Snel en vriendelijk geholpen

Vooraf prijsopgave en snelle reparatie door vriendelijk personeel. Een belletje na 'diagnose' en overleg voordat er kosten genlmaakt werden

Perfecte dienstverlening

Een kabel voor de laptop bleek niet te werken. Ik kreeg een reserve mee ( een nieuwe, maar een korte ) zodat in afwachting van de nieuwe kabel toch mijn laptop kon gebruiken. Top service.

Prettig geholpen en snel

Staat er al

Perfecte service, snel klaar

Ik moest het USB poort van mijn telefoon laten vervangen. Dit was binnen no time gebeurt en hij werkt weer helemaal zoals voorheen!

Zeer klantvriendelijk, snelle reparatie.

Deskundig

Prettig, vriendelijk en goede adviezen!

Zeer adequaat advies, correcte en snelle afhandeling.

Zie omschrijving hierboven

Vriendelijk en vakkundig personeel

Goed en vakkundig geholpen

Prijsopgave vooraf en vakkundige reparatie

Zeer goede snelle en vakkundige service

Prettig

Doet wat ze belooft!

Laptop aangeschaft en oude harde schijf over laten zetten! Prima en snel gedaan.

Kundig, snel

Keurig en kundig personeel (3 medewerkers gesproken), snelle reparatie volgens afspraak en goed advies.

Snel en goed geholpen!

Helaas was de telefoon niet meer te repareren, maar goede communicatie daarover. Fijne service!

Deskundig, snel en betrouwbaar

Scherm van de camera van mijn telefoon was kapot. Snelle diagnose, vlotte bestelling en levering. Prijs was conform eerder gemaakte afspraak, klaar terwijl u wacht service en heel vriendelijk personeel. Daar ga ik graag nog eens naar toe als ik een probleem heb.

Helaas niet gelukt, maar wel alles geprobeerd om mijn mobieltje te reanimeren.

Goede communicatie en info. Prettige sfeer.

Vriendelijk en fijn geholpen.

Mooie zaak ! Vriendelijk personeel. Mijn i-pad werd op korte termijn hersteld. Weer als nieuw!

Zeer snel, accurate en degelijke service

Zeer snel geholpen, duidelijke opties en goede kwaliteit

Mijn laptop snel en goed gerepareerd!

Mijn laptop snel en goed gerepareerd.

Wederom uitstekend geholpen

Uiterst deskundig en vriendelijk personeel. Vlot geholpen en met het gewenste resultaat

Prettig, professioneel en behulpzaam

Prettig, professioneel en behulpzaam

Snel correct

Na een kort bezoek werd battery besteld en de volgende dag geplaatst in de samsung a 50 na een sms dat de battery was aangekomen. Vriendelijk en behulpzaam personeel die weet waar ze het over hebben. Top team aanbevelings waardig!

aardige medewerkers

perfecte hulp gehad

Al jaren een betrouwbare partner

Ik kom hier al jaren. Altijd wordt ik goed geholpen.

Goed geholpen

Duidelijk verhaal mooie telefoon

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.