Super service en vriendelijk!

Simkaart was door mij foutief geplaatst. Repairhouse heeft voor een zeer schappelijke prijs de simkaart er toch uit weten te halen.

Fantastische ervaring de Beste uit de regio

Als je echt op een goede en eerlijke manier geholpen wilt worden dan ben je hier aan het beste adres. Jammer dat je geen waardering hoger dan een 10 kan geven, dat zijn ze beslist waard. Nogmaals Toppers zoals je ze tegenwoordig niet meer ziet.

Veel geduld

Nogmaals:Veel geduld tijdens het uitleggen

Doen wat ze beloven voor een eerlijke prijs.

Gebeld met ze over een probleem met mijn Samsung S23, en volgende dag direct geholpen.

Nette bediening

Heel vriendelijk en hulpvaardig

Hoewel terugzetten naar fabrieksinstellingen van een Apple telefoon niet gelukt was, ging ik toch met een zeer tevreden gevoel naar huis gezien de moeite die gedaan en de uitleg die gegeven was.

Vlot, kundig en professioneel

Ben een tevreden klant.

Iphone 16 reparatie

Snel en betrouwbaar, aanrader!

Goede service en snel gerepareerd

Vriendelijk en snel geholpen.

Uitermate deskundig en zeer vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader!

Bij aanschaf van een nieuwe iPhone alles overgezet van mijn oude iPhone. Daarna uitgebreide uitleg aan de balie en behulpzaam met overzetten van bijvoorbeeld DigiD. Top service.

Vriendelijk personeel en een snelle service erg tevreden

Vriendelijk personeel en een snelle service erg tevreden

Top top top service.

Mijn sim deed het niet meer. Na eliminatie processen erachter gekomen waar het probleem zat. Daarna onder het genot van een kop koffie vis mijn esim provider en Ad en Arshak de problemen opgelost. Brilliant kan niet anders zeggen

Goed communiceren!

Jammer, dat ik mijn elektrische apparaten niet kan verkopen. Alleen min iPhone SE.

heel klantvriendelijk, deskundig en prettig

heel klantvriendelijk, deskundig en prettig

Topadvies

Gewoon goed en meedenken! Top service en niet te duur

zeer positief, deskundig en goede service

een bedrijf met veel ervaring en snelle en goede service

goede advisering en snelle service.

scherm iPad vervangen. Ging vlot. ondanks dat betreffende onderdeel nog besteld moest worden.

Prima advies

Goede sfeer. Tijd voor de klant

snel, vakundig.

leuke, ervaren mannen daar, snelle service. duidelijke afspraken.

Vakmanschap en betaalbaar

Vriendelijk en erg behulpzaam

Prettig

Snelg

Zeer goed geholpen!

Ik ben goed geadviseerd en blij met mijn "nieuwe" repairtelefoon. Beide medewerkers waren vriendelijk en gaven toegankelijke informatie.

Fijne mensen met eerlijke mening

Inmiddels vaste klant bij Repairhouse. Kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Zullen je nooit wat aansmeren.

goed geholpen

alles goed voor elkaar gemaakt zonder dat er iets verloren is gegaan

Vriendelijk geholpen

Ik kreeg snel antwoord op de taxatie van mijn laptop. Werd vriendelijk geholpen.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.