Probleem prima opgelost, prijs acceptabel, communicatie bijna perfect.
Reparatie (vervangen uitgebluste accu IPad gen8) aangemeld via de website. Daarna werd er netjes telefonisch contact opgenomen omdat men vermoedde dat ik de e-mailbevestiging mogelijk niet had ontvangen. Lekker meegedacht jongens :)
In hetzelfde telefoongesprek not e.e.a. toegelicht en de afspraak bevestigd.
Verder gedurende het reparatietraject werd ik netjes via sms'jes over de voortgang geïnformeerd. Enige puntje hier is dat het mogelijk verwarrend is dat ik op zaterdagavond een berichtje krijg dat de onderdelen binnen zijn en ik mijn tablet kan langsbrengen, terwijl ik een afspraak heb gemaakt om dat op dinsdagmiddag te zullen doen.
Tenslotte vond ik het wel jammer dat de reparatie niet zoals afgesproken (3 uur, u kunt erop wachten) niet werd nagekomen. Toen we de tablet op kwamen halen werd er meegedeeld dat deze pas de volgende dag klaar zou zijn, beetje jammer, maar in ons geval heeft dit gelukkig niet to onoverkomelijke problemen geleid, daarom slecht een halve ster aftrek ;)
Al met al was het resultaat een prachtige en weer bruikbare IPad waar mijn dochter uitermate blij mee was. Aanrader dus!