Vervangen batterij na defect

Prima advies en service

Prima reparatie

Nu meerdere keren bij Repairhouse iPhones laten fixen. Altijd goede reparatie, de phone doet het weer uitstekend. Service is uitstekend en ze zijn snel. Altijd zelfde dag gefixt.

Goed geholpen door Ad en collega's goede informatie bij het verkopen en kopen van nieuwe smartphone.

Fenomenaal

Vrijdag middag 4 uur brak nijn telefoon scherm repairhouse gebeld en besteld, zaterdag om elf uur was het al gefikst Top service

Super service door topspecialisten

Ondanks dat de MacBook Air door waterschade verloren leek, hebben de specialisten van repairhouse toch nog de data kunnen redden.

Snel, probleemoplossend, betaalbaar

Ik werd binnen 30 minuten geholpen met een perfecte oplossing

Snelle service, vriendelijke en behulpzame medewerkers die meedenken.

Heel deskundig

Ik word altijd goed geholpen met veel uitleg en deskundigheid

zie verder

gewoon goed zoals het hoort en erg vriendelijk.

Snelle goede service

Binnen een half uur het probleem met mijn moeders iPad opgelost.

Behulpzaam

Goed advies klinken betrouwbaar en deskundig

Behulpzaam

Opmerking, Goed geholpen en het advies bijna goed men probeerde wel een extra beveiligging pakket te verkopen wat niet nodig is voor de pc omdat de pc op andere onderdelen al beveiligd zijn, dus overbodig. Zowel de offerte als de factuur geven geen betalingsvoorwaarden weer, je hebt geen keuze. De levering is altijd pinnen bij ophalen niets op factuur. Snel en professioneel geholpen binnen enkele dagen waren wij weer in staat om onze administratie te doen. Vriendelijke Groeten daar

Prima service, vriendelijke mensen.

Vlot geholpen, uitermate vriendelijk, goede service

Matig

Ik moest zelf na lange tijd contact opnemen en toen bleek de reparatie al gedaan te zijn en de laptop klaar te liggen. Ze waren dus kennelijk vergeten mij daarvan op de hoogte te stellen. Ook was de reparatie anders dan ze eerder hadden benoemd maar het bedrag hetzelfde. Vroeger betere ervaringen gehad!

Reactie van het bedrijf

Geachte M, . Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent, Ik heb e.e.a. nagekeken en zie dat de reparatie extern is uitgevoerd. We hebben telefonisch contact met u opgenomen en u heeft daar akkoord voor gegeven. Nadat de laptop is teruggekomen hebben wij hem uiteraard eerst zelf getest en na goedbevinden heefft u op 19-08-2023 om 12.31 van ons een sms ontvangen dat uw laptop klaar was. Mogelijk heeft u deze SMS gemist en / of kunt u nog terug kijken of u hem wel heeft ontvangen. Mocht u de SMS niet hebben ontvangen dan vernemen we dat graag zodat we hiervan de oorzaak kunnen achterhalen om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. We nernemen graag van u, Met vriendelijke groeten, Ad

Fijne snelle oplossing

Fijn dat er snelle en goede oplossing is voor het maken van het beeldscherm

Goed binnen komen

Deskundig m’n

Uitstekende service!

Snelle reparatie en zeer klantvriendelijk.

binnen 1,5 uur scherm naar wens vervangen

Rustige uitleg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Eerst een nieuw tel. Schermpje laten monteren op mijn I Phone.en nu een week later een nieuwe I Pad gekocht. Voor €30,00 alles netjes van mijn oude naar mijn nieuwe overgezet. Super service

Prima service, heldere afspraken, klantvriendelijk.

Ze zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen.

Goed geholpen fijne service klantvriendelijk personeel!

Je wordt hier fijn snel en goed geholpen!

goede betrokken hulp

Fijn contact en men luisterde naar mijn vragen. Deed veel voor me

Fijn personeel

Je liet me niet wachten

Simpel mankement snel vastgesteld en verholpen

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Lampe, Beste Gijsbert, Jammer dat u ons een cijfer 6 geeft voor het reinigen van de oplaadconnector. Voor dit euvel geven we altijd aan dat het een half uurtje kan duren. Dit omdat we het goed willen doen, daarna de telefoon nog willen testen en een oplaadtest doen. Er is dus aangegeven dat het een half uurtje zou duren U heeft niet gevraagd aan mij of u erop kon wachten. Had u dat wel gevraagd dan had u rustig bij ons in de winkel kunnen wachten. Mocht u nog vragen hebben dan verneem ik dat graag. Ad Esschendal

Ze werken snel, goed en zijn vriendelijk!

Ben helemaal tevreden!

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.