Laden reviews...
318 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen overwegend tevreden klanten en benadrukken het vriendelijke personeel, duidelijke uitleg en snelle oplossingen. Consumenten noemen regelmatig de professionele aanpak en betrouwbaarheid. Het beeld dat naar voren komt is een klantgerichte winkel waar problemen efficiënt worden opgelost.
Accu van 1,5 maand oude refurbished telefoon was niet in orde. De medewerkers van het repairehouse hebben er alles aan gedaan om het euvel te verhelpen. Zij zijn een behoorlijke tijd bezig geweest maar elke keer ging er iets mis. Op een gegeven moment hebben ze gewoon een andere telefoon gegeven van het zelfde merk, type en jaar. Daarbij kreeg ik opnieuw een jaar garantie en kreeg er ook nog een telefoonhoes bij. Top geregeld.
23 June 2026
Hans
Zutphen
Ik had met mijn oudere IPhone problemen met de de microfoon. Reparatiekosten zouden rond 200 euro komen. Ze raden mij af dit te doen omdat ook de ondersteuning vanuit IPhone nog maar kort was. Ze adviseerde mij naar een andere te kijken. Het kwam eerlijk en betrouwbaar op mij over. De dag erop heb ik daarom ook bij hen een andere telefoon gekocht. Goed advies gekregen van een collega waarna hij de telefoon opnieuw heeft ingericht en de inhoud van de oude telefoon heeft overgezet. Geen moeite teveel. Mijn vrouw heeft ook een andere telefoon nodig. Daarvoor gaat ze er ook naar toe. Ik kan het iedereen aanraden.
23 June 2026
Jos
Brummen
Donderdagavond een glas wijn over het toetsenbord van mijn laptop gestoten. Laptop gelijk op de kop gehouden om de wijn er zo veel mogelijk uit te laten lopen. De volgende morgen naar Repairhouse gegaan en gevraagd hoe hiermee om te gaan. Antwoord was simpel, laptop gelijk brengen voordat evt corrosie optreed. Laptop gebracht, zijn er direct mee aan het werk gegaan. De volgende dag kon ik hem al ophalen tegen een zeer schappelijke prijs. Laptop werkt nu weer perfect. Dank voor de, vooral, snelle service
21 June 2026
P
Zutphen
Bij repairhouse wordt je altijd goed en snel geholpen. Ik kwam voor een nieuwe batterij en een uurtje later kon ik mijn telefoon alweer ophalen. De achterkant was kromgetrokken door waarschijnlijk teveel warmte en valschade maar zag er na de reparatie als nieuw uit.
20 June 2026
Jacqueline
Prima winkel, integere mensen
19 June 2026
JJ
Zutphen
Digitaal afspraak gemaakt , goed advies en op afgesproken tijd weer klaar . Direct nieuwe screenprotector en hoesje met korting . Kijk, daar houden we nou van !
Gert
Laren
Geduld is een schone zaak is een oud gezegde en op jullie van toepassing
paulien
zutphen
Fantastisch geholpen, prima uitleg, ruim de tijd genomen en met een zeer tevreden gevoel naar huis gegaan. Dit bedrijf is een aanrader voor alle aangeboden diensten
Fritz
Goed geholpen
16 June 2026
E.G.H.
ZUTPHEN
Deskundige hulp wordt geboden.
16 June 2026
Korenbloem
Zutphen
Helemaal blij met m'n laptop
14 June 2026
Marlies
Warnsveld
Snelle hulp bij data omzetten
12 June 2026
H
Zutphen
Snelle service, vriendelijk personeel, alles werd netjes en duidelijk uitgelegd en ik werd eerst gebeld (op een leentoestel van de winkel) om te overleggen of er een onderdeel vervangen mocht worden om mijn telefoon te repareren.
12 June 2026
Bente
Eefde
Perfect geadviseerd door Ad, deskundig begeleid door Mitchell. Met een kapotte, niet meer uit te lezen telefoon naar binnen en enkele uren later toch met alle data weer op een nieuw toestel naar buiten. Top! Dank!
10 June 2026
JFN
Zutphen
Ik kreeg een rustige uitleg over de mogelijkheden voor vervanging van apparatuur. Vervolgens werd dit technisch snel uitgevoerd
10 June 2026
Ben
warnsveld
klant vriendelijk en zeer goede service
9 June 2026
F.
Zutphen
Goede, snelle, vriendelijke service!
8 June 2026
G.
Empe
Vriendelijk personeel. Alles duidelijk uitgelegd, erg goed geholpen.
7 June 2026
Marion
Zutphen
Vriendelijk kundig en behulpzaam!
7 June 2026
Gijs
Zutphen
Juiste advies inzake reparatie van mijn laptop.
6 June 2026
Fred Nagtegaal
Zutphen
Ben al verschillende keren bij Repairhouse geweest voor reparaties en altijd vriendelijk en snel geholpen
5 June 2026
Evelien Jansen
Zutphen
Zeer tevreden uitleg over abonnementen en mogelijkheden in combinatie met een refurbished toestel. Daarna alles overgezet op de refurbished telefoon en kan weer lekker verder en vooruit
4 June 2026
Alfred
Zutphen
Door een fout zat mijn telefoon vol met reclame en bedreigingen zoals je hebt j765 virissen en jje moet deze virusscanner nemen, en meer van dat soort ellende. Gelukkig is dat verholpen!
4 June 2026
Jeannette
Zutphen
Recent een nieuwe telefoon gekocht. Deze hebben zij snel helemaal klaar geleverd. Daarnaast ook erg vriendelijk personeel.
3 June 2026
J
Zutphen
Ben snel, vakkundig, klantvriendelijk geholpen
2 June 2026
Alma
Zutphen
Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.
Stationsstraat 14
7201 MD Zutphen