende dag de zending ontvangen. Alles goed en netjes verpakt. Een aanrader!!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling en wat fijn dat u al snel van het artikel gebruik kan maken. Graag tot ziens!
Duidelijke website, communicatie gemakkelijk
Dank u wel voor uw beoordeling en heel veel plezier met uw artikelen!
Ruim assortiment en snelle verzending. Ik kom hier zeker terug.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u heel veel plezier met de Habonne pannen en graag tot ziens!
Snelle nette levering. Helaas geen duidelijke omschrijving van het materiaal van de bakvorm. Dat was afwachten. Ook kunnen fotos van het product beter. Ook jammer dat er volledige verzendkosten worden gerekend voor een brievenbus pakket. En dat er een minimum bestel bedrag is. Maar voor het laatste heb ik ook wel begrip.
Beste mevrouw Pol, Hartelijk dank voor uw uitgebreide beoordeling. Ik kom graag met u in contact om de problemen die u tegen bent gekomen te bespreken. Zo kunnen wij u hopelijk in de toekomst nog beter van dienst zijn. Ik zal contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Kimberley Anker
prima spullen
Beste heer Graafland, Dank u wel voor uw mooie beoordeling en fijn dat de artikelen naar wens zijn! Graag tot ziens!
Fokkerstraat 547
3125 BD Schiedam