Heldere communicatie, goede kwaliteit en op loopafstand :-)

We hebben hier met het gezin in de afgelopen jaren meerdere iPhones gekocht. Nu ook een refurbished MacBook. Niet de Air die ze op voorraad hadden, maar gevraagd naar een 2021 14 inch Pro met M1 chip. Binnen een week hadden ze hem geleverd en geïnspecteerd. Misschien een paar tientjes duurder dan de laagste prijs op internet, maar wel voor een als nieuw uitziend toestel. Voor mij van grote meerwaarde dat er een fysieke winkel achter zit, waar ik hem op kon halen en bij onverhoopte problemen weer terug kan brengen.

Alles precies zoals afgesproken. Prims

Alles ging zoals afgesproken. De reparatie was snel klaar en ons fornuis functioneert weer prima

Telefoon is goed gerepareerd

Heel klantvriendelijk, deskundig en goede service

Ik ben al jaren klant bij Repairhouse Zutphen en ben zeer tevreden over de deskundigheid, service, meedenken en communicatie. Ik heb hier een refurbished laptop aangeschaft en onlangs moest ik die laten repareren door een ongelukje in huis. Wederom snelle service, goede communicatie en meedenken.

Geweldig geholpen door het personeel.

Een vlotte bediening .

zoals altijd, goed geholpen en snel. top

zoals altijd, goed geholpen en snel. top

goed adres voor gerefurbishde apparaten en onderhoud goede service

Beter kan echt niet. Wat een service. Dikke 10

Perfecte en snelle oplossing

Mijn Samsung wilde niet meer opladen. De diagnose werd snel gesteld en na een uur kon ik het toestel alweer ophalen. De kosten van een paar tientjes vielen ook erg mee....

Goede service, zeer tevreden

Beeldscherm van mijn dochters HP schoollaptop was stuk en moest vervangen worden. Na het inwinnen van informatie werd het nieuwe scherm meteen al besteld, terwijl ik nog niet eens kon aangeven wanneer de laptop gemist kon worden ivm school. Na het vervangen van het beeldscherm concludeerden de heren van de Repairhouse zelf dat het touchscreen niet goed functioneerde en dat ze de laptop niet in deze staat aan ons konden teruggeven. Ik werd netjes gebeld om te overleggen hoe verder te gaan en ook toen het langer dan verwacht duurde om nog weer een ander scherm van de leverancier te krijgen werd ik meerdere keren telefonisch op de hoogte gebracht. D reparatie duurde langer dan oorspronkelijk aangegeven, maar ondanks de naderende feestdagen toch slechts 4-5 werkdagen ipv de "minimaal 4 weken" die HP aangaf nodig te hebben. Zeer tevreden over de professionele en vriendelijke service.

Mijn ervaring is altijd een snel en vakkundig advies en reparaties.

snelle service

top

GEWELDIG

ZEER GEWELDIG TOP GEHOLPEN

Goed en netjes geholpen

Eerlijk en betrouwbaar advies

goed geholpen en geadviseert

Mijn vraag werd goed verstaan en daarop kreeg ik een goed advies.

professioneel

Vriendelijk en uitgebreid geholpen.

Duidelijk advies over de diverse abonnementen

Repairhouse heeft voor mij eea in kaart gebracht en gewezen op bespaar mogelijkheden, nu meer mogelijkheden met aanzienlijk minder kosten, kortom een top advies.

Gewoon goed

Makkelijk, snel, goed en betaalbaar

Prettig geholpen.

Er werd voldoende tijd genomen en goeie uitleg.

Zeer tevreden!!

Goed advies en snelle service!

uitstekend

nogmaals uitstekende hulp en begeleiding

Vriendelijk en snel geholpen

Probleem met usb c poort snel en goed verholpen

Professioneel geholpen!

Zeer professioneel geholpen met duidelijke uitleg over de producten en de voor- en nadelen van de producten.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.