alles volgens afspraak

ik verkocht mijn iPhone en dat is allemaal naar afspraak goed en plezierig geregeld. wat een mooie grote zaak, je kunt er voor van alles op telefoongebied terecht.

Correcte afhandeling in korte tijd

Reactie scherm tablet, snelle afhandeling erg tevreden.

Perfect geholpen met vervanging de accu

goed en correct geholpen

keurig en correct geholpen en zeer goede prijs

Op een zeer correcte wijze geholpen

Zie boven

Goed en snel geholpen

Zie boven...

Deskundigheid en service!

Ik kwam na een half jaar terug met dezelfde klacht over mijn telefoon. Ik was niet op de hoogte van de half jaar garantie. Dus het (dure) onderdeel werd gratis vervangen. Ook vind ik de klantvriendelijkheid en deskundigheid erg goed!

Heb ik gisteren al gedaan.

Idem.

Erg goed

Goeie service.

Netjes, vakkundig en vriendelijk geholpen.

Bij inruil/ verkoop van mijn iPhone een nette en marktconforme prijs ontvangen. Afhandeling ging perfect.

Ik ben uitstekend geholpen door een professioneel, vriendelijk en behulpzaam team dat goed luistert,

Ik ben uitstekend geholpen! Het team is professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam. Ze luisteren goed naar je wensen, denken met je mee en komen met goede suggesties die echt bij je passen. Bovendien nodigen ze je uit om bij eventuele problemen altijd even terug te komen, wat een heel prettig en vertrouwd gevoel geeft. Echt een aanrader!

Deskundig personeel en snelle service

Ik word altijd goed en snel geholpen met phone reparaties in zutpehn. Wat mij betreft de beste telefoonwinkel in Zutphen.

meestal ga ik naar huis met iets dat weer werkt!

fijn dat er allemaal mensen zijn met verschillende kwaliteiten die er plezier in hebben kapotte dingen een nieuw leven in te blazen. soms tref je iemand die minder verstand van iets heeft, meestal ga ik met een zeer tevreden gevoel en een gerepareerd item weer naar huis. alle medewerkers zijn even vriendelijk en bereid tot hulp

Goede ontvangst en ben prima op de hoogte gehouden.

ik werd vlot geholpen

Klein onderhoud nodig aan mijn iPhone. Zelfde als 2 jaar geleden. Na 30 minuten door medewerker al geregeld.

Goeie ervaring

Ik ben goed geholpen door 2 mensen . Het was snel weer klaar en super aardig. Ga er vaker heen als er iets is .

Prima dienstverlening

Gedegen, to the point, vriendelijke houding.

top gasten

alles zeer snel en vakkundig geregeld - geen moeite is de mannen teveel

mijn ervaringen waren goed

zie boven

Klantgericht

Vriendelijk zakelijk, persoonsgericht, met oog voor digitale vaardigheden van de klant

zeer positief

Uitleg was duidelijk. Snelle antwoord op hulpvraag. Zeer klantvriendelijk.

Super Service voor abonnementen

Sinds kort verzorgen ze ook abonnementen voor telefoons. Duidelijke uitleg en dezelfde tarieven als bij mijn huidige provider. Voordeel was dat ik een refurbished telefoon kon nemen met mijn abonnement verlenging. Top zaak met personeel dat kennis en geduld heeft.

Fijne service, goede uitleg

Fijne service, goede uitleg

De reparatie aan mijn telefoon werd snel en vakkundig uitgevoerd.

Professioneel.

Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Topzaak.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.